Devis Mangia / Foto: Captură Digi Sport

Reacție vehementă în ”cazul Devis Mangia”: ”Există un mod de operare!”

articol scris de Digi Sport
04.10.2022, 23:39
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Antrenorul italian Devis Mangia (48 de ani) se află în ultima perioadă în centrul atenție după ce a fost acuzat în mai multe rânduri că și-ar fi hărțuit sexual jucătorii.

Una dintre victimele tehnicianului italian ar fi fost și Răzvan Popa, fostul jucător al Universității Craiova. Mama fotbalistului susține că acesta a fost hărțuit sexual de antrenor în primul sezon în care italianul a activat în Bănie.

Reacție vehementă în ”cazul Devis Mangia”: ”Există un mod de operare!”

Fostul arbitru Marius Avram a avut o reacție vehementă în legătură cu scandalul în care este implicat Devis Mangia. Din punctul său de vedere, nu mai poate fi pusă la îndoială vinovăția antrenorului  italian, având în vedere că există acuzații pe numele său din România, Malta și Italia.

Avram este de părere că Devis Mangia a profitat de poziția sa de superioritate pentru a profita de anumiți jucători care au cedat la presiunile sale.

Mi-e foarte greu să înțeleg ce s-a întâmplat. Concentrarea ar trebui să fie asupra agresorului. Din punctul meu de vedere, victima este acest tânăr jucător. Dacă ar fi fost singurul caz, aș fi zis că există semne de întrebare. Avem cazul de la Craiova, în Italia, în Malta. Există un mod de operare, iar eu mă refer la agresor.

Acest gen de abuz cu tentă sexuală se face dintr-o poziție de superioritate. Sunt oameni poate mai sensibili, mai delicați, care pot ceda și ajungem la tragedii. Trăim într-o societate în care așa ceva este rușinos”, a declarat Marius Avram, potrivit ProSport.

Cum a comentat Mihai Rotaru acuzațiile mamei lui Răzvan Popa

Acționarul celor de la Universitatea Craiova a transmis că declarațiile recente ale mamei fotbalistului nu se potrivesc cu ce i-a spus aceasta în urmă cu câțiva ani, atunci când ar fi avut loc presupusa hărțuire.

Concret, mama fotbalistului nu a specificat de cazul de hărțuire sexuală, ci a spus că au existat doar anumite ”apropouri” din partea antrenorului italian, de care s-a despărțit o lună mai târziu, ca urmare a incidentului.

Familia a cerut un singur lucru când a venit la mine, să dăm afară antrenorul. Eu am spus că nu putem să dăm afară pe nimeni fără să avem o investigație. Noi nu putem să aruncăm un om în malaxorul opiniei publice fără acordul lui. Cel care trăiește lucrurile trebuie să le facă publice. Noi nu putem, e decizia lui. Noi n-am făcut decât să-l sprijinim. Mai departe, nu putem lua o hotărâre în locul familiei lui.

Nu trebuia să avem o confruntare. Versiunea pe care o prezintă mama copilului e diferită și exagerată față de ce a spus atunci. Când a pus pe hârtie, i-am arătat lui Devis și a plecat. Răzvan Popa a scris pe hârtie, dar a scris că au fost apropouri și aluzii, nu altceva. Lucrurile cu care au venit părinții acum sunt diferite, sunt elemente noi. Atunci, au spus că au fost doar apropouri și aluzii, fără niciun incident fizic”, a declarat Mihai Rotaru la Fotbal Club.

Etichete: universitatea craiova , marius avram , razvan popa , mihai rotaru , devis mangia , hartuire sexuala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Această femeie se plânge pe TikTok că nu se poate angaja. Milioane de oameni s-au uitat la clip și i-au spus care-i motivul

Ash Putnam a povestit într-un clip postat pe TikTok că a fost supărată și frustrată după ce un lanț de magazine de îmbrăcăminte nu a angajat-o, presupunând că din cauza tatuajelor pe care le are.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

Exclusiv Gigi Becali pune ”piciorul” în prag la FCSB. Mesaj pentru ”Haralamb”, Pintilii și MM Stoica

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Un moldovean i-a dat replica lui Ciolacu, după ce a spus că ”Buzăul nu e în Moldova, nu mă jigniți!”

Citeşte şi

Rapid - Universitatea Craiova, LIVE VIDEO, de la 20:30 pe Digi Sport 1. Oltenii continuă lupta pentru locul 2

Exclusiv Florin Prunea a văzut ce a declarat Costel Gâlcă și a spus lucrurilor pe nume

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”