Dan Nistor a oferit două pase de gol în meciul Dinamo - Voluntari 2-1 / Foto: Sport Pictures

”Sincer, m-aș bucura să nu joace!”. Fotbalistul de la FCSB pe care Dan Nistor nu-l vrea în derby-ul cu Dinamo

28.09.2019, 09:46
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

VIDEO Dinamo - FC Voluntari 2-1 | Dan Nistor (31 de ani) a fost iar fotbalistul providențial pentru gruparea din ”Ștefan cel Mare”. Căpitanul ”câinilor” a oferit două pase de gol iar la final a vorbit și despre marele derby cu FCSB, care este programat sâmbăta viitoare, pe Arena Națională, de la 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în etapa a 12-a a Ligii 1.

Nistor, care este foarte bun prieten cu Mihai Pintilii, căpitanul celor de la FCSB, s-ar bucura ca acesta din urmă să nu poată fi apt de joc pentru marele meci de peste o săptămână. A explicat și de ce. 

Încă nu am apucat să vorbesc, o să-l sun. Din păcate, săracul, s-a accidentat din nou foarte rău, îmi pare nespus de rău pentru el, dar sincer m-aș bucura să nu joace pentru că e un jucător foarte important pentru ei, cred că cel mai important jucător”, a spus Dan Nistor, după victoria de vineri seară.

Gigi Becali a anunțat că Mihai Pintilii se retrage! Dan Nistor nu crede asta

Gigi Becali a anunțat că Mihai Pintilii a jucat deja ultimul său meci oficial pentru FCSB și că de acum înainte va face parte din staff-ul tehnic, în echipa lui Bogdan Vintilă, dar Nistor nu crede înbtr-un astfel de scenariu, cel puțin momentan.

”Eu cred că nu se va retrage. Este un jucător foarte important atât pentru FCSB cât și pentru echipa națională, a demonstrat acest lucru și jos pălăria în fața lui”, a mai spus Nistor.

Când va reveni Mihai Pintilii pe gazon!

Din informațiile Digi Sport, Pintilii va absenta de pe gazon în jur de o lună și jumătate și ar putea reintra pentru ultimele jocuri din acest an. Asta dacă nu va asculta ”sfatul” lui Gigi Becali, care a anunțat că meciul cu CFR a fost ultimul pentru liderul FCSB.

Și așa vorbisem cu el și am zis că e ultimul meci pe care vreau să-l joci, adică să mă ajuți. Într-un fel m-a ajutat, faptul că nu am pierdut meciul ăsta e important să știți. Dacă iar a recidivat, nu cred că mai are... păi vin Nedelcu, Oaidă, Ovidiu Popescu.

Păi dacă e căpitan, îl ținem în staff și așa nu avem secund, ne mai trebuie un secund și o să-l ținem pe Pintilii secund și cu asta basta”, a spus Becali, despre Pintilii pe treptele stadionului Arena Naţională, la finalul meciului cu CFR.

Cum s-a accidentat Mihai Pintilii

Mihai Pintilii a fost ghinionistul primei reprize. Chiar înainte de pauză, căpitanul celor de la FCSB a acuzat dureri musculare, la piciorul stâng.

După ce s-a uitat spre tabelă să vadă cât timp mai e din prima repriză, acesta le-a transmis celor din stafful roș-albaștrilor un mesaj clar: ”nu mai pot”. Mijlocașul ofensiv a fost înlocuit imediat cu Florin Tănase.

Jucătorii care au dat interviuri au încercat să atenueze din anunţul patronului, însă decizia pare să fie în primul rând a jucătorului.

"Legat de partea aceasta cu retragerea, e foarte complicat să dau un răspuns în locul lui, pentru că e un jucător cu selecţii la naţională, care a făcut performanţă pentru acest club, deci e nedrept să spun că se lasă în două etape sau în 10 sau într-un an.

E o decizie exclusiv a lui. Dacă o fi discutat şi cu patronul sau cu alte persoane din jurul lui, e opţiunea lui, dar oficial nu am de gând să comentez pentru că doar el poate să zică. Până atunci, eu îl văd capabil să ne ajute", a comentat Narcis Răducan, în această dimineaţă, prin telefon la Digi Sport Matinal.

34 de ani are Mihai Pintilii.

350.000 de euro este cota de piață a lui Mihai Pintilii, conform transfermarkt.com.

Etichete: mihai pintilii , pintilii accidentare , dan nistor , fcsb - dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Căpitanul lui Manchester United a reacționat, după ce a fost pus pe lista de transferuri

Exclusiv Faza de la FCSB - Farul care l-a enervat pe Ion Crăciunescu. ”Îmi spui mie că nu se dă roșu? Să ne lase”

E gata să plece din Superliga și negociază cu o echipă din Liga 3

Citeşte şi

Foto Cum au fost surprinși Mihai Pintilii și Elias Charalambous, după ce FCSB a câștigat titlul. Ipostază rară

Mihai Pintilii a spus care a fost momentul-cheie din acest sezon care a adus titlul FCSB-ului

PEROZDemi Rose, seducătoare într-un costum de baie din perle. Imaginile de pe iahtul de lux i-au cucerit pe fani: „Ne amețești”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă