Vadim Rață a deschis scorul pentru Voluntari în meciul cu Rapid / Foto: captură Digi Sport

Video Rapid - FC Voluntari 0-1. Final "nebun". Giuleștenii au 3 eșecuri în ultimele 4 etape, iar ilfovenii au 4 succese la rând

articol scris de Digi Sport
24.09.2021, 22:00
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Rapid încă nu-și revine după startul foarte bun de campionat. Giuleștenii au pierdut cu 0-1 meciul cu FC Voluntari, din etapa a zecea, și au 3 eșecuri și o remiză în ultimele 4 partide.

Rapid - FC Voluntari 0-1. Ilfovenii au rămas în 10 oameni în minutul 85

Jocul a început cu ocazia giuleștenilor, prin Dandea, iar apoi Voluntariul a dat replica, prin Briceag, care a ratat din centrul careului, fără să fie deranjat de nimeni. Bălan a irosit și el o șansă pentru giuleșteni, însă cei care au marcat au fost ilfovenii. A făcut-o Vadim Rață, printr-o scăriță.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Repriza a doua a fost mult mai animată. Marcelo Lopes a ratat primul, iar rapidiștii au răspuns prin Belu Iordache, cu o ocazie mare. Nici Bălan nu l-a putut învinge pe portarul Voluntariului, iar la cealaltă poartă, Nemec a trimis peste.

Rapid - FC Voluntari 0-1. Trupa lui Ciobotariu are 4 victorii la rând

Pe final, giuleștenii s-au aruncat în atac. Șutul lui Sefer a fost reținut de portar, iar Stahl nu a putut înscrie din apropiere, printr-o execuție acrobatică.

În minutul 85, Voluntariul a rămas fără Costin, care a primit al doilea cartonaș galben, iar finalul a fost incendiar, pentru că giuleștenii au ratat în aceeași fază, din minutul 89, când au lovit și bara.

În minutul 90+5, giuleștenii au cerut și un penalty, însă arbitrul nu a dat nimic. Rapid - Voluntari s-a terminat 0-1, iar ilfovenii au 4 succese la rând și se află provizoriu pe locul 3.

VIDEO cu rezumatul meciului Rapid - Voluntari 0-1:


Știrea inițială:

Partida Rapid - FC Voluntari, prima din runda a 10-a a Ligii 1, se joacă de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO pe digisport.ro.

Este prima întâlnire directă dintre cele două formații la nivelul primei ligi. Rapid și FC Voluntari s-au mai confruntat o singură dată, în Cupa României, în 2013, când giuleștenii au avut câștig de cauză după prelungiri.

Rapid - FC Voluntari | LIVE VIDEO, ora 20:00, pe Digi Sport 1

UPDATE Ora 19:15. Organizatorii au decis să tragă acoperișul de pe Arena Națională, deși nu se anunță ploaie în București în orele următoare.


Rapid - FC Voluntari | LIVE VIDEO, ora 20:00, pe Digi Sport 1. Statistici

Gazdele ocupă poziția a treia în clasamentul Ligii 1, cu 17 puncte, însă în ultimele trei jocuri, giuleștenii au obținut o singură remiză și au cedat în două rânduri. De partea cealaltă, FC Voluntari, alături de FC Argeș, este cea mai în formă echipă din campionat, cu trei succese în ultimele trei meciuri.

  • 1-2 este scorul cu care Rapidul a pierdut ultimele două partide de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova și Gaz Metan.

După incidentele de la finalul duelului cu gruparea medieșeană, clubul Rapid a fost sancționat cu o amendă de 33.750 de lei de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Vișiniii riscă să joace cu tribunele goale în următoarele etape, în cazul în care suporterii vor continua să creeze probleme.

  • Albu este cel mai bun marcator al Rapidului, cu patru goluri, în timp ce Costin și Nemec sunt golgheterii lui FC Voluntari, cu câte trei reușite.
  • Liviu Ciobotariu a întâlnit de 7 ori Rapidul din postura de antrenor: o victorie, 3 rezultate de egalitate și 3 eșecuri.
  • Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, nu-și va putea ajuta echipa, este suspendat, dar și accidentat.

Rapid - FC Voluntari | LIVE VIDEO, ora 20:00, pe Digi Sport 1. Echipe probabile

  • Rapid: Moldovan - Belu, Dandea, Grigore, Morais - Crepulja, Albu - Carnat, Ilie, Sefer - Bălan
  • FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag - Fulop, Droppa, Rață - Marcelo, Nemec, Gheorghe

Etichete: etapa 10 liga 1 , mihai iosif , rapid fc voluntari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Citeşte şi

Exclusiv ”S-a ales praful?”. Ce a spus un fost antrenor al Rapidului despre situația din Giulești

Exclusiv Daniel Niculae, apărat după ce a fost pus sub urmărire penală în ”Dosarul Pyro”: ”E părerea mea”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă