Bălgrădean, apreciat de Dică și Duckadam

Exclusiv Nu a fost băgat în seamă de nimeni și a ajuns cel mai tare transfer de la FCSB: Dică: ”Am făcut o afacere foarte bună”

10.04.2018, 21:59
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

VIDEO FCSB - Craiova 2-0. Cristi Bălgrădean este un jucător care i-a impresionat foarte mult pe oficialii de la FCSB. Portarul adus în această iarnă, imediat după plecarea lui Florin Niță, și-a câștigat fără probleme postul de titular.

"Pentru mine o surpriză foarte plăcută e Bălgrădean. Eu aveam rezervele mele în legătură cu el, dar a făcut doar meciuri bune. A dat siguranţă apărării, bravo lui", a spus Duckadam, la Fotbal Club.

Cel poreclit ”Pufi” a suferit o comoție, în finalul primei reprize cu Craiova. Portarul de 30 de ani s-a ciocnit violent cu Răzvan Popa, iar ambulanța a pătruns pe teren. Portarul, care avea gura plină de sânge, a fost urcat pe o targă și s-a luat în calcul transportarea sa la spital.

După doar câteva secunde, Bălgrădean și-a revenit și a refuzat să fie scos de pe teren. A ajuns cu greu la vestiare, a primit îngrijiri medicale și și-a revenit miraculos. Astfel că, din fericire pentru FCSB, portarul a reintrat între buturi și în repriza secundă.

"Am aşteptat 7-8 minute să văd dacă Bălgrădean poate juca. Medicul spunea că nu mai poate să intre, el spunea că vrea să joace. Îl felicit pentru determinarea avută. După meci, s-a dus imediat la spital şi a fost cusut. A riscat foarte mult, a făcut sacrificii pentru echipă. Noi avem nevoie de asemenea jucători, care se sacrifică pentru formaţie", a spus Dică, la Digi Sport Special.

Portarul a câştigat două trofee alături de Dinamo, Cupa României şi Supercupa României, în stagiunea 2011-2012. A fost adus la FCSB pentru 50.000 de euro.

"Am făcut o afacere foarte bună aducându-l pe Bălgrădean. Nu doar pentru că a făcut meciuri foarte bune, dar pare că e de o viaţă la Steaua", a adăugat Dică.

Pe lângă Dinamo și Chiajna, Bălgrădean a mai evoluat în carieră pentru Minerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, UTA, Unirea Urziceni și U Craiova.

Etichete: dica , duckadam , cristi balgradean , balgradean , fcsb , dica balgradean


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”