Partida dintre Poli Iași și FCU Craiova / Foto: Captură Digi Sport

Video Poli Iași - FCU Craiova 1-1. Oltenii au forțat egalarea în inferioritate numerică

articol scris de Digi Sport
22.10.2023, 17:30
  • Media: Fotbal Club, vineri, 20:00, DGS 1

  • Fotbal: Anglia - Islanda, vineri, 21:40, DGS 2

Partida dintre Poli Iași și FCU Craiova s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1, în etapa a 13-a din SuperLiga României.

În clasamentul din SuperLigă, Poli Iași ocupă locul nouă, cu 15 puncte acumulate, în timp ce FCU Craiova este pe locul 11, la o lungime în urma moldovenilor.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Poli Iași - FCU Craiova 1-1. Oltenii au egalat pe final

Moldovenii au trecut în avantaj încă din minutul 13, când Alin Roman a înscris un gol spectaculos cu o execuție de la 30 de metri.

Oltenii au avut un gol anulat al lui Bahasa pentru ofsaid, iar Poli Iași își putea dubla avantajul în minutul 32, după o execuție frumoasă a lui Stefanovici.

FCU Craiova putea restabili egalitatea prin Compagnucci, însă italianul a reluat cu capul pe direcția lui Ailenei în minutul 35.

După pauză, jocul a fost fragmentat, iar centralul Iulian Dima a împărțit numeroase cartonașe galbene. Moldovenii puteau rămâne în zece jucători. Ailenei a văzut cartonașul roșu, după o intervenție asupra lui Chițu, dar arbitrul a revenit asupra deciziei după ce a mers la monitorul VAR.

Câteva minute mai târziu, oltenii au fost cei care au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Lacroix.

Ailenei a intervenit foarte bine în minutul 86 la șutul lui  Ibrahim, însă portarul a fost neputincios la execuția de la distanță a aceluiași Ibrahimi din minutul 90+1.

Pe final, moldovenii puteau trece din nou în avantaj, dar Marchioni a trimis peste poartă.

VIDEO Rezumatul partidei Poli Iași - FCU Craiova 1-1


Cele două echipe sunt vecine de clasament, în acest moment. Poli Iași ocupă locul 10 în acest moment, cu 14 puncte obținute, în timp ce Craiova este pe 11, la o lungime distanță.

Poli Iași are un moral bun și vine după o victorie, 1-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe. De partea cealaltă, FCU Craiova a obținut și ea un rezultat bun în ultimul meci, 1-1 cu FC Hermannstadt.

Giovanni Constantino: Încerc să câștig meciul de la Iași, dar nu sunt magician”

La conferința de presă premergătoare acestei partide, Giovanni Constantino (39 de ani), noul antrenor al celor de la FCU Craiova, s-a arătat mulțumit de nivelul la care se află elevii săi din punct de vedere al pregătirii fizice înainte de partida, din deplasare, contra celor de la Poli Iași. 

Cu toate acestea, tehnicianul a susținut că nu poate obține rezultate pozitive ”peste noapte” și, printre rânduri, i-a cerut răgaz patronului celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu. 

”A fost o săptămână bună din punctul meu de vedere, echipa a fost bine pregătită până la venirea mea. Din punct de vedere tehnico-tactic am lucrat bine, există o perspectivă bună din acest punct de vedere și cu siguranță așteptăm partida de la Iași pentru a confirma.

Cred că am găsit o echipă la un nivel bun din această ligă, tot timpul este nevoie de anumite aspecte care trebuie îmbunătățite, dar să nu uităm că nu sunt magician. Încerc să fac tot ceea ce depinde de mine pentru a câștiga meciul de la Iași”, a spus Giovanni Constantino. 

De asemenea, tehnicianul celor de la FCU Craiova 1948 a subliniat calitățile tehnice pe care le au jucătorii celor de la Poli Iași.

”Iași este o echipă bună, cred că au un moral bun după victoria cu Sepsi. Au calități individuale, dar și din punct de vedere colectiv. Cu siguranță ne va aștepta o atmosferă interesantă la Iași, le-am spus băieților că indiferent de adversar că ne dorim să câștigăm”, a spus antrenorul.

Clasamentul SuperLigii României / Foto: Captură Digi Sport

Etichete: poli iasi , superliga , fcu craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tortură în stil mafiot la o stână din Bacău. Proprietarul i-a turnat picioarele în beton unui cioban, ca să nu-l denunțe la poliție

Caz șocant la Bacău, unde un cioban a fost băgat cu picioarele în găleți cu ciment proaspăt de proprietarul stânii și amenințat. Șeful este bănuit că făcea trafic de droguri după ce în urma perchezițiilor la domiciliu poliția a descoperit în casa lui substanțe ilegale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

"Alcoolul schimbă vieţi!" Transformarea lui Leonard Doroftei: a slăbit 20 de kilograme în câteva luni

Cum a numit-o Novak Djokovic pe soția sa, după momentele cum rar se văd din timpul meciului de la Roland Garros

Au bătut palma! Gicu Grozav a ales și urmează să semneze contractul

Darius Olaru și Florinel Coman, 14 milioane de euro! Își ”spulberă” competiția

16.000.000 €? Un campion cu FCSB poate prinde transferul carierei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Totul se decide în următoarele 7 zile! Gigi Becali s-a hotărât și a făcut anunțul în direct: ”La revedere!”

Exclusiv Câți bani poate lua, de fapt, Rapidul din transferul lui Ermal Krasniqi! Suma care ajunge la CFR Cluj

Exclusiv Anunțul făcut de Gigi Becali despre transferul lui Louis Munteanu

Adrian Mititelu a auzit ce a spus Claudiu Niculescu despre Craiova și a reacționat

Citeşte şi

Andrei Prepeliță a anunțat care este obiectivul Gloriei Buzău în sezonul următor al SuperLigii

Dat afară în sezonul trecut, antrenorul este pregătit să revină în SuperLiga: ”Am primit un telefon!”

PEROZSuri Cruise, surprinsă de paparazzi în timp ce alerga în Central Park. Fiica lui Tom Cruise și-a etalat abdomenul plat fără rețineri

FILM NOWKim Cattrall, apariție rară alături de iubitul ei, mai tânăr cu 14 ani decât ea. Actrița a arătat fabulos într-o rochie scurtă

Adrian Mititelu, scandal ”monstru” cu Gigi Becali! A luat decizia să nu mai vorbească niciodată cu patronul FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Semifinală cu scandal la Roland Garros: Cori Gauff a izbucnit în plâns în timpul confruntării cu liderul mondial Iga Swiatek citeşte ştirea pe ziare.com

Ce trebuie să faci prima oară când preiei camera de hotel în concediu: mulți români nu știu aceste detalii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Loredana Groza, în fustă mini plisată și dresuri plasă. În câteva zile face 54 de ani, dar nu renunță la aparițiile provocatoare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Loredana Groza, în fustă mini plisată și dresuri plasă. În câteva zile face 54 de ani, dar nu renunță la aparițiile provocatoare

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri