Gabi Torje, în meciul Rapid - Dinamo / Foto: Sport Pictures

Rapid - Dinamo 1-1 | ”S-au întâlnit tusea și junghiul”. Cine l-a dezamăgit pe Cornel Dinu: ”Ar trebui să dea bani să joace”

articol scris de Digi Sport
27.02.2022, 09:10
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Derby-ul dintre Rapid și Dinamo s-a încheiat la egalitate, 1-1, ambele echipe adunând câte un punct care nu le ajută prea mult în atingerea obiectivelor. Cornel Dinu (73 de ani), fostul mare jucător și antrenor din Ștefan cel Mare, a analizat jocul de pe Arena Națională.

Rapid nu mai are nicio șansă la accederea în play-off după remiza cu Dinamo, în timp ce ”câinii” au obținut al treilea rezultat pozitiv la rând, însă ieșirea din ”zona roșie” este încă departe. Cornel Dinu a analizat derby-ul în stilul caracteristic. ”Procurorul” a evidențiat discrepanța dintre actualii jucători ai celor două formații bucureștene și ”actorii” derby-urilor care se disputau în urmă cu 40-50 de ani.

Cornel Dinu, după Rapid - Dinamo: ”S-au întâlnit tusea și junghiul”

Față de ce calități aveau pe timpuri jucătorii acestor două nume mari ale fotbalului românesc, acum s-au întâlnit tusea și cu junghiul. Semnul de întrebare este mai mult pentru Rapid, care este la al nouălea joc fără victorie. De partea cealaltă, meritat, al treilea rezultat pozitiv pentru Dinamo.

Dinamo putea să pună mai multe probleme, ținând cont de conlucrarea care putea fi mai periculoasă dintre Matei, care a apărut și ca vârf, și ca al doilea atacant, în spatele lui Ivanovski, și absentul Torje sau altfel utilului Pierret, de la Răuță nu pot avea pretenții mai mari, se remarcă prin abnegație și atât”, a spus Cornel Dinu pentru Fanatik.

  • 9 este locul ocupat de Rapid după 28 de meciuri, cu 37 de puncte. Dinamo, cu același număr de jocuri, este pe poziția a 14-a, cu 17 puncte, la 12 lungimi de Chindia, prima echipă de deasupra locurilor de baraj.

Gabi Torje l-a dezamăgit pe Cornel Dinu: ”Randamentul său a fost jalnic”

Torje a fost ”remarcatul” lui Cornel Dinu, după derby. Fostul mare fotbalist consideră că micuțul mijlocaș dinamovist nu-și merită salariul, că nu este plătit în concordanță cu prestațiile sale de pe teren. În plus, Dinu l-a criticat pentru declarațiile sale ”războinice”, care, de asemenea, nu s-au concretizat pe gazon.

Dezamăgirea mare a fost Gabi Torje, care reconfirmă că declarațiile, neacoperite de jocul său, ar trebui să le facă undeva singur, în baie, în beci, decât în auzul opiniei publice. Randamentul său a fost jalnic, remarcând-se printr-un șut înfiorător care a trecut nu numai peste poartă, dar și peste peluză, în minutul 34…

Pentru discrepanța dintre cartea de vizită și randament probabil că este plătit cu peste 5.000 de euro pe lună, salariu mic pentru un fotbalist cu pretenții, dar uriaș pentru cei mai mulți dintre noi.

Eu cred că, în momentul actual, Torje ar trebui să dea bani ca să joace la Dinamo în raport cu ce a dovedit până acum, două, trei realizări, cu copii de la Mediaș, cu UTA și cu Rapid în tur, mult prea puțin față de ce se așteaptă și se dorește de la el. Asta nu justifică, și mai sunt câțiva colegi de suferință, aducerea la Dinamo”, a mai declarat Cornel Dinu.

  • 6 goluri în 15 meciuri a reușit Gabi Torje în acest sezon de Liga 1 pentru Dinamo.
  • 450 de mii de euro este cota mijlocașului, potrivit Transfermarkt.
  • Recent, Torje și-a pierdut tatăl și, la revenirea în echipa lui Dinamo, în meciul cu Gaz Metan Mediaș, a punctat de două ori și i-a dedicat ambele goluri părintelui său decedat.

VIDEO Rezumat Rapid - Dinamo 1-1

Etichete: rapid dinamo , gabi torje , cornel dinu , analiza cornel dinu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Sezonul era terminat pentru el, dar a revenit ”ca prin minune” după operație și poate juca din nou: ”E fantastic”

Video Unirea Slobozia e campioana Ligii 2, după victoria contra Corvinului Hunedoara

Elias Charalambous a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită

”Cel mai frumos punct neregulamentar din istoria tenisului”. Un milion de vizualizări și ”o infinitate” de comentarii

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”