Filipe Teixeira a evoluat pentru FCSB / Foto: Sport Pictures

Video ”O să ne pară rău după astfel de fotbaliști!” Recordul lui Teixeira! A intrat în istoria roș-albaștrilor

14.02.2019, 12:07
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Filipe Teixeira (38 de ani și 4 luni) a intrat în istoria roș-albaștrilor după golul marcat în partida FCSB - Hermannstadt scor 3-0, din etapa a 23-a a Ligii 1. Practic, reușita mijlocașului portughez nu a produs mare lucru pentru meciul în sine, mai ales că a marcat la ultima fază a întâlnirii, dar, în schimb, l-a ajutat să intre definitiv în istoria roș-albaștrilor.

Practic, Teixeira a devenit lider al unui top inedit, al celor mai vârstnici fotbaliști din istoria Stelei/FCSB, peste Dorinel Munteanu. ”Munti” a marcat ultimul gol pentru Steaua la 36 de ani și 11 luni, susține gsp.ro. Despre evoluțiile lui Teixeira la FCSB a vorbit și Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF.

”Este genul de fotbalist după care o să ne pară rău, că nu o să-l mai vedem, cum a fost și Adailton. Nu pot să nu admir excepțiile, cum au fost Adailton, Demollari. Este în zona aceea de fotbaliști, care, într-adevăr, ți-a făcut plăcere să-i vezi jucând și pe care-i uiți greu”, a spus Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Mihai Stoichiță îl laudă pe Filipe Teixeira, dar critică alți străini. ”Multe umpluturi prin Liga 1 și Liga 2”

Oficialul FRF este impresionat de valoarea și de forma lui Teixeira, mai ales că sunt foarte puțini astfel de fotbaliști străini prin Liga 1. ”Văd că sunt foarte mulți jucători străini pe la noi prin campionat, dar iar am început să cădem în extrema cealaltă. Văd foarte multe umpluturi prin ligiile noastre, Liga 1 și Liga 2, care blochează jucătorii români”, a mai spus Stoichiță, la Digi Sport.

Mihai Pintilii a fost lăudat și de MM Stoica, directorul sportiv al FCSB, după succesul cu sibienii. Oficialul roș-albaștrilor spune că tot jocul se învârte de fapt în jurul lui Pintilii. Directorul sportiv al roș-albaștrilor o consideră, deocamdată, tot pe CFR Cluj principala favorită la titlu, dar spune că FCSB va arăta mult mai bine atunci când Mihai Pintilii și Marko Momcilovic vor fi la 100% din punct de vedere fizic.

”S-a redus diferența la 3 puncte, dar nu suntem noi pe primul loc. Noi suntem pe locul doi. Nu e matematică, fotbalul. Avem meciuri dificile, nu jucăm ce ne dorim. Adică, am început foarte bine meciul și cât Pintilii a fost la 100% cred că am arătat foarte bine.

După ce a început să aibă nevoie de charger n-am mai jucat atât de bine iar în repriza a doua am suferit pe alocuri. O să remarc, totuși, că Bogdan Planic a intrat foarte bine”, a spus MM Stoica, după meci.

VIDEO cu golul marcat de Teixeira în FCSB - Hermannstadt 3-0

Cei mai ”bătrâni” jucători care au marcat pentru FCSB
2019: Teixeira - 38 ani și 4 luni
2005: Dorinel Munteanu - 36 ani și 11 luni
2000: Belodedici - 36 ani și 5 luni
2009: Petre Marin - 36 ani și 1 lună
1968: Gheorghe Constantin - 35 ani și 9 luni
1998: Iosif Rotariu - 35 ani și 7 luni.

Etichete: mm stoica , filipe teixeira , mihai stoichita , transferuri fcsb , meciuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a reacționat imediat, după ce FCSB a devenit campioana României

Exclusiv Gigi Becali, mutări pentru Champions League! Câte transferuri a anunțat, după câștigarea titlului

Video La unison! Ce au făcut fanii FCSB-ului în minutul 70 al meciului cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj în miez de noapte pentru David Miculescu. ”Îi recomand asta. Dacă se uită la emisiune”

MM Stoica, mesaj cu mai puțin de 24 de ore înainte de FCSB - Farul: ”Să punem punct”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”