Ionuț Chirilă / Foto: Sport Pictures

Refuzat de Dinamo, Ionuț Chirilă a lansat un avertisment către Zeljko Kopic

articol scris de Digi Sport
03.12.2023, 11:42
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Dinamo l-a prezentat oficial pe noul antrenor al echipei, Zeljko Kopic (46 de ani), în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul croat îl înlocuieşte în funcţie pe tehnicianul Ovidiu Burcă, cel care şi-a reziliat de comun acord contractul cu Dinamo.

Ionuț Chirilă, avertisment pentru Zeljko Kopic

Înainte de numirea lui Zeljko Kopic, șefii lui Dinamo au discutat și cu Ionuț Chirilă (57 ani). În cele din urmă, ”Câinii” au ales să meargă pe mâna tehnicianului croat.

La scurt timp după ce noul antrenor de la Dinamo a fost prezentat, Chirilă l-a avertizat și i-a transmis că va avea o misiune grea în încercarea de a evita retrogradarea.

"Nu-l cunosc pe Zeljko Kopic, îi urez succes, dar va avea o misiune grea. Jocul lui Dinamo va fi cel mai bun test pentru el.

Dinamo trebuie să fie extrem de atentă cu managementul tehnic, nu este cale de mijloc, în caz de eșec va veni falimentul fotbalistic și financiar. Sunt mulți antrenori străini? Continuă în România lipsa criteriilor de competență, s-au dat multe lovituri de imagine.", a spus Ionuț Chirilă pentru iamsport.ro.

Anunțul făcut de Zeljko Kopic, la prezentarea oficială de la Dinamo

Tehnicianul croat a subliniat faptul că nu este un magician, că nu poate face miracole, dar a anunțat că își va da toată energia pentru ca formaţia sa să nu retrogradeze la finalul actualului sezon.

"Printre cele mai importante aspecte care m-au făcut să accept această slujbă a fost faptul că încă de la primul nostru contact cu oficialii clubului am simţit această energie şi determinare în club. Pentru mine Dinamo Bucureşti este un club important, cu istorie importantă pentru fani.

Pentru mine este o responsabilitate să fiu aici. Pe de altă parte, pentru mine este foarte important să schimb ceva în bine la echipă cât mai repede. Foarte multe lucruri au mers bine la echipă cu antrenorul precedent.

Voi depune toată energia mea şi toate cunoştinţele pentru a aduce echipa la un alt nivel, pentru a creşte calitatea jocului şi de a avea o strategie clară pentru Dinamo Bucureşti. Chiar dacă echipa nu trece printr o perioadă bună acum, cred că pentru orice antrenor este un privilegiu să o antreneze pe Dinamo. Pentru oricine lucrează în fotbal. Voi da totul pentru acest club.

Nu pot face miracole, nu sunt un magician, dar fiecare fan al lui Dinamo trebuie să fie sigur că începând de acum cel mai important lucru pentru mine va fi ca Dinamo să rămână în prima ligă. Este singurul meu obiectiv în perioada următoare", a declarat Zeljko Kopic.

Etichete: dinamo , ionut chirila , superliga , zeljko kopic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Video Nici nu s-a uitat la Hagi! Un jucător de la Farul a oferit momente cum rar se văd, la Cluj

Andrei Ivan a lămurit totul și a anunțat unde va juca sezonul viitor

S-a terminat! Cum arată clasamentul final al play-off-ului + Ocupanta locului 4 speră la Conference League

Citeşte şi

Cele 4 vedete pe care FCSB le va menaja cu Rapid

Exclusiv Titular în premieră în 2024. Pe cine se va baza Kopic la ”finala” Dinamo - Csikszereda

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină