Incidente U Craiova 1948 - Rapid / Foto: Captură @ Vișiuniu.ro

Video Scandalul de la U Craiova 1948 - Rapid, pas cu pas. De la ce a plecat totul

articol scris de Digi Sport
11.09.2022, 12:10
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Meciul din etapa cu numărul 10 a Ligii 1 dintre U Craiova 1948 și Rapid a fost plin de tensiune. Oltenii s-au impus, 1-0, după un gol înscris de Sekou Sidibe.

Incidentele au avut loc atât în tribună, cât și la vestiare, unde Cristi Săpunaru a fost la un pas de bătaie cu un om din anturajul clubului oltean.

Scandalul de la U Craiova 1948 - Rapid, pas cu pas. De la ce a plecat totul

Galerie Foto

Tensiunile au escaladat în repriza a doua, atunci când din imaginile apărute în spațiul online, se vede cum un steward încearcă să le fure un steag suporterilor oaspeți. Ultrașii giuleșteni au avut însă prezență de spirit și au blocat în ultimul moment capturarea steagului, iar câțiva dintre ei au sărit pe gazon în încercarea de a-și face dreptate.

Oamenii de ordine au intervenit în forță, iar de acolo incidentele au degenerat. S-au împărțit câțiva pumni și stewarzii au apelat la spray-uri lacrimogene. Atmosfera a devenit rapid irespirabilă pentru cei din jur, iar inclusiv operatorii TV și jucătorii au fost afectați.

Imaginile de la un corner executat de giuleșteni în prelungiri, atunci când Săpunaru nu mai putea să respire, sunt grăitoare.

Căpitanul giuleștenilor s-a dus după fluierul final la galeria formației sale, acolo unde s-a certat cu jandarmii, pe care i-a acuzat că au dat cu gazde lacrimogene. Săpunaru a lămurit această situație, la interviuri, și și-a prezentat scuzele, spunând că de fapt stewarzii au fost cei care au abuzat de materialele din dotare.

Jucătorul bucureștenilor a fost implicat și în anumite incidente petrecute la vestiare, unde au fost mai multe îmbrânceli și amenințări.

Săpunaru a lămurit situația și a explicat motivele nervilor pe care i-a avut.

Cristi Săpunaru a explicat incidentele de la finalul partidei dintre U Craiova 1948 - Rapid

"Haideți să vă explic și eu varianta noastră. E numai varianta lor. Vă spun ce s-a întâmplat. Am stat cu galeria noastră, am cântat cu galeria noastră. Am venit spre vestiare. Spre vestiare la tunel, unde ar trebui să fie un tunel să intre jucătorii, era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu.

Nu pot să îi spun numele că nu mă interesează. A aruncat cu apă pe noi, a aruncat cu sticle pe noi, a aruncat cu țigări pe noi. Eu de aia m-am enervat. Nu am avut nicio treabă cu jucătorii sau cu oficialii Craiovei, așa cum spune domnul Mititelu. M-am întors pe teren, că am vrut să mă cert cu el…", a spus Cristi Săpunaru, după meci.

Cristi Săpunaru: "O să vin și eu cu 20 de prieteni"

"Când m-am întors pe teren, a apărut o persoană care nu știu cine este, fără ecuson. Acum, sincer, poate să aibă un cuțit în mână și mi-l bagă în piept. Cine plătește pentru asta? Plânge familia acasă. Cine plătește? Că noi sunt vandali, suntem noi nebuni.

Atunci când o să vină domnul Mititelu pe Giulești, o să vin și eu cu 20 de prieteni și să stea el pe tunel. E normal așa ceva? La tunel nu a stat niciun steward. Ei s-au ocupat de galeria noastră. Același lucru s-a întâmplat și la pauză: scuipați, apă peste noi, înjurături.

Filmarea care s-a dat la televizor e o minciună. Eu nu am dat în el, nu am nicio treabă cu el. Nu am dat în nimeni. Sută la sută am fost provocați tot meciul", a spus Cristi Săpunaru, după meci.

Galerie Foto

VIDEO cu incidentele de la finalul partidei:

Etichete: rapid , incidente , suporteri , ultras , captura steag


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Mihai Rotaru, propunere suprinză pentru Edi Iordănescu! Pe cine cere la EURO

Ziua Z s-a amânat! Când se rezolvă transferul lui Florinel Coman. Ce oferă qatarezii și ce vrea Gigi Becali

Jose Mourinho și-a ales favoritele pentru câștigarea EURO 2024: ”Ele sunt cele mai puternice echipe!”

Citeşte şi

Fostul președinte al Rapidului, ”săgeți” către jucătorii din Giulești

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace