Jucatorii de la Universitatea Craiova / Foto: Sport Pictures

Exclusiv "Nu suportă povara gloriei". Sorin Cârțu, aspru cu vedetele Universității Craiova

articol scris de Digi Sport
31.08.2023, 11:51
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Universitatea Craiova continuă să aibă evoluții oscilante, iar elevii lui Laurențiu Reghecampf nu au avut replică în ultima etapă pe terenul Farului, scor 0-2.

"Nu suportă povara gloriei". Sorin Cârțu, aspru cu vedetele Universității Craiova

În ciuda numelor importante avute în lot în momentul de față, Universitatea Craiova nu reușește să se ridice la nivelul așteptărilor. Întrebat despre situația de la fostul său club, Sorin Cârțu a avut un mesaj clar pentru jucătorii cu nume din Bănie, care ar trebui să tragă echipa după ei în duelurile cu miză.

"Eu nu critic atunci când vorbesc. Eu spun ce văd și sunt niște concluzii pe care le trage un specialist. O să avem probleme în meciurile împortante și internaționale, acolo cedăm.

Jucătorii nu suportă povara gloriei. Noua ne trebuie fotbaliști cu recunoaștere internațională, nu la nivel intern. E important când te întâlnești cu FCSB, Farul, CFR, dar trebuie să dovedești.

Îți marchezi teritoriul atunci când caștigi. De asta am spus că sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la ultimul meci", a spus Cârțu, la Fotbal Club.

Sorin Cârțu crede că Universitatea Craiova are avantaj în derby-ul cu FCSB

Cu trei zile înaintea duelului dintre cele două formații, Sorin Cârțu a făcut o analiză și crede că Universitatea Craiova are un ușor avantaj, mai ales după ultimele evenimente de la FCSB. Totodată, fostul președinte al oltenilor a fost întrebat și despre Alexandru Băluță, care ar putea reveni după accidentare chiar împotriva grupării din Bănie, în tricoul căreia a evoluat în trecut.

"Situația este mai roz pentru Craiova, având în vedere ce i s-a întamplat FCSB-ului cu UTA. Au jucători lipsă, un Chiricheș, Coman, Pantea. Au niște probleme în alcătuirea formației, pentru că sunt niște fotbaliști greu de înlocuit.

(n.r. despre revenirea lui Băluță) Galeria noastră nu îl va agrea, dar să nu se întample ceva cu el, pentru că fotbaliștii joacă mereu bine contra fostelor echipe. Să sperăm că merge pe o forma mai slabă, mai ales că vine după o accidentare", a spus Cârțu, la Fotbal Club.

Etichete: universitatea craiova , sorin cartu , superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

Citeşte şi

Exclusiv Răzvan Zăvăleanu a intervenit în ”cazul Edgar Ie”: ”N-am cum să fiu convins”

Exclusiv ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă retrogradează?”. Răzvan Zăvăleanu a dat răspunsul imediat

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”