Florin Prunea l-a acuzat pe Mircea Rednic că și în 2007 și-a însușit bani de la Steaua

Exclusiv Prunea, acuzații fără precent la adresa lui Rednic! ”A luat și de la morți și de la vii! Mai știți atunci cu Lobonț, când l-au bătut?”

23.07.2019, 09:53
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Florin Prunea (50 de ani), managerul general al lui Dinamo, s-a dezlănțuit, prin intermediul unei intervenții telefonice ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, din seara zilei de luni, 22 iulie 2019, la adresa lui Mircea Rednic (57 de ani), fostul antrenor al grupării din ”Ștefan cel Mare”, scandalul de acolo fiind unul imens.

Oficialul ”câinilor” a lansat practic un atac fără precedent și l-a acuzat în mod direct pe Rednic că ”a căpușat” clubul roș-albilor. Fostul mare portar a spus că are dovezi, acte oficiale, a cerut intervenția autorităților statului și a precizat că tehnicianul, liber de contract în acest moment, și-a însușit bani inclusiv de la Steaua, actuala FCSB.

”Mai țineți minte celebrul caz cu Lobonț, când l-au bătut jucătorii, când l-au pocnit prin vestiar, pentru că a luat banii la meciul cu CFR Cluj? Cred că știți, că e de notorietate. Cu Steaua! Ăsta (n.r. - Mircea Rednic) a luat de la Steaua de trei ori! A luat și de la morți și de la vii”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

Prunea, acuzații fără precent la adresa lui Rednic! ”Au vrut să ia 200.000-300.000 de euro de pe urma lui Montini!”

Prunea a oferit mai apoi un exemplu concret prin care acuză familia Rednic de tranzacții preferențiale. ”Mai departe! Primesc un telefon într-o zi de la o domnișoară. ’Bună ziua, sunt Luana și am ofertă oentru Montini’, mi-a spus. Ok, faceți o hârtie oficială. Mi-a răspuns, păi, nu, că e un pachet. Un pachet care cuprinde suma de 300.000 de euro banii pentru club și 500.000 de euro pentru jucător. Am crezut că nu aud bine!

Și atunci mi-am dat seama că vreo 200.000 - 300.000 de euro plecau către ei”, a mai spus, extrem de nervos, Prunea.

Ce s-a întâmplat cu Bogdan Lobonț în 2007, când la Dinamo era Mircea Rednic antrenor

Episodul la care s-a referit Prunea, și care l-a avut în prim plan pe Lobonț, s-a petrecut în mai 2007, la meciul dintre Dinamo și CFR Cluj, scor 1-0, gol Adrian Cristea. “Câinii” se aflau pe primul loc, campioni și matematic, miza partidei fiind legată de ocupanta locului doi. Pentru această poziție se băteau CFR Cluj și Steaua, echipe care se luptau pentru calificarea în UEFA Champions League.

Rivalii din Ghencea se aflau, așadar, la mâna dinamoviștilor. Pentru a fi sigur că aceștia din urmă își vor apară corect șansele și vor fi motivați, Gigi Becali a luat legătura cu șefii roș-albilor și le-a propus un milion de euro drept primă pentru o victorie cu CFR Cluj.

Actionarii dinamoviști au acceptat! Mai mult, pentru a fi siguri că nu este o cacealma a lui Gigi, “câinii” au cerut că banii să între în posesia lor înainte de joc. S-a vehiculat atunci că valiza a fost dusă la Săftica cu o seară înaintea meciului sau că ar fi fost preluată direct de acționari.

La final, Becali, cel care a urmărit meciul din loja acționarilor din “Ștefan cel Mare” cu fularul alb-roșu la gât, a fost în culmea fericirii, în timp ce în tabăra lui Dinamo s-a declanșat scandalul, când a venit momentul ca banii să fie împărțiți.

Jurnaliștii acreditați la acel joc au crezut că echipa merge să sărbătorească victoria în mod organizat la restaurant și au plecat în urmărirea autocarului. În realitate, toată lumea se grăbea spre locul în care trebuia să se împartă banii. Traseul inițial era spre cantonamentul de la Saftica, însă s-a hotărât că autocarul să oprească în cartierul Aviației, la hotelul lui Dumitru Dragomir. Pentru că în acesta locație era foarte multă lume, jucătorii și antrenorul Mircea Rednic au ajuns la un nou acord și au fixat o nouă întâlnire a două zi, la stadion, într-una din lojele arenei din “Ștefan cel Mare”. 

A două zi, fotbaliștii au fost anunțați de “Puriu” că partea lor este de 250.000 de euro. Liderii vestiarului au explodat și spiritele s-au încins instant. “Lobonț a vrut să-l bată pe Rednic, iar un alt jucător l-a blestemat pe tehnician și i-a spus să ajungă să-și cumpere lumânări de restul banilor”, spunea atunci un oficial al clubului, sub protecția anonimatului. Dar au existat și voci care au susținut că a existat un clinci între Lobonț și Rednic.

A fost momentul în care vestiarul lui Dinamo s-a rupt, iar de atunci nimic nu a mai mers în mandatul lui Mircea Rednic. Nici acum nu a funcționat nimic și iată că au trecut 12 ani fără titlu în palmaresul lui Dinamo.

Etichete: mircea rednic , florin prunea , scandal dinamo , florin prunea mircea rednic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - FCSB 0-0, ACUM, la Digi Sport 1. De 10 ani nu au mai câștigat roș-albaștrii în Giulești

Video ”Senzațional”! I-a luat pe toți prin surprindere: Jurgen Klopp: ”Am o idee”, iar ce a urmat va rămâne în istorie

Live Score Aris - PAOK 0-1, ACUM. Gooool PAOK! Zi decisivă pentru Răzvan Lucescu! Se joacă titlul în Grecia

Virgil van Dijk a fost copleșit de emoții după ultimul meci al lui Klopp pe banca lui Liverpool: ”E greu momentul!”

Citeşte şi

Schimbări radicale la CFR Cluj, Universitatea Craiova și Farul. Florin Prunea a dezvăluit strategia celor 3 antrenori

Exclusiv Florin Prunea a reacționat după ce a aflat ce salariu ar primi Ovidiu Popescu la U Cluj. ”Refuz să cred”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian