Video Exclusiv Primul jucător de la FCSB care se bucură de schimbarea operată de Dică. Mesaj direct

13.06.2018, 20:41
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

VIDEO Chindia Târgoviște - FC Voluntari 1-0 (0-3 d.l.d.). Daniel Benzar (20 de ani), unul dintre cei mai buni jucători ai ilfovenilor din sezonul trecut, este bucuros pentru faptul că a contribuit și el la salvarea de la retrogradare a celor de la Voluntari, dar gândurile sale se îndreaptă acum spre FCSB, echipă de care aparține de fapt. Fratele mai mic al lui Romario Benzar (26 de ani), fundașul dreapta al roș-albaștrilor, abia așteaptă să ajungă din nou sub bagheta lui Nicolae Dică (38 de ani) și să-i demonstreze acestuia că merită un loc în lotul pentru sezonul viitor.

”Voi avea câteva zile de pauză, după care voi reveni la Steaua și voi merge cu ei în pregătire. Eu îmi doresc să demonstrez că merit să fiu păstrat, vreau să dau în cantonament tot ce am mai bun din mine și sper să reușesc să rămân”, a spus Benzar, după meci, la flash-interviul acordat pentru Digi Sport, în cadfrul emisiunii ”Fotbal Club”.

Mai mult, Daniel Benzar i-a și transmis, indirect, un mesaj lui Dică despre poziția care-i convine cel mai mult și pe care poate oferi cel mai bun randament în noul sistem de joc pe care tehnicianul vrea să-l implementeze de acum înainte.

”Îmi place foarte mult acest sistem, 4-3-3, mă simt bine pe el și mă simt și mai bine în partea stângă”, a mai spus Benzar, la Digi Sport.

În funcţie de cum se comportă, roş-albaştrii vor decide dacă îl vor păstra pentru prima echipă sau îl va trimite împrumut la altă formaţie.

"De ce nu mă întrebaţi de Benzar şi mă întrebaţi de De Amorim?", a spus Mihai Stoica, de curând, la Digi Sport Special, semn că mijlocaşul se va întoarce sub comanda lui Dică.

DigiSport a aflat planul vicecampioanei în cazul tânărului mijlocaş. Acesta va reveni de la Voluntari, cel puţin pentru pregătirea de vară. El va lucra cot la cot cu Budescu&Co, având astfel şansa să demonstreze că e o variantă pentru noul sezon.

Deşi împrumutat, se bucură de încrederea tuturor

Convinşi că în viitorul apropiat Benzar va fi unul dintre liderii echipei, tehnicianul şi patronul au decis că cel mai oportun ar fi să schimbe pentru moment "aerul", în toamna lui 2017. Mergând la o echipă mai mică, mijlocaşul urma să aibă ocazia să joace constant şi, în consecinţă, să dobândească experienţă. Pentru ca apoi, odată revenit în lotul roş-albaştrilor, să fie o variantă de luat în calcul pentru titularizare. Toţi anticipează că "explozia" lui Benzar e iminentă, însă un club de talia FCSB nu îşi permite să experimenteze, având în vedere pretenţiile extrem de ridicate. Iar planul roş-albaştrilor pare să fi funcţionat perfect. Sub comanda lui Mutu, Benzar a început să strălucească.

Daniel Benzar a fost cumpărat de FCSB în urmă cu două sezoane, de la LPS Banatul, dar până în acest sezon nu a apucat să joace pentru echipa finanțată de Gigi Becali, fiind împrumutat la Clinceni, unde a jucat 42 de meciuri și a reușit 8 goluri și două pase de gol. Daniel Benzar l-a impresionat pe Dică în cele două cantonamente, astfel că tehnicianul a decis să-l păstreze în lot pentru acest sezon. Ulterior, a revenit asupra deciziei, pentru ca mijlocaşul să aibă cât mai multe meciuri în picioare.

10 meciuri şi două goluri a bifat Benzar în tricoul FCSB. Din vară, pare pregătit să facă trecerea la următorul nivel şi să fie o soluţie viabilă pentru roş-albaştri, nu doar un puşti băgat pe final de meci pentru a acumula experienţă.

Etichete: steaua , fcsb , daniel benzar , benzar steaua , benzar fcsb , dica sistem , benzar dica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Mihai Pintilii a spus care a fost momentul-cheie din acest sezon care a adus titlul FCSB-ului

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”