Pavol Safranko a marcat cu Chindia / Foto: Captură Digi Sport

Video Sepsi - Chindia 2-2. Remiză spectaculoasă la Sfântu Gheorghe

articol scris de Digi Sport
13.02.2023, 19:03
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Meciul Sepsi - Chindia s-a terminat cu o remiză spectaculoasă, scor 2-2, în etapa a 25-a a Ligii 1.

În urma remizei de la Sfântu Gheorghe, Chindia a ratat apropierea de locurile de play-off din Liga 1.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Sepsi - Chindia 2-2, în etapa a 25-a din Liga 1

Meciul de la Sfântu Gheorghe a început cu cei de la Sepsi, care au lovit bara prin Safranko în minutul 10 și a continuat cu cei de la Chindia, care au fost mult mai buni pe faza ofensivă.

Cooper a deschis scorul în minutul 20, cu o lovitură de cap din șase metri, iar avantajul a fost dublat în minutul 44, de Akhmatov, cu un șut spectaculos din marginea careului mare.

Mario Rondon a redus din diferență pentru Sepsi în minutul 45+3, simplu, cu un șut din interiorul careului de șase metri.

Partea a doua a meciului a început cu cei de la Sepsi mult mai motivați. Safranko a egalat situația de pe tabela de marcaj, în minutul 56, cu un șut din interiorul careului mic.

Marco Dulca, Daniel Popa și Daniel Celea au ratat ocazii pentru Chindia în partea a doua a meciului, în timp ce Buș, Ștefănescu și Ispas au fost aproape de gol pentru Sepsi, în prelungirile meciului. 

În urma rezultatului de la Sfântu Gheorghe, Sepsi se află pe locul șase în campionat, cu 34 de puncte, în timp ce Chindia se află pe poziția a 10-a, cu 29 de puncte.

VIDEO Rezumat Sepsi - Chindia 2-2

Clasament Liga 

Clasament Liga 1 / Foto: Digi Sport

Știrea inițială

Sepsi este considerată echipa cu cele mai mari șanse să prindă locul 6 la finalul sezonului regulat și implicit play-off-ul Ligii 1. Dacă reușește, ar fi o confirmare a faptului că avem de-a face cu un club așezat, care urmărește performanța.

În condițiile în care nu se știe ce decizie va fi luată după suspendarea partidei cu U Craiova 1948 la Comisia de Disciplină a FRF, Sepsi este pe locul 6.

Are 33 de puncte, iar U Craiova 1948, Petrolul și FC Botoșani au câte 30. O hotărâre va fi luată, cel mai probabil, la termenul din aceată săptămână, al treilea,

Sepsi - Chindia, Live Video 17:00, Digi Sport 1. Covăsnenii au șansa desprinderii în cursa pentru play-off

Tocmai de aceea, o victorie cu Chindia le-ar fi extrem de necesară pentru a pune șase lungimi între ea și Craiova. De fapt, ar putea fi 6 puncte peste toate cele trei urmăritoare, dacă Petrolul nu iese din pasa proastă traversată în 2023 și pierde și jocul de diseară cu Hermannstadt. Plus că echipa ar avea și un meci mai puțin jucat.

Prima echipă oaspete care ajunge la Sf. Gheorghe după scandalul cu suporterii Craiovei, Chindia, este una dintre echipele care pot scoate orice rezultat. Pot învinge pe oricine, dar pot oferi și surprize neplăcute.

Chindia, prima echipă care va juca la Sf. Gheorghe după scandalul cu galeria echipei U Craiova 1948

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 10 ori în Liga 1, iar gazdele meciului din această după-amiază nu au niciun complex în fața dâmbovițenilor. Au câștigat de cinci ori și au pierdut o singură dată, restul de patru partide fiind rezultate de egalitate.

Cu Toni Petrea "principal" însă, Chindia nu a întâlnit niciodată pe Sepsi, iar acesta este singurul element important nou la disputa dintre cele două formații.

În tur, Sepsi a câștigat cu 2-1 partida cu Chindia, ambele sale goluri fiind marcate din penalty. Pentru târgovișteni a marcat Cooper, la 0-1

Etichete: clasament liga 1 , meciuri liga 1 , toni petrea , video sepsi chindia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Video Liga 2, play-off. S-a încheiat etapa a treia. Rezultate surprinzătoare și clasamentul

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”