Gică Hagi, la microfonul Digi Sport, după ce Farul a câștigat titlul în SuperLiga / Foto: Captură Digi Sport

Reacția lui Gică Hagi după ce olandezii au anunțat că este pe lista lui Ajax

articol scris de Digi Sport
02.06.2023, 23:41
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Gică Hagi (58 de ani) este dorit de Ajax Amsterdam, după ce a reușit să câștige cel de-al doilea titlu al Ligii 1 din cariera de antrenor. 

”Lăncierii” l-au demis la finalul acestui sezon pe John Heitinga și au realizat deja o scurtă listă cu antrenorii doriți. 

Gică Hagi: ”Știți că îmi place Ajax”

Potrivit presei din Olanda, unul dintre favoriții să o preia pe Ajax este Gică Hagi, actualul director tehnic al Farului.

Imediat după ce e jucat împotriva echipei All-Star a celor de la Galatasaray, ”Regele” a vorbit despre interesul formației din Eredivisie. 

  • Graham Potter (ex-Chelsea), Julian Nagelsmann (ex-Bayern) sau Peter Bosz (ex-Lyon) sunt contracandidații lui Gică Hagi pentru postul de tehnician al ”Lăncierilor”.

„Știți că îmi place Ajax, dar eu îmi văd de munca mea. Ce o fi o fi”, a declarat Gică Hagi. 

"Jucător, patron sau antrenor, ce e mai greu?". Ce răspuns le-a dat Gică Hagi spaniolilor

Retras din activitatea de fotbalist în anul 2001, Gică Hagi (58 de ani) a decis să continue în fenomen și a devenit antrenor, iar prima sa experiență a fost de selecționer al României.

Apoi, "Regele" le-a mai antrenat pe Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara, FCSB, dar și pe Viitorul, actuala Farul, formație pe care o pregătește și în prezent.

În cadrul interviului acordat celebrei publicații Marca, spaniolii au fost curioși să afle de la Gică Hagi care meserie este mai grea, dintre cele de jucător, patron și antrenor. "Regele" a spus că din postura de fotbalist este mai ușor, asta deoarece totul depinde de tine, în timp ce funcțiile de conducere sunt mai greu de gestionat, din punctul său de vedere.

"O să fiu sincer și o să spun că niciuna dintre meserii nu e ușoară. Să fii jucător e ceva individual, mai personal. Ca acționar sau antrenor, trebuie să manageriezi un grup, e ceva la scară mai mare și mai dificil de făcut. Trebuie să știi să vorbești cu fiecare în parte și să gestionezi tot grupul, deci cred că e mai dificil să fii antrenor.

Jucătorul trebuie să aibă mare grijă de el, să fie atent, e ceva personal. Ca antrenor trebuie să știi cum să transmiți mesaje clare către toți jucătorii și să fii liderul grupului. Pentru mine, asta e esențial. Un antrenor de succes e acela care pune în practică tot ce gândește și jucătorii îl urmează", a declarat Gică Hagi, potrivit Marca.

Etichete: hagi , gica hagi , ajax , superliga , farul , eredivisie , hagi ajax


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din regiunea Harkov; în estul Ucrainei, Rusiei i-a luat luni de zile ca să obțină aceleași rezultate, relatează BBC. „Nu a fost nicio primă linie de apărare. Rușii au intrat pur și simplu”, a spus un comandant din trupele speciale care au eliberat teritorii vaste în timpul ofensivei surpriză a armatei ucrainene din toamna anului 2022.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Laurențiu Reghecampf a sunat-o pe Anamaria Prodan. Ce au decis cei doi. ”N-are sens”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Spaniolii l-au chemat pe Ianis Hagi la flash-interviu, după Real Madrid - Alaves! Reacția "Prințului"

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu l-a văzut pe Radu Drăgușin cu Manchester City și a dat verdictul

Cel mai bun cu Real Madrid! Nota lui Ianis Hagi, după ce a încercat să dea golul carierei pe Bernabeu

Dan Șucu a decis: Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului!

Citeşte şi

Ciprian Marica a răbufnit, după Farul - Universitatea Craiova 3-3: ”Nu au calitatea necesară”

Fratele geamăn al lui Edgar Ie a reacționat, după scandalul care a ”zguduit” Dinamo

PEROZO fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Edi Iordănescu a decis pentru EURO 2024! Câți fotbaliști neconvocați în preliminarii ia și cine e pe lista de urgență? citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”