Laurentiu Reghecampf, umilit în Liga Campionilor Asiei.

Exclusiv Reghecampf anunță marea schimbare de la FCSB. ”O să facă diferența! Steaua are șanse mari să câștige titlul”

24.12.2018, 10:25
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

VIDEO FCSB - CFR Cluj 0-2 | FCSB a rămas fără antrenor, după ce Nicolae Dică (38 de ani) a decis să demisioneze, astfel că Gigi Becali (60 de ani) este în căutarea noului tehnician. Trei nume se află pe lista omului de afaceri, dar Laurențiu Reghecampf (43 de ani), care nu intră în calcule în acest moment, spune că marele câștig al echipei va fi cu totul altul. Tehnicianul, liber de contract după experiența de la Al Wahda, crede că revenirea lui Mihai Pintilii (34 de ani) va conta enorm în angrenajul vicecampioanei Ligii 1.

”Steaua va arăta mai bine după perioada de pauză, pentru că vor intra toţi jucătorii accidentaţi. Cred că Steaua are şanse foarte mari să câştige titlul. Pinti o să facă diferenţa la mijloc şi cu siguranţă va strânge echipa în jurul lui, lângă el”, a spus Reghecampf, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

Reghecampf a mai precizat și când va reveni la FCSB. ”Este posibil orice. Ştiţi care e relaţia mea cu Gigi şi respectul pe care îl am faţă de Steaua. Este echipa mea de suflet, dar acum nu se pune problema să revin. Am alte planuri legate de mine și de familia mea, plus că am pe masă o ofertă foarte bună”, a mai spus Reghecampf, la Digi Sport.

Reghecampf: ”Au avut și foarte mult ghinion!”

Laurențiu Reghecampf crede că forma slabă a celor de la FCSB în această primă parte a sezonului a fost cauzată de multiplele accidentări. 

"În ultima perioadă, au fost foarte multe accidentări la Steaua, nu e ușor să ai o altă echipă la fiecare partidă, să ai parte de jucători accidentați în fiecare săpămână și să trebuiască să improvizezi și să schimbi echipa de la etapă la etapă. Ce s-a hotărât la Steaua nu este problema mea, nu-mi dau eu cu părerea. Cred că pentru Dică a fost o experiernță foarte bună pentru că a crescut foarte mult și numele lui a crescut foarte mult.

Dacă suntem răutăcioși, putem spune că depinde de preparatorul fizic, ceea e nu e cazul pentru că îl cunosc foarte bine. Au avut parte și de foarte mult ghinion. (...) În momentul de față nu există o altă echipă cu un lot mai valoros decât cel de la Steaua. S-au făcut anumite sacrificii. Nu vreau să se interpreteze și să se spună că Dică n-a făcut ce trebuia", a spus Laurențiu Reghecampf.

Etichete: nicolae dica , laurentiu reghecampf , transferuri fcsb , fcsb cfr cluj , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gabi Balint a vrut să facă gluma serii după ce FCSB a câștigat titlul și nu a realizat gafa comisă

Video David Miculescu și Darius Olaru au oferit momentul serii pe Arena Națională. ”Am o întrebare pentru tine”

Capitol închis! Gigi Becali a renunțat complet la transferul pe care îl anunța ca și făcut la FCSB

Ciprian Marica ”i-a cântat prohodul” lui Dinamo

Citeşte şi

Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”

Laurențiu Reghecampf a reacționat după ce a fost pus sub urmărire penală: ”Victima sunt eu!”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”