Cristian Bivolaru s-a ales cu dosar penal după ce a uitat să-și reînnoiască permisul port-armă

Și Viitorul are ”pistolarul” ei! Directorul general al constănțenilor a fost chemat de poliție ca să predea arma

26.06.2019, 10:45
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul, s-a ales cu dosar penal și confiscarea unui pistol, cu tot cu muniție, după ce a uitat să reînnoiască permisul port-armă.

Oficialul constănțenilor spune că problema nu este una serioasă, dar a trebuit să meargă de câteva ori în instanță și fost nevoit să plătească cheltuieli de judecată.

Cristian Bivolaru: ”L-am luat pentru autoapărare, știi cum era, intrau peste tine în casă”

”Am uitat să reînnoiesc permisul de port-armă. De fapt, nici nu mă mai interesa, am uitat de tot de el. Îl luasem prin 1992, pentru autoapărare. Ştii cum era în perioada aia, intrau peste tine în casă să te jefuiască. Mi-era teamă. Atunci l-am luat. Dar n-am tras niciodată cu el. L-am predat cu toate cartuşele. Nici măcar la lecţii de tir n-am fost”, a declarat Bivolaru pentru ProSport.

”Acum m-am pomenit cu adresă de la poliţie, după ce mi-a expirat permisul. Aşa e legea la noi. Mi le-au luat şi au deschis dosar penal. Acum s-a propus închiderea dosarului, dar tot am fost nevoit să merg de câteva ori în instanţă şi să achit 500 de lei. M-au întrebat după aceea dacă nu le vreau înapoi. Să fac o cerere. Le-am răspuns că nu, dacă mă interesa îl reînnoiam de la bun început. N-am ce face cu arma”, a mai spus oficialul de la echipa lui Gică Hagi.

Incidentul vine chiar după declarațiile lui Gică Hagi 

După ce România U21 a obținut calificarea în semifinalele lui Euro 2019, după 0-0 cu Franța U21, Gică Hagi a avut o intervenție ”acidă” în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”. Managerul tehnic al Viitorului, prezent în Italia, alături de tricolorii mici, l-a atacat pe Răzvan Lucescu. ”Regele” l-a numit ”pistolar” pe patronul lui PAOK Salonic, echipa lui Răzvan, și s-a iscat un adevărat scandal.

”Am văzut că Răzvan Lucescu a greşit enorm. A apucat să vorbească şi a vorbit destul de superficial şi a fost un moment mai nefericit al lui din viaţă. A zis că nu vor rămâne decât 5- 6 jucători, că nu putem vorbi de o generaţie. Nu cred că Răzvan ştie, dacă e conştient, sau dacă o fi crescut el o generaţie.

Probabil că el nu știe ce înseamnă să construiești o generație, să lucrezi cu copii. Să se ducă în Grecia, la pistolarul lui (n.r.: patronul lui PAOK) pe care-l are acolo, la PAOK, cu pistoalele și toate. A gresit flagrant față de acești copii! Taică-su a crescut o generaţie în anii '70. Şi am rămas aşa, mască, când am văzut. Aceşti copii au o generaţie, au făcut o performanţă incredibilă, vorbim aşa superficial. Pentru că generaţiile se formează la 10 ani. Sunt buni dacă fac performanţă sau nu sunt buni dacă nu fac. În '70 a fost una foarte bună, apoi în '80 alta.

Patronul lui PAOK îl va da în judecată pe Gheorghe Hagi

Ivan Savvidis, patronul celor de la PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu care a reușit eventul vara asta în Grecia, s-a simțit ofensat de declarațiile pe care le-a făcut Gică Hagi. Omul de afaceri elen s-a decis să-l acționeze în instanță pe ”Rege”. Mai mult, acțiunea judecătorească va fi una dublă, pentru că patronul și antrenorul Viitorului va fi chemat în instanță și din partea clubului.

Potrivit presei elene, Savidis s-a simțit extrem de ofensat și a luat deja legătura cu firma de avocați care reprezintă clubul. Aceștia au luat act de dorința patronului de a-l acționa în judecată pe Hagi atât în nume personal, cât și oficial, din partea clubului.

Etichete: gica hagi , gheorghe hagi , cristian bivolaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Alertă la Farul! Gică Hagi are 3 jucători accidentați înainte de meciurile decisive pentru locul 2

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”