"Am ambiții mai mari!". Hagi, despre condiţia de a mai rămâne în România

17.12.2018, 23:00
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

VIDEO Viitorul - CFR 0-1 | Viitorul a rămas cu un singur punct în ultimele trei etape, după înfrângerea de pe teren propriu, contra campioanei. Gheorghe Hagi, în general un tehnician vulcanic, a surprins, felicitându-şi elevii pentru prestaţia excelentă de luni seară.

Chiar dacă nu a avut ocazii foarte clare, Viitorul a controlat autoritar partida cu CFR-ul. Elevii lui Hagi au impresionat mai ales în a doua repriză, când, deşi au evoluat cu vântul în faţă, au reuşit să construiască mai multe faze de calitate. Acest lucru a fost remarcat şi de "Rege", care a comparat meciul din această seară cu returul din Ghencea, contra Sloveniei, din barajul pentru Mondialul din 2002.

"Dezamăgire mare, pentru că meritam foarte mult. Meritam victoria, meritam cele trei puncte, chiar dacă am jucat contra unei echipe care ştie să joace la rezultat. Cu mai multă luciditate în ultimii 30 de metri, probabil câştigam. Cam asta e, din păcate nu am luat nimic. Dar i-am felicitat pe băieţi, le-am zis că ăsta e drumul nostru. Am jucat cu personalitate, mi-a plăcut. O echipă tânără, cu puşti, a jucat în a doua repriză contra vântului şi a creat. Păcat pentru efortul făcut de copiii aceştia. Din păcate, nu avem puncte, dar acesta e fotbalul. Luaţi meciul cu Slovenia, sunt şi asemenea momente", a spus Hagi la final.

Întrebat dacă ultimele rezultate îl determină să ia atitudine în iarnă şi să încerce întărirea echipei în perspectiva play-off-ului, Hagi a lăsat senzaţia că are încredere totală în actualul lot de jucători.

"Am jucători foarte buni, vom vedea ce vom face în iarnă. Acum ne aşteaptă un alt meci greu, apoi vom stabili care e planul de urmat. Orice e posibil în fotbal", a mai spus fostul mare internaţional.

Acţionari noi la Viitorul?

Gică Hagi e dispus să renunţe la 90% din acţiunile clubului Viitorul. Totuşi, "Regele" vrea să îşi păstreze dreptul de veto.

Ideea de a se asocia cu alţi oameni de afaceri potenţi, care să investească în club, nu e nouă, fostul mare internaţional cochetând şi în trecut cu această idee.

Din primăvară, însă, planul va putea fi pus în aplicare. Concret, Hagi va aduce lângă el 9 alţi investitori, fiecare urmând a avea câte 10%. Singura condiţie pusă de fostul decar al naţionalei e ca el să păstreze dreptul de veto în cazul unor decizii importante.

"Ideea era să creez un club mai puternic. Nu vă speriaţi că vrem să fim o echipă de top! Dar deocamdată e doar o strategie, să vedem dacă se va împlini. E doar un gând al meu deocamdată. Nu vreau să vorbesc mai multe în momentul acesta. Eu ca să rămân în România, după tot ce am făcut în aceşti 10 ani, am nevoie de o motivaţie mult mai mare. Nu mai pot să rămân pe bancă şi să le spun băieţilor sau celor din presă: "Vrem să rămânem în prima ligă". Am ambiţii mai mari, să vedem ce se va întâmpla", a explicat Hagi.

Şi-a îmbărbătat jucătorii, în vestiar

Înfrângerea cu CFR-ul i-a demoralizat rău pe jucătorii Viitorului, mai ales că aceasta a venit într-un context total nefavorabil: după două partide destul de slabe. Totuşi, luni seară fosta campioană a practicat un fotbal de calitate, iar Hagi a avut un mesaj pozitiv, în vestiar.

"Toţi erau cu capul jos în vestiar. Le-am spus "capul sus, aţi făcut un meci foarte bun". Interpretarea noastră a fost foarte bună, dar nu am avut şansă", a mai spus Hagi, pentru ca apoi să vorbească despre Ianis, care a spus după meci că Viitorul se poate lupta la titlu: "Lăsaţi-l, că e încă tânăr. El trebuie să se concentreze să joace. E greu să luăm noi titlul, nu suntem noi sortiţi să fim acolo. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, chiar dacă suntem ambiţioşi. Ianis a avut un an bun, a crescut mult, dar trebuie să fie echilibrat".

În etapa a 21-a, ultima din 2018, Viitorul se deplasează la Hermannstadt, într-o dispută ce poate fi urmărită sâmbătă, de la ora 13:00, pe Digi Sport 1.

Etichete: hagi , gheorghe hagi , hagi viitorul , viitorul cfr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura

Gică Hagi și Gigi Becali, în cursă pentru același jucător! "Regele" a făcut anunțul în direct

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”