Denis Dumitrașcu / Foto: Sport Pictures

Galerie Foto ”Se ia sângele din vene și se injectează în cap”. Tratamentul făcut de Denis Dumitrașcu pentru a-și recupera părul

articol scris de Digi Sport
25.08.2020, 14:47
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Denis Dumitrașcu, fundașul stânga al Chindiei Târgoviște, a dezvăluit că barajul de promovare / menținere pierdut în 2018, în favoarea celor de la Voluntari, a avut un impact negativ major asupra vieții sale.

Fotbalistul de 25 de ani a transmis că, de la acel moment, i-a căzut tot părul, iar acum face un tratament inedit pentru creșterea podoabei capilare. Concret, lui Denis Dumitrașcu i se extrage sânge și i se injectează în cap, pentru stimularea creșterii părului.

Galerie Foto

Injecții în cap cu sânge pentru creșterea părului

 ”De la stres mi se trage totul. Așa mi s-a spus și așa cred că e. Am suferit prea mult după barajul pentru promovarea în Liga 1, pe care l-am pierdut acum doi ani cu Voluntari. De atunci a început să-mi cadă părul. S-a declanșat ceva în corpul meu.

Acum fac câteva ședințe în fiecare lună. Mi se ia sângele din vene, se trece printr-o centrifugă și apoi mi se injectează în cap. A început să-mi crească părul. Costă cam 200 de euro fiecare ședință”, a declarat Denis Dumitrașcu, pentru Ziare.com.

La un an de la momentul pierderii barajului, Chindia Târgoviște a reușit să promoveze în Liga 1, iar acum, la sfârșitul sezonului 2019 - 2020, chiar să-și câștige menținerea în prima divizie, în urma duelurilor cu CS Mioveni.

Remarcat de Gheorghe Hagi

Cu mai mulți ani înainte să facă pasul la Chindia, Denis Dumitrașcu a fost aproape să ajungă la Viitorul. Fundașul stânga dezvăluie că a purtat negocieri cu reprezentanții clubului lui Gică Hagi când avea 17 ani, dar, în cele din urmă, totul a căzut.

Am negociat cu cei de la Viitorul când aveam 17 ani. Am vorbit cu domnul Iașko, urma să mă duc la ei, când jucam la Vâlcea. Nu a fost să fie. M-au sunat cei de la Târgoviște și am venit aici, unde sunt condiții foarte bune. 

Am avut și eu câteva oferte de afară, dar am preferat să rămân în Liga 1. Este mai bine pentru mine aici, pentru că vreau să joc cât mai mult”, a transmis Denis Dumitrașcu.

În ultimul sezon, Denis Dumitrașcu a fost unul dintre jucătorii de bază de la Chindia, bifând 31 de apariții în Liga 1. De asemenea, fundașul stânga a fost titular și în prima etapă a stagiunii 2020 - 2021, înfrângerea suferită de Chindia cu Poli Iași, scor 0-1.

Etichete: tratament cresterea parului , denis dumitrascu , fotbalisti chindia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”