Răzvan Zăvăleanu, Iuliu Mureșan și Mihai Matei / Foto: Captură Digi Sport

Răzvan Zăvăleanu a explicat cum a reușit să-l convingă pe Iuliu Mureșan să nu plece de la Dinamo

articol scris de Digi Sport
23.02.2022, 12:04
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Iuliu Mureșan a fost foarte aproape să plece de la Dinamo, imediat după eșecul rușinos cu Universitatea Craiova, 1-6, însă Răzvan Zăvăleanu a reușit să îl întoarcă din drum .

Situația de la Dinamo continuă să fie una tensionată și în aceste momente, iar parcursul dezastruos al echipei i-a nemulțumit pe suporterii "câinilor".

Ultimele rezultate ale "alb-roșilor" îi puteau aduce plecarea lui Iuliu Mureșan, însă Răzvan Zăvăleanu a insistat pentru rămânerea sa în club.

Cum l-a convins Zăvăleanu pe Mureșan să rămână la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al clubului, a explicat ceea ce i-a transmis lui Iuliu Mureșan, în momentul în care directorul executiv a vrut să părăsească echipa.

"N-a plecat la propriu, era foarte hotărât după meciul cu FCSB, dar pentru Dinamo, din punct de vedere administrativ, din punct de vedere al procedurii, având în vedere calitatea dânsului de administrator special, cel mai potrivit lucru era să fie acolo.

I-am explicat că am pornit pe un drum și, chiar și în aceste condiții, fără liniște, s-a ajuns la un anumit staff, un anumit nucleu de echipă, o anumită colaborare.

Pe de altă parte, schimbarea unui administrator special într-o procedură de insolvență nu este un lucru foarte ușor, se pot întâmpla tot felul de lucruri. Nu aș fi vrut să o luăm de la capăt cu tot felul de discuții cu acționarii”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit Sport.ro.

Iuliu Mureșan a recunoscut că a vrut să plece de la Dinamo

Venit ca un salvator în Ștefan cel Mare, Iuliu Mureșan a recunoscut că a vrut să părăsească Dinamo, însă Răzvan Zăvăleanu a fost cel care a reușit să îl convingă să nu facă acest pas.

"Am avut gândul de a renunța de mai multe ori și cel care m-a oprit a fost Răzvan Zăvăleanu, dar și suporterii și jucătorii. Eu am fost mereu un altfel de conducător, foarte apropiat, prieten cu jucătorii. Am reușit cu greu să schimbăm starea de spirit și lucrurile care erau rele în vestiar și în afara lui.

În sfârșit suntem o echipă cu coeziune foarte mare între jucători, antrenori și conducere și sper să se vadă acest lucru. Într-un weekend am plecat și am spus că nu mai vin, dar Răzvan Zăvăleanu m-a convins să revin. Eu nu sunt genul care să cedez, dar am zis că poate creez un șoc la echipă.

Știam că le trebuie un șoc. Starea de spirit care era când am venit ne-a costat în acest campionat și am putut să schimb acest lucru făcând foarte multe schimbări în lot.

Nu am găsit altă soluție mai bună, deși nu am respectat niște principii. Este în dauna omogenității, dar este în folosul coeziunii dintre jucători. Atmosfera s-a schimbat, suntem uniţi", spunea Mureșan, după victoria lui Dinamo cu Gaz Metan, 4-0.

Etichete: iuliu muresan , muresan dinamo , razvan zavaleanu , zavaleanu muresan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”

Reacția presei din Grecia, după ce Răzvan Lucescu a câștigat titlul cu PAOK

”Vreau să joc!” Ce a spus Andrei Vlad despre viitorul său

Vlad Chiricheș a fost întrebat despre convocarea la EURO și nu s-a ferit să răspundă

Citeşte şi

Exclusiv Răzvan Zăvăleanu a intervenit în ”cazul Edgar Ie”: ”N-am cum să fiu convins”

”Mitraliat” de Mircea Rednic la conferință, conducătorul lui Dinamo a venit cu replica

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian