Gigi Becali și Ilie Dumitrescu / Foto: Sport Pictures, Digi Sport

Video Exclusiv "Să-i spună cineva și lui Gigi". Ilie Dumitrescu știe exact ce trebuie făcut după ce Sorescu i-a dat replica lui Becali

articol scris de Digi Sport
20.02.2023, 23:37
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Deian Sorescu (25 de ani) a fost din nou titular pentru FCSB, în meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-1, din cadrul etapei cu numărul 26 în Liga 1

La fel ca în partidele precedente din tricoul roș-albaștrilor, Sorescu a fost folosit pe postul de fundaș dreapta. La flash-interviul de după meci, fotbalistul a spus că nu poate da același randament ca la Dinamo cât timp joacă în apărare, iar Ilie Dumitrescu (54 de ani) i-a dat dreptate. 

Ilie Dumitrescu, sfat pentru Gigi Becali în legătură cu Deian Sorescu

În cadrul emisiunii Fotbal Club, fostul mare internațional i-a sugerat lui Gigi Becali (64 de ani) să îl folosească pe Sorescu tot în flanc, dar la mijloc sau în atac, deoarece a demonstrat deja că acolo se simte mai confortabil. 

"Trebuie să-i spună cineva și lui Gigi! Sorescu poate să joace și mijlocaș de bandă, în stânga. Lasă-l pe Omrani vârf, bagă-l pe Sorescu mai sus și fundaș lateral pe Haruț sau Pantea.

Schimbă cumva, fă ceva! Să acoperi puțin zonele. Cu Omrani în bandă nu e ce trebuie, nu face deloc faza defensivă. Cordea stătea bine, iar pe partea opusă era un dezechilibru.

Mută-l mai în față pe Deian, a jucat și la echipa națională acolo. Poți să mai lucrezi la chestia asta", a spus Dumitrescu. 

Deian Sorescu, replică pentru Gigi Becali: "E normal să nu dau randamentul de la Dinamo!"

Întrebat despre declarațiile făcute de Gigi Becali, care a spus că fotbalistul trebuie să joace ca la Dinamo, Deian Sorescu a mărturisit că este normal să nu aibă același randament.

Am muncit, am făcut un meci bun, am înscris destul de repede, am avut ocazii și înainte de a marca. Păcat, a fost un meci bun pentru noi, dar asta e. Când nu reușim să dăm al doilea gol, se întâmplă să luăm gol în minutul 90.

Nu știu ce ne lipsește. Staff-ul va găsi problema și o vom rezolva. E păcat, ne afectează pentru că am pierdut două puncte acum și la meciul cu Farul, puncte care erau foarte importante pentru noi.

Nu, e normal când schimbi echipa. E alt sistem, ai alte planuri. Era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Nu sunt supărat deloc. Sunt alături de echipă. Și dacă joc și dacă nu, îmi susțin echipa oriunde aș fi.

Cu siguranță, doar că am altă poziție și e normal să nu dau randamentul de la Dinamo. Acolo aveam șansa de a marca. Aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să aduc un plus echipei.

E supărare, dar suntem un grup unit, tânăr, și va trebui să uităm repede. De luni va trebui să ne concentrăm pentru următorul meci. Eu consider că m-am adaptat”, a spus Deian Sorescu la finalul meciului.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - Universitatea Craiova 1-1:

Etichete: ilie dumitrescu , deian sorescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii, în inferioritate numerică, după ce au egalat

Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Exclusiv Helmut Duckadam n-are dubii: prima retrogradată din SuperLigă

Citeşte şi

Gaziantep a condus-o cu 2-0 pe Trabzonspor, după golurile lui Sorescu și Drăguș, și nimeni nu se aștepta la ce a urmat

Exclusiv FCSB, campioană la pauză! Ce au spus Ilie Dumitrescu și Gabi Balint: faza reclamată înainte de gol

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”