Jucătorii celor de la Rapid / Foto: Sport Pictures

Video Rapid - FCSB 4-0. Giuleștenii își umilesc rivalii și păstrează șansele la titlu

articol scris de Digi Sport
09.03.2024, 21:57
  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Rapid a reușit să o învingă pe FCSB, scor 4-0, în cadrul etapei cu numărul 30 din SuperLiga României. 

Rapid - FCSB 4-0

Giuleștenii au început mult mai bine partida, iar în minutul 33 Paul Iacob a reușit să deschidă scorul, după o centrare perfectă a lui Papeau. 

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

După doar 8 minute din cea de-a doua repriză, Albion Rrahmani a dublat avantajul echipei antrenate de Cristiano Bergodi. Ermal Krasniqi a făcut 3-0 în minutul 74, iar cu opt minute înainte de final, același Albion Rrahmani a stabilit scorul final. 

Rapid își umilește rivala și păstrează șanse la titlu. La finalul sezonului regulat, FCSB termină pe primul loc cu 64 de puncte, în timp ce giuleștenii sunt pe doi, la 9 puncte distanță. 

Totuși, după rotunjire, Rapid este la doar patru puncte de FCSB la intrarea în play-off. 

VIDEO cu rezumatul partidei


Chiar dacă FCSB este singura echipă rămasă în fotbalul românesc care nu a retrogradat niciodată din 1947 și până acum, instanța a decis că palmaresul echipei lui Gigi Becali să curgă doar din 2003 încoace și că Steaua este echipa de fotbal care activează la Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Așa că nici statistica respectivă nu mai poate fi evidențiată.

Rapid - FCSB. Oaspeții trebuie să nu piardă pentru a menține un avantaj care se poate dovedi decisiv în play-off pentru câștigarea titlului

Update: 5 jucători de la Rapid - FCSB, urmăriți pentru export pe Arena Națională! Detalii, AICI

Update: 7 de la FCSB, 2 de la Rapid și două "X-uri": Raul Rusescu a alcătuit cel mai bun prim 11 al derby-ului! Vezi echipa AICI.

Update: Horațiu Moldovan, mesaj pentru fanii lui Rapid înaintea derby-ului cu FCSB. Detalii, AICI

Update: Gigi Becali a mai exclus o echipă din lupta la titlu: "La revedere! Ce să mai facă?". Detalii, AICI.

Update: EXCLUSIV. ”Rapid e o altă echipă!” Verdict clar dat de Ioan Andone înainte de derby: ”Nu cred că FCSB poate să câștige!”. Detalii, AICI

Update: Elias Charalambous a spus unde se va face diferența în derby-ul Rapid - FCSB. Detalii, AICI.

Iar dacă luăm în calcul doar meciurile disputate în cele 21 de sezoane scurse de atunci și până azi au fost 29 de partide în prima ligă a României. Iar în aceste dueluri, Rapid conduce clar, cu 11 victorii. FCSB a câștigat de șase ori derby-ul direct, iar de 12 ori s-a terminat la egalitate.

Update: Se scrie istorie pe Arena Națională! Anunțul făcut cu doar câteva ore înainte de Rapid - FCSB

Update: Mulți susțin că Rapid are de pierdut din punct de vedere sportiv prin organizarea meciului pe Arena Națională, și nu pe Giulești

Toți specialiștii spun că doar o victorie a Rapidului ar putea menține suspansul și le-ar oferi și celorlalte echipe posibilitatea să câștige titlul. O victorie a FCSB-ului ar mări distanța la 7 puncte de locul 2, după înjumătățire. Distanța aproape imposibil de recuperat în 10 meciuri în care ar juca fiecare cu fiecare în play-off. Iar un meci egal nu ar schimba radical calculele.

Ar fi primul titlu pentru FCSB după 9 ani de secetă!

Clasament SuperLIgă / Foto: Captură digisport.ro

Primă mărită. Jucătorii Rapidului împart 70.000 de euro dacă o înving pe FCSB

  • abonații RCS-RDS mai pot viziona jocul pe Aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro, pe teritoriul României.

Din informațiile Digi Sport, conducerea Rapidului a decis să mărească prima de victorie și, dacă jucătorii o vor învinge pe FCSB, vor împărți 70.000 de euro.

Șefii Rapidului au suplimentat prima nu doar pentru că e meciul cu FCSB, ci și pentru că fotbaliștii nu au încasat niciun bonus după jocul de la Craiova, încheiat 1-1.

Conducerea Rapidului consideră că echipa merita să câștige la Craiova, mai ales că, din punctul său de vedere, ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în minutul 88, la duelul lui Denil Maldonado cu Răzvan Oaidă.

Avem dorință de afirmare și foame de trofee. Coman și Olaru sunt cei mai valoroși jucători de la FCSB, dar echipa contează cel mai mult și nu individualul. Meciul nu este decisiv cu siguranță. Ei tot la mâna lor stau și dacă învingem noi. Sper să înscriu și mâine. Dar mai importantă de victoria. Pentru mine, 1-0 este un scor perfect.”, a declarat Paul Iacob pentru Digi Sport.

Chiricheș este apt să joace, dar este puțin probabil să intre titular

Chiri va fi cu noi. Săptămâna trecută s-a antrenat cu echipa și sunt șanse să joace mâine (n.r. sâmbătă), da!”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă.

Vlad Chiricheș poate profita de situația lui Siyabonga Ngezana, care e suspendat la derby-ul cu Rapid din cauza cumului de cartonașe galbene.

Chiar dacă nu a fost introdus pe teren în meciul cu Petrolul, Vlad Chiricheș a ieșit la încălzire și a făcut mai multe exerciții specifice la marginea suprafeței de joc, semn că situația sa este una bună în momentul de față.

Rămâne de văzut dacă Elias Charalambous se va baza pe Vlad Chiricheș în derby-ul cu Rapid, asta după ce Gigi Becali a anunțat că Ovidiu Popescu și Joyskim Dawa vor fi fundașii centrali de la FCSB în etapa următoare.

Echipele probabile la Rapid - FCSB

Meciul cu Rapid se anunță unul intens, dacă ar fi să ne raportăm la pozițiile celor două din clasament, dar și la rivalitate. Elias Charalambous nu va putea conta însă pe Denis Haruț și Alexandru Pantea (accidentați) și nici pe Siyabonga Ngezana (suspendat), însă liderul SuperLigii se va bucura de revenirea lui Darius Olaru, suspendat la meciurile cu Voluntari și Petrolul.

Tot la capitolul absențe poate fi inclus și Mihai Pintilii, delegatul celor de la FCSB, care este suspendat și el după cartonașul roșu încasat la Voluntari.

Rapid: Aioani - Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu - Djokovic, Albu, Papeau - Krasniki, Rrahmani, Burmaz.
Antrenor Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu - Crețu, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic - Olaru, Șut, Lixandru - Oct. Popescu, Băluță, Coman.
Antrenor Elias Charalambous

Etichete: video rapid fcsb , echipe rapid fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Galeria FCSB-ului are planul făcut pentru derby-ul cu Rapid

S-a aflat abia acum! Ce s-a întâmplat după meci cu arbitrii de la Real Madrid - Bayern

Foto Cine a atras atenția la festivitatea de premiere a celor de la FCSB. ”Campionul inimii mele”

Chipciu și Nistor, OUT? Sabău ar fi anunțat conducerea lui U Cluj

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”