Storck Bernd / Foto: Profimedia

Sepsi i-a decis soarta lui Bernd Storck

articol scris de Digi Sport
15.02.2024, 07:53
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

După ce în primul meci al anului 2024, Sepsi s-a distrat cu Poli Iași și a învins-o cu 6-0, echipa din Covasna a intrat într-o perioadă neagră. 

Formația din Sf. Gheorghe a pierdut ultimele trei meciuri din SuperLiga României, iar echipa a pe locul șapte, cu 33 de puncte, la un punct distanță de accederea în play-off. 

Sepsi i-a decis soarta lui Bernd Storck: ”Are contract până în vară şi o să vedem ce se întâmplă”

Întrebat dacă postul lui Bernd Storck (61 de ani) este pus în pericol dacă ratează play-off-ul, Attila Hadnagy (43 de ani) a răspuns fără să ezite. 

Directorul sportiv al celor de la Sepsi a anunțat că tehnicianul neamț mai are contract până în vară cu echipa, iar atunci se va lua o decizie finală. 

“Domnul Storck are contract până în vară şi o să vedem ce se întâmplă. Dacă nu suntem în play-off, să fim pe locurile 7-8 şi după aia o să vedem ce se întâmplă la vară.

Este foarte important să prindem play-off-ul. Am investit în jucători, avem o echipă care trebuie să prindă play-off-ul. Dar dacă pierdem nu va fi o mare tragedie, dacă terminăm pe locurile 7-8.

Totul este posibil. Nu mai avem Cupa României. Ştiţi cum e? Am câştigat de două ori la rând. Nu suntem chiar aşa o echipă mare să câştigăm noi an de an. Chiar am fost mulţumiţi că am câştigat de două ori.

Ne aşteptăm din nou rândul. După cele trei înfrângeri, tremurăm pentru play-off. Jocul cu Craiova şi FCSB nu ne-a plăcut şi cam tremurăm pentru play-off. Avem Farul, U Cluj următoarele meciuri.

Trebuie să batem nu numai Farul, ci şi U Cluj. Dacă nu batem Farul, Doamne Fereşte, 90% suntem în afara play-off-ului”, a spus Attila Hadnagy, potrivit Fanatik. 

Clasamentul SuperLigii

Ion Gheorghe, conflict cu Bernd Storck! Ilie Dumitrescu: ”Reacția lui nu e normală!”

La finalul meciului cu FCSB, scor 0-1, Ion Gheorghe a avut o discuție aprinsă cu antrenorul Bernd Storck. Fotbalistul părea foarte nervos și îi reproșa anumite lucruri tehnicianului german, iar, la rândul lui, Storck părea a fi și el deranjat de atitudinea fotbalistului.  

Cel mai probabil, atitudinea lui Ion Gheorghe față de tehnician a venit din cauza faptului că a fost trimis în teren abia în minutul 87 al partidei, în locul lui Kallaku.

Ilie Dumitrescu consideră inacceptabilă ieșirea nervoasă a lui Ion Gheorghe.

Bineînțeles (n.r. că ar fi fost deranjat de atitudinea lui Ion Gheorghe). Sunt trei înfrângeri, au simțit puțin că... Nu e o intervenție în forță, e o nemulțumire a jucătorului că probabil nu a jucat, nu are foarte multe minute, dar reacția lui nu este normală.

Îți asumi când faci o chestie ca asta, pentru că antrenorul are responsabilitatea rezultatelor și atunci poate să o țină tot în zona aia”, a spus Ilie Dumitrescu.

Etichete: attila hadnagy , sepsi , superliga , bernd storck


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

La 4 zile după "cea mai urâtă experiență din carieră", antrenorul lui Drăgușin și-a decis viitorul

Galerie Foto Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury și este noul campion mondial absolut. Decizie controversată

Cristi Balaj și-a dat acordul și revine în SuperLiga, la mai bine de o lună de la despărțirea de CFR

Exclusiv Andrei Cristea reclamă debandada de la FCU Craiova: ”Sunt multe discuții de abordat”

Citeşte şi

Bernd Storck, răspuns răspicat pentru cei care o atacă pe Sepsi: ”Suntem o echipă românească”

Cele 4 vedete pe care FCSB le va menaja cu Rapid

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină