Ioan Niculae susține că Astra va mai face transferuri

Video Secretul Astrei, dezvăluit de patronul Ioan Niculae. "O să mai avem surprize". Ce prime au avut jucătorii?

22.07.2018, 01:12
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO Astra - FCSB 1-0 | Astra Giurgiu a început cum nu se putea mai bine noul sezon, cu o victorie în fața celor de la FCSB. Llullaku a adus cele trei puncte oamenilor lui Marius Măldărășanu, spre bucuria patronului Ioan Niculae, care susține că a descoperit un nou antrenor de valoare.

"Am început destul de bine, cu o echipă nouă, antrenor nou, și după atâția ani de zile în care căutam jucători cât mai buni și pe câțiva am reușit să-i găsesc, am găsit și un antrenor foarte bun. Felul în care s-a prezentat echipa, dăruirea avută, stilul ofensiv îmi face mare plăcere", a explicat Niculae la final.

Întrebat care este secretul Astrei, Ioan Niculae a răspuns:

"Secretul Astrei? Centrul de copii și juniori, promovați mai mult pe încredere la prima echipă și eu zic că mutările făcute în ultimii ani au fost de bun augur. Dacă vă uitați la media de vârstă, o să vedeți că din ce în ce mai mult scădem", a spus patronul giurgiuvenilor.

Întrebat dacă jucătorii au vreo primă specială, Ioan Niculae a spus:

"Îi laud, dar nu este cazul, că ei au niște salarii bunicele. Sigur, când se va pune problema de meciuri deosebite...abia a început campionatul...vor fi probabil și prime, că probabil la asta vă referiți", a explicat Niculae, care s-a dus apoi în vestiar și le-a promis o primă specială pentru această victorie, în jur de 1.000 de euro.

Ioan Niculae susține că victoria Astrei a fost cadoul primit de la echipă de ziua lui. Patronul giurgiuvenilor a împlinit 64 de ani cu două zile înaintea meciului cu FCSB. Întrebat dacă mai este o surpriză o victorie cu roș-albaștrii, Niculae a spus:

"Nu. Și ce m-a bucurat în mod deosebit e că copiii și-au dorit, toți, tot staff-ul, jucătorii, și au dorit ca de ziua mea să-mi facă un cadou. Și mi-au făcut", a spus Niculae, care a trasat și obiectivele echipei.

"Obiectivul e să facem o echipă competitivă și dacă nu anul ăsta, la anul să ne batem pentru titlu. Noi încercăm și anul ăsta, o să mai avem surprize pe care o să le facem pentru că în staff-ul echipei a fost cooptat și Mihai Joița și aportul lui în transferul unor jucători va fi în următoarele etape", a încheiat Niculae.

În etapa următoare, Astra se va deplasa la Iași, echipă pe care a învins-o cu același scor, 3-0, în ultimele două meciuri directe. Meciul Poli Iași - Astra se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Etichete: ioan niculae , niculae astra , rezultate liga 1 , astra fcsb , marius maldarasanu , astra maldarasanu , rezultate etapa 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Marius Măldărășanu, întrebat direct: ”Sunteți pregătit s-o antrenați pe Rapid?”

Marius Măldărășanu, discurs sincer: ”Nu știu dacă voi reuși să fac vreo performanță ca antrenor!”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă