Sepsi - Rapid / Foto: Sport Pictures

Video Sepsi - Rapid 2-2. Giuleștenii au avut 2-0. Covăsnenii rămân fără victorie tocmai din prima etapă

articol scris de Digi Sport
02.10.2021, 21:28
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Rapidiștii au scăpat printre degete victoria de pe terenul lui Sepsi, din etapa a 11-a. Au condus cu 2-0, dar au fost egalați și au jucat în 10 oameni din minutul 61.

Sepsi - Rapid 2-2. Covăsnenii nu au mai câștigat din prima etapă

Partida a început furtunos, cu golul Rapidului, din minutul 3, marcat de Goge. Covăsnenii, care au jucat fără Leo Grozavu, demis recent, au dat replica prin Ninaj, iar apoi același fundaș nu a reușit să înscrie din câțiva metri.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

În minutul 9 s-a făcut deja 2-0, prin reușita lui Alami, iar Bălan a trecut și el pe lângă o minge pe care scria gol. Sepsi a redus diferența în minutul 28, după ce Luckassen a transformat un penalty.

Tot Sepsi a presat, iar șutul lui Aganovic a ocolit vinclul. Spectacolul a continuat. După o fază la care Sepsi a cerut penalty, același Luckassen a egalat cu o execuție frumoasă și tot el a mai trecut o dată pe lângă gol.

Sepsi - Rapid 2-2. Șase remize la rând pentru covăsneni

În repriza a doua, portarul lui Sepsi a respins de sub transversală "bomba" lui Junior Morais, însă covăsnenii au ratat mai mult. Cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Carnat, singur cu portarul.

După o oră de joc, rapidiștii au rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Alami. O fază controversată a avut loc în minutul 76, când Sepsi a cerut penalty, dar arbutrul a dat lovitură liberă din afara careului.

Până la final, Golofca a mai avut o ocazie, iar Sepsi - Rapid s-a terminat 2-2. Este a șasea remiză consecutivă pentru covăsneni, care nu au mai câștigat din prima etapă.

VIDEO cu rezumatul meciului Sepsi - Rapid 2-2:


Știrea inițială:

Meciul Sepsi Sfântu Gheorghe - Rapid București, din cadrul etapei a 11-a a Ligii 1, se dispută sâmbătă, de la ora 19:30, și poate fi urmărit în direct la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro, de către abonații RCS-RDS.

Înaintea partidei directe, Sepsi este pe locul 12 în Liga 1, cu nouă puncte acumulate în 10 runde, în timp ce Rapid ocupă a șasea poziție a ierarhiei, cu 17 puncte.

Sepsi Sfântu Gheorghe - Rapid LIVE VIDEO, ora 19:30, în direct la Digi Sport 1

Sepsi Sfântu Gheorghe nu a mai câștigat în campionat din prima etapă, de la 2-0 cu Academica Clinceni, înregistrând de atunci trei înfrângeri și șase remize, dintre care ultimele cinci la rând.

Rezultatele din ultimele runde i-au fost ”fatale” antrenorului Leo Grozavu, cel care a fost demis chiar în această săptămână. Jocul cu Rapid a fost pregătit de Robert Ilyeș, secund în staff-ul lui Leo Grozavu.

Rapid, de partea cealaltă, formație care a început entuziasmant sezonul, nu a reușit să se impună în ultimele patru runde, în care a înregistrat două remize și două înfrângeri. La fel ca Sepsi, care a învins Farul cu 1-0, Rapid a câștigat în urmă cu mai bine de o săptămână în șaisprezecimile Cupei României, 5-4 cu CS Mioveni la loviturile de departajare.

Sepsi Sfântu Gheorghe - Rapid LIVE VIDEO, ora 19:30, la Digi Sport 1. Echipele probabile

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Tincu, Ștefănescu - Eder, Fofana, Aganovic - Golofca, Luckassen, Tamaș
  • Rapid: Moldovan - Goge, Săpunaru, Grigore, Morais - Crepulja, Albu - Sefer, Ilie, Hlistei - Bălan

Etichete: liga 1 etapa 11 , leo grozavu , meciuri liga 1 , sepsi - rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă și a spus cu cine a discutat înainte de a-l numi la Craiova

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Parma a promovat în Serie A! Echipa lui Pușcaș nu a putut să amâne sărbătoarea lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă