Exclusiv ”Nu vreau să-l jignesc pe Dică, dar are lipsuri!” Ce fost fotbalist al FCSB îl critică pe actualul antrenor

09.06.2018, 15:12
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB a ratat titlul cu Nicolae Dică (38 de ani) pe bancă, dar Gigi Becali a decis să continue pe mâna aceluiași antrenor și în sezonul viitor. Rămâne de văzut cum se va descurca acesta, mai ales că în noul angajament sunt clauze de performanță, dar și felul în care va gestiona relațiile cu jucătorii. Una dintre cauzele eșecului din sezonul trecut a fost identificată ca fiind relația dintre Dică și anumiți jucători cu personalitate. Despre acest aspect a vorbit și Ciprian Marica (32 de ani). Fostul atacant al FCSB, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, nu s-a sfiit să spună cu subiect și predicat că Dică nu a reușit să se impună în vestiar.

”Despre Alibec s-a vorbit foarte mult. Cei de la Steaua au făcut bani în ultimii ani, au avut și rezultate iar Gigi Becali este încă pe plus. Numai că, gestionarea lucrurilor nu este în regulă și aici e vine, în primul rând, a lui Gigi Becali, care și-a și asumat asta. Un jucător, cum este Alibec, ar fi trebuit câștigat. El este genul de jucător care are personalitate, este capricios.

Aș fi vrut să-l văd pe Alibec cu Andone, dacă ar fi avut aceste ieșiri. E vorba despre respectul pe care ți-l impui tu ca antrenor, de atitudinea pe care o ai, dar și de experiență. Nu vreau să-l jignesc pe Dică, dar toate astea îi lipsesc lui”, a spus, tranșant, Marica, la Digi Sport.

Marica nu este singurul om din fotbal care aduce critici staff-ului FCSB. Și Marius Șumudică a trimis ”săgeți” spre banca tehnică a roș-albaștrilor, fără a-l nominaliza însă pe Dică. ”Nu vreau să-i cauționez nici pe Alibec și nici pe Budescu, ei sunt ptincipalii vinovați pentru faptul că nu s-au adaptat, dar nici nu pot să nu remarc faptul că ambii arată cum arată în acest moment. Cu tot respectul pentru ce se întâmplă la FCSB, dar cei doi sunt mai grași decât erau cu mine la Astra. Niciodată n-au avut mai multe kilograme în plus ca acum. Și eu eram acuzat, la momentul respectiv, că după meci le dau pizza și bere. Păi, uitați-vă și la alte echipe, din alte campionate. După meciuri, fotbaliștilor li se oferă carbohidrați”, a spus Șumudică, zilele trecute.

Etichete: steaua , dica , marica , dica steaua , marica steaua , fcsb , marica fcsb , marica dica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă