Poli Iași - FCSB 1-2

Video "Retrogradăm, vă garantez!" Ieșenii au răbufnit, după scandalurile din conducerea clubului

25.11.2018, 23:45
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Poli Iași - FCSB 1-2 | Poli Iași a pierdut meciul cu FCSB, din etapa a 16-a, însă ieșenii recunosc superioritatea unui adversar care se luptă la titlu. Totuși, ieșenii regretă greșeala de la penalty, putând să termine la egalitate.

"Am avut 1-0. Câteodată e nedrept fotbalul. Ne vom gândi, vom analiza ce nu a fost bine și sperăm să nu mai facem greșelile astea. A fost o săptămână grea pentru noi, vă pot spune asta, dar nu intru în detalii. Eu răspund de ce se întâmplă pe teren. Ne-a bătut o echipă mare, care se bate la campionat", a explicat Andrei Cristea la final.

Atacantul ieșenilor a răbufnit când a fost întrebat despre scandalul din conducerea echipei, precizând că Poli poate retrograda. În plus, căpitanul moldovenilor susține că nu știe să fi fost amendat cu 2.000 de euro pentru un conflict mai vechi cu colegul său, Panțâru.

"Nu știu, e prima oară când aud, dar nu vreau să mai discut. Dacă nu avem liniște, retrogradăm, vă garantez. Aș vreau să ne liniștim, să ne potolim, mesajul ăsta l-a transmis și Flavius, trebuie să-l transmită și cei care conduc clubul. Dacă nu ave liniște, ne batem joc de cei 5 ani. Suntem bine, la ceea ce se întâmplă, credeți-mă. Avem 17 puncte, ne batem cu Steaua, suntem bine, că am bătut la Astra. Vreau liniște ca să ne concentrăm pe fotbal", a precizat Cristea.

În etapa viitoare, Poli Iași se deplasează pe terenul lui Sepsi, vineri, de la ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

De unde a pornit scandalul de la Poli Iași

Scandalul s-a aprins după ce președintele Adrian Ambrosie i-a cerut demisia lui Tibor Selymeș, care a recunoscut că a trecut peste deciziile antrenorului Flavius Stoican.

Adrian Ambrosie a detaliat care sunt nemulțumirile legate de activitatea lui Selymes la gruparea din Copou.

”Consiliul Director a decis să ceară demisia directorului sportiv Tibor Selymes. După ce în vară a adus jucători fără să se consulte cu antrenorul, acum Tibor Selymes și-a depășit atribuțiile și a blocat plata salariilor jucătorilor pe luna octombrie, fără să anunțe în prealabil echipa, bulversând astfel vestiarul”, a spus Ambrosie.

Flavius Stoican a avut o criză de nervi la conferința de presă și a avut un mesaj tranșant pentru cei din conducerea clubului. Apoi a venit şi replica lui Tibor Selymes, directorul sportiv al clubului.

"Cred că Flavius nu s-a referit la mine atunci când a acuzat faptul că jucătorii nu au fost protejaţi de conducere. Cred că s-a referit la domnul Ambrosie. Care a cerut recent amendarea căpitanului Andrei Cristea cu 2.000 de euro. După un referat făcut de Flavius! Cristea nu a fost penalizat ca urmare a intervenţiei mele. În ceea ce priveşte susţinerea de care a avut parte Flavius, ar trebui să se întrebe câte cluburi din România păstrează un antrenor care a pierdut şase meciuri oficiale consecutive", a spus Selymes, care a adăugat: "Îmi pare rău că la club nu a fost linişte în această săptămână importantă. Eu nu am atacat niciodată. Nu am făcut decât să răspund, după o lungă perioadă în care am înghiţit multe".

În atacul său, Stoican lăsa de înţeles că oamenii noi veniti la echipă în conducere, în vară, au fost cei care au amendat jucătorii. Antrenorul echipei spune acest lucru în conferinţa de presă de dinaintea jocului cu FCSB.

Vreau ca fiecare dintre noi, cei care facem parte din acest club, când mergem acasă să ne uităm în oglindă şi să vedem ce am făcut bun pentru această echipă. Fără să facem declaraţii prin presă. Noi, pentru noi. Cum le spun şi jucătorilor, ca atunci când merg acasă să se uite în oglindă, să vadă dacă a făcut ceva bun pentru echipa asta. Pentru toţi ceilalţi, le aduc eu şi cu jucătorii merite exact cât merită ei. Le iau din meritele jucătorilor şi le dau ce vor ei să audă. Toţi au făcut bine, dar vă rog eu, STOP! Opriţi-vă, că avem meci contra FCSB! Vă rog! Şi după aceea spun de toţi, ce vor ei. Dar vă rog, am nevoie de linişte, am nevoie de jucători concentraţi pentru meci, opriţi-vă! Încerc să fiu foarte calm, le adun pe toate în mine, le strâng.

Etichete: andrei cristea , video poli iasi fcsb 1-2 , scandal poli iasi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Video Exclusiv ”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”