Dinamo a avut parte de galerie la meciul cu Sepsi, disputat sâmbătă, 9 februarie 2019, scor 0-1

Sepsi cere măsuri drastice împotriva lui Dinamo, din cauza fanilor. ”Comportament defăimător și jignitor!”

11.02.2019, 13:21
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

VIDEO Sepsi - Dinamo 0-1 | Roș-albii au câștigat meciul de la Sfântu Gheorghe, grație golului marcat de către Dan Nistor din penalty, dar pe oficialii gazdelor i-a deranjat mai mult comportamentul galeriei ”câinilor”. Reprezentanții celor de la Sepsi susțin că suporterii roș-albilor au dat dovadă de un comportament defăimător și jignitor și au cerut măsuri imediate din partea Federației Române de Fotbal și a Ligii Profesioniste de Fotbal. 

”Conducerea Clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și suporterii echipei au luat act cu consternare despre faptul că nu încetează manifestările cu caracter antimaghiar și xenofob la adresa echipei noastre.

La meciul cu Dinamo București, disputat pe teren propriu în data de 9 februarie 2019, mai mulți suporteri ai echipei oaspete au dat dovadă din nou de un comportament defăimător şi jignitor la adresa demnității umane și identitare.

Vom protesta la toate forurile competente și în mod public față de incidentele de asemenea natură, și solicităm luarea unor măsuri clare din partea forurilor competente pentru a preveni în viitor astfel de manifestări.

Dorim să precizăm că la ședința tehnică premergătoare meciului Sepsi OSK – Dinamo București, delegatul echipei noastre, domnul Bokor János, a atras insistent atenția domnilor Aron Huzu (observator arbitri), Cătălin Popa (observator din partea LPF) și Ionuț Coza (al patrulea arbitru) privind posibilele atrocități. A cerut ca în cazul unor astfel de evenimente să se aplice regulamentele în vigoare, și în caz de nevoie să fie oprit meciul.

Cu toate că pe parcursul meciului au avut loc în repetate rânduri scandări și au fost afişate bannere cu inscripții defăimătoare, nici arbitrul și nici observatorul de joc nu au considerat necesară întreruperea jocului.

Clubul Sepsi OSK cere Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal să analizeze evenimentele și să ia măsurile necesare”, se arată în comunicatul remis mass-media de către clubul Sepsi Sfântu Gheorghe.

"Toată lumea vrea să meargă Dinamo în play-off". Neagoe, supărat foc pe arbitraj după Sepsi - Dinamo: "N-avem nicio șansă"

Deși echipa sa se află pe ultimul loc care duce în play-of, Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi, nu-și face speranțe și este convins că arbitrajul va pune piedici echipei sale, iar Dinamo va fi cea care va avea câștig de cauză la finalul sezonului regulat.

"Bravo celor de la Dinamo, să meargă în play-off, văd că toată lumea vrea să meargă Dinamo în play-off. Să meargă, care e problema? Mai contează ce am văzut eu în timpul jocului? Nu mă refer la o fază, ci la tot ce s-a întâmplat pe parcursul jocului. (...) Mai sunt 3 jocuri, 9 puncte puse în joc, dar sincer, nu cred că avem nicio șansă, indiferent de evoluția noastră, nicio șansă. (...) Foarte mulți s-au speriat de poziția noastră în clasament. Au simțit și ei în foarte multe jocuri ce înseamnă să fii în primele locuri și cum ești tratat. Sunt curios cine ne va arbitra la Mediaș, iar apoi în celelalte două jocuri", a spus Neagoe.

Etichete: sepsi dinamo , galerie dinamo , dan nistor , eugen neagoe , meciuri dinamo , incidente sepsi dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii au încasat două cartonașe roșii!

Dramatic: PAOK a reușit remontada împotriva liderului și a aprins lupta pentru titlu!

Denis Alibec, drum liber către FCSB: a marcat, dar echipa sa a terminat ultima în Qatar și a retrogradat

Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul

Citeşte şi

”Trăsnit!”. Nistor a dat declarația serii și l-a ”taxat” pe Bauza, după momentul controversat din FCU Craiova - ”U” Cluj

Verdictul medicilor, după ce Dan Nistor a fost lovit dur în meciul de la Galați. Ce se va întâmpla cu jucătorul

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”