Cristiano Bergodi / Foto: Sport Pictures

Reacția lui Bergodi la întrebarea ”merită Ioniță să fie convocat?”

articol scris de Digi Sport
07.10.2023, 08:44
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Rapid și Poli Iași, scor 3-2, au oferit un adevărat spectacol în cel de-al doilea meci al etapei cu numărul 12 din SuperLigă, vineri, pe Stadionul Giulești.

Alexandru Ioniță (28 de ani) a fost desemnat omul meciului după ce a marcat două goluri și imediat a venit întrebarea dacă ar putea fi o variantă pentru echipa națională. Primul care i-a temperat pe jurnaliști a fost chiar Ioniță, un jucător căruia îi place să spună lucrurilor pe nume și nu ascunde sunt cuvinte goale evidența atunci când el sau echipa nu reușesc un joc bun.

Cristiano Bergodi (58 de ani) a glumit când a fost întrebat dacă e pregătit bine pentru că a făcut un nou sprint după un gol al jucătorilor săi. ”Da, dar acum m-am oprit la jumătatea drumului. Nu, nu, eu stau bine cu condiția fizică, ha-ha, nu e asta problemă, dar m-am bucurat”, după care a răspuns și întrebării legate de posibilia convocare a lui Ioniță de către Edi Iordănescu (45 de ani).

Reacția lui Bergodi când a fost întrebat despre Alex Ioniță, dacă merită convocarea la naționala României

Mai are de lucrat, da, mai are de lucrat. Dar mie nu-mi place să vorbesc, nu îmi place să dau sfaturi sau să vorbesc despre jucători unde pot să ajungă. Edi (n.r. selecționerul Edi Iordănescu) este antrenor acolo, este foarte bun și cred că face alegerile cele mai bune.

Important e ca România să câștige cele două meciuri foarte importante”, a afirmat Cristiano Bergodi

Alex Ioniță este primul care crede că un jucător are nevoie de constanță ca să fie convocat la naționala României

Alex Ioniță pară să-și recapete, încet, încet forma bună pe care a arătat-o la un moment dat al carierei. Înaintea golurilor cu Poli Iași, tot el a marcat singura reușită a Rapidului în egalul cu Hermannstadt, 1-1, etapa trecută.

Așteptam acest moment. Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa. Sper să continui la fel cum am făcut-o în ultimele trei meciuri, le mulțumesc tuturor. Obiectivul meu este să o țin tot la fel. Cu am mai spus, aveam nevoie de aceste goluri, mă bucur, abia aștept să iau o gură de aer la vestiar. De mult așteptam să fac și eu un meci foarte bun și să fiu omul meciului pentru că nu am mai fost de mult timp.

Asta e perioada fotbalistică, atunci când am venit am făcut-o destul de bine, la început am trecut și peste o accidentare. La finalul campionatului a venit o scădere de formă, dar mă bucur că mi-am revenit acum și mi-am așteptat șansa.

Că să fii la națională trebuie să fii constant, iar eu abia am început să joc bine, sper să păstrez această constanță și poate pe viitor voi fi convocat. Dar le urez multă baftă, am încredere în ei și sper să se califice”, a declarat Alex Ioniță la finalul meciului disputat vineri seară în Giulești.

Video cu declarația lui Alex Ioniță 

Rezumat video Rapid - Poli Iași 3-2

Etichete: alex ionita , cristiano bergodi , convocare ionita , video rapid poli iasi 3-2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto FCSB revine oficial în Ghencea. Anunțul lui Mihai Stoica

Un fost mare atacant de la Dinamo, îngrijorat de situația de la echipă. ”E tragic”

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Reacție dură după titlul câștigat de FCSB: "Nu cred că va rămâne în istoria nimănui!"

Citeşte şi

Exclusiv Șucu îl scoate pe Nico vinovat pentru aducerea lui Bergodi. Fals! Cuvântul dat de patron l-a costat 500.000 de euro

GOOOL Alex Ioniță! Cifrele pe care le are în prezent fostul jucător al Rapidului

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”