Hervin Ongenda/ Foto: Facebook@FC Rapid 1923

OFICIAL | Hervin Ongenda a semnat cu Rapid: ”Sunt nerăbdător să joc în Giulești!”

articol scris de Digi Sport
15.02.2023, 14:17
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Hervin Ongenda (27 de ani) este noul jucător al Rapidului, acesta semnând pentru un an și jumătate cu formația din Giulești.

  • Fotbalistul francez vine liber de contract, după o ultimă aventură în Cipru, la Apollon Limassol.

Hervin Ongenda a semnat cu Rapid

Crescut la juniorii lui PSG, francezul a debutat pentru echipa mare a parizienilor în 2012, bifând 11 meciuri pentru actuala formație a lui Messi, Neymar și Mbappe, pentru care a și înscris o dată, într-un meci cu Lorient.

Ulterior, Ongenda a fost împrumutat la Bastia, iar în 2017 a fost transferat la Zwolle. După un sezon în Olanda a ajuns în Spania, la Real Murcia, pentru ca apoi să se transfere în România, la FC Botoșani. La clubul din Moldova a evoluat un an și jumătate, fiind apoi luat de Chievo, în Serie B, unde a jucat numai trei meciuri de campionat.

În 2020, s-a reîntors la FC Botoșani, iar de la începutului anului trecut a ajuns la Apollon Limassol, formație cu care a luat campionatul în Cipru, dar și Supercupa Ciprului.

"Mă simt foarte bine. Am ales să vin la Rapid pentru că este un club important în istoria fotbalului românesc, este o echipă bună, care a arătat bine în acest sezon.
Am jucat de două ori împotriva Rapidului. Este o echipă puternică și are un caracter bine dezvoltat.

Jucătorii se luptă pentru fiecare minge, aleargă foarte mult. Meciurile jucate împotriva Rapidului au fost niște meciuri foarte dificile. Sunt nerăbdător să joc pe Giulești. Am văzut că aici este o atmosferă incredibilă. Așa arată fotbalul pe care îmi place să îl joc", a declarat Hervin Ongenda, conform fcrapid.ro.

Hervin Ongenda a discutat și cu FC Argeș

Mijlocașul de 27 de ani a fost în discuții și cu altă echipă, FC Argeș, iar directorul executiv al piteștenilor, Daniel Stanciu, a dat detalii.

"Dacă e liber de contract, mai poate semna. Am fost și noi în contact cu el. Dorea altceva, e un tip dificil, capricios. Avantajul lui e România, pentru că, pe unde a fost, nu a reușit să se impună, ultima dată în Cipru, la Apollon, noua echipă a lui Bogdan Andone.

Poate fi un transfer, e un jucător bun, care cel puțin în România, a demonstrat. Vezi că fotbalul e un pic ciudat, pentru că sunt jucători care își câștigă, pe meritul lor, un statut de vedetă în România, de mare star, dar în momentul când pleacă în străinătate, neplecând într-un campionat prea tare...", a spus Daniel Stanciu, la Liga Digisport.

Etichete: apollon limassol , hervin ongenda


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!

Surpriză de proporții: clubul cu care ar urma să semneze Jurgen Klopp

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ce poze a postat Octavian Popescu din vacanță și a reacționat

O legendă a fotbalului mondial a prezis toate rezultatele de la EURO: crede că România va face o mare surpriză

Video Întrebat de Gică Hagi și Gică Popescu, Hristo Stoichkov a spus doar șase cuvinte despre foștii colegi de la Barcelona

Exclusiv Alex Crețu a semnat, după ce a ales din trei oferte din SuperLigă

Citeşte şi

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a marcat primul său gol pentru noua sa echipă

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ofertele pe care le-a refuzat noul pariu al lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Stațiunea din România pe care mulți au uitat-o, dar e la mare căutare acum. Prețuri mici, condiții bune citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc