Flavius Stoican / Foto: Captură Digi Sport

Reacția lui Flavius Stoican, după ce FC Botoșani a irosit șansa de a merge la baraj: ”Ne doream să fim în locul lor!”

articol scris de Digi Sport
12.05.2023, 19:59
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

FC Voluntari a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 2-0, în etapa a opta din play-out-ul SuperLigii României.

La finalul partidei, Flavius Stoican a recunoscut că gruparea din Moldova nu ar fi meritat să ajungă la baraj având în vedere cum a arătat jocul împotriva ilfovenilor.

Flavius Stoican: ”Ne doream să fim în locul lor la baraj, dar au meritat victoria!”

Totuși, antrenorul a ținut să își felicite elevii pentru felul în care au luptat și au reușit să mențină echipa în primul eșalon al României.

Felicit gazdele. Ne doream să fim în locul lor, la baraj, dar echipa lor a meritat această victorie și acest baraj. Ne rămâne decât să tratăm serios ultima partidă. Vor fi schimbări în ultimul meci. Sunt jucători care vin din urmă, din academie, care fac de ceva timp antrenamente cu noi.

Câteodată nu îți iese ce îți dorești, am întâlnit un adversar mai bun. Se poate spune și așa, îți oferă o oarecare liniște, dar dorința nu ne-a luat-o nimeni. Nu am fost echipa care ar fi meritat să meargă la baraj.

Am avut perioade bune și perioade mai puțin bune, dar am știut să acumulăm puncte. Am conștientizat că fiecare punct ne dă o liniște. Una peste alta, e un sezon bun, pentru că am reușit să ne menținem în prima ligă.

Vedeți ce bucurie e și pentru echipele din Liga 2 ce promovează și ce stres e pentru echipele din play-out care depind de ultimele meciuri. Nu e ușor, dar vreau să felicit jucătorii, e meritul lor că au menținut echipa în Liga 1.

E greu de spus, i-am văzut pe cei de la Chindia, am stat cu ei în hotel, am văzut cât sunt de stresați și de motivați. UTA e o echipă cu suporteri, cu un stadion nou, FC Argeș la fel. E greu de spus. Cine va fi mai echilibrat și va rezista presiunii va rămâne.

Farul are un avans, dar va fi un meci direct între Farul și FCSB. Rămâne de văzut cine va avea mai mult sânge rece.

Mai e o etapă, nu aș vrea să o tratăm superficial. Vor fi jucători din academie pe care abia aștept să îi văd la lucru. Cărăușu a fost prezent în joc, m-aș bucura să aibă continuitate. Pregătesc sezonul următor. Le dau șansa. Îmi place când văd determinare. Nu au experiență, dar mă încântă când îi văd că aleargă și muncesc”, a spus Flavius Stoican la finalul meciului.

VIDEO Rezumatul partidei FC Voluntari - FC Botoșani 2-0

Etichete: fc botosani , flavius stoican , fc voluntari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Video Botoșani - Voluntari 0-0. Formația lui Bogdan Andone se menține deasupra locurilor retrogradabile

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”