Adrian Mititelu jr / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv "Să mă dea în judecată!" Adrian Mititelu n-a mai suportat: "Dacă mai vine în Craiova, facem istorie! E corupt!"

articol scris de Digi Sport
24.01.2022, 23:03
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

U Craiova 1948 a pierdut cu 2-3 meciul din deplasarea cu Farul, însă oltenii au fost privați de un penalty, confirmat ulterior și de Ion Crăciunescu.

Patronul Craiovei, Adrian Mititelu junior, nu a mai suportat și a cerut să intre în direct. Arbitrul Ionuț Coza a fost pus la zid, după ce Mititelu a făcut o cronologie a evenimentelor din ultimul an.

Adrian Mititelu junior: "Dacă acest arbitru, Coza, mai este delegat la vreun meci al nostru, voi face istorie"

"Eu nu cred în coincidențe. În decurs de un an, vreau să iau cronologic faptele. La meciul cu Petrolul, de anul trecut, ziarele din Europa titrau că a fost primit cel mai penibil penalty de către o echipă românească, acordat de către Ionuț Coza Petrolului în minutul 88.

La meciul cu Farul, din tur, tot Coza a fost delegat și Farul a primit un penalty care nu a fost, cum a spus și domnul Crăciunescu atunci, în minutul 86. Din închisoare, tatăl meu mă sună cu o zi înainte de meci să mă întrebe cine e arbitru la meci. Și tata zice că nu cumva să-l pună pe Coza. Și pe Coza l-au pus.

Așa cum au existat și Bogaciu și Constantin și alți arbitri corupți, vă spun eu că și Coza e un arbitru corupt. Nu-mi trebuie dovezi! Poate să mă dea în judecată. Dacă acest arbitru, Coza, mai este delegat la vreun meci al nostru, voi face istorie cu acest arbitru și cu observatorul la meci", a spus Adrian Mititelu junior la Fotbal Club.

U Craiova 1948 a fost privată de un penalty în meciul cu Farul

Faza la care face referire Adrian Mititelu a avut loc în minutul 79, când Farul avea 3-1. În acel moment, Sidibe a fost faultat în careu de portarul Aioani, dar arbitrul Ionuț Coza nu a acordat penalty. Ba mai mult, i-a dat cartonaș gașben lui Sidibe pentru simulare.

Mititelu și-a continuat tirul și s-a războit apoi cu jurnaliștii Digi Sport. În plus, el a dezvăluit un amănunt interesant: Ionuț Coza s-ar antrena la baza lui Gică Hagi, acționarul majoritar de la Farul.

"Acum câteva minute, un jurnalist a avut o postare genială, cu "Coza Nostra". Retrogradez eu din cauza arbitrului acestuia? Nu vi se pare bizar că domnul Viorel Grigoroiu (n.r.: jurnalistul Digi Sport) nu l-a întrebat pe Hagi despre acest lucru?

Am văzut că domnul Grigoroiu l-a întrebat pe Napoli despre arbitraj, dar de ce nu l-a întrebat și pe Hagi? Domnul Coza se antrenează la baza sportivă de la domnul Hagi.

E normal așa ceva? E din Ilfov. Habar n-am. Domnul Crăciunescu știe foarte bine arbitrajul și încrengăturile și știe foarte bine cine sunt arbitrii corupți", a spus Adrian Mititelu junior.

De fapt, Grigoroiu chiar l-a întrebat pe Gică Hagi înaintea meciului exact despre subiectul "Coza", despre posibilitatea ca acesta să se fi antrenat în baza de pregătire a Farului, iar "Regele" a spus că "au vrut (n.r. oltenii) că creeze presiune, sper ca arbitrul să fie ok în acestă seară. Adică noi eram cei dezavantajaţi de arbitri şi acum am ajuns să ne ajute? Nu ei au vrut doar să facă presiune".

Farul - U Craiova 1948 s-a terminat 3-2.

VIDEO cu rezumatul mecului Farul - U Craiova 1948 3-2:

Etichete: adrian mititelu , ionut coza , farul - u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - Universitatea Craiova 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Burmaz a adus egalarea pentru giuleșteni

Video Moment controversat la Rapid - Universitatea Craiova: ”Ce greșeală!”

Lovitura primită de Franța, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Citeşte şi

Video Adrian Mititelu junior a intrat în vestiar după FCU Craiova - ”U” Cluj

Foto Adrian Mititelu Jr. a ieșit din spital și nu a stat pe gânduri! Unde a fost surprins fiul patronului de la FCU Craiova

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”