Adrian Mutu, la conferința de prezentare la Rapid / Foto: Captură Digi Sport

Soluția salvatoare pentru Adrian Mutu la Rapid: "Dacă-l lua pe el secund, liniștea pe toată lumea"

articol scris de Digi Sport
04.03.2022, 13:59
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la Rapid, într-o conferință de presă care a dus la contre între jurnaliști și reprezentanții grupării giuleștene.

Aventura lui Mutu pe banca celor de la Rapid a început cu un scandal, suporterii nefiind de acord cu aducerea lui Edi Stâncioiu ca și secund.

Mitică Dragomir nu e de acord cu decizia lui Mutu de a merge la Rapid

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, spune că îndepărtarea lui Mihai Iosif reprezintă o decizie hazardată a giuleștenilor. De asemenea, decizia lui Mutu de a prelua o formație aflată în plin campionat reprezintă un risc pe care Mitică nu și l-ar fi asumat.

"Eu îl simpatizez tare pe Adrian Mutu, dar nu mă duceam acum la Rapid. Veneam la finalul întrecerii, era mai bine așa. Dacă nu bate pe Clinceni… Dacă era sfătuit bine, îl lua pe Mihai Iosif lângă el. A luat niște necunoscuți de la Juniorul, pe Rareș Ilie și Pănoiu, și i-a făcut fotbaliști.

Suporterii n-au dreptate! Era angajatul Rapidului, nu văd o greșeală a lui Mutu. Dacă-l lua pe Iosif secund, liniștea pe toată lumea", a spus Dumitru Dragomir, conform Prosport.

Stăncioiu a plecat din staff-ul lui Mutu după un singur antrenament la Rapid

"Am fost la antrenament, am făcut ședința video cu băieții, dar am ieșit mai târziu, pentru că am rămas să mai aranjez câteva lucruri pentru mâine. Am înțeles că au fost suporterii la antrenament.

Nu prea apar eu mult în spațiul public, ei s-a referit la Facebook, dar eu nu am. Singurul cont e pe Instagram. Faptul că am venit la Rapid este că îmi doresc să fiu alături de Adi, el și-a dorit să vin, să facem treabă bună, să câștigăm meciuri.

Nu sunt genul care să mă cramponez de posturi, să stau undeva unde nu sunt dorit, unde creez o presiune și o stare nu prea bună și nu voi face niciodată asta. Am tărie, nu trăiesc din lucrul ăsta, o fac numai din pasiune.

De-a lungul carierei am încercat să câștig meciurile cu posibilitățile mele. Mi-aș dori să am o discuție față în față, bărbătească, cu astfel de suporteri, atâta timp cat poate fi o discuție civilizată, să le explic cât de mult greșesc.

Dar nu e cazul în momentul acesta, pentru că nu vreau să creez discuții, presiuni aiurea, iar eu mă voi retrage. Am avut o discuție cu Adi și, pentru liniștea lui și a echipei, eu am ales de unul singur să nu îl însoțesc în aventura asta la Rapid.

Suntem mai mult decât prieteni, suntem familie și tocmai de asta nu vreau să intervin cu nimic negativ în cariera lui. Vreau să îl ajut și consider că o fac cu această decizie", a spus Stăncioiu la Digi Sport Special.

De ce sunt supărați fanii Rapidului pe Edi Stăncioiu

Fanii s-au supărat când au auzit că Edi Stăncioiu face parte din staff-ul lui Mutu. Fostul portar a jucat doi ani la rivala FCSB. Ceea ce îi deranjează pe fani este ceea ce s-a întâmplat în 2006, când Steaua și Rapid luptau la titlu.

La acea vreme s-a zvonit că Edi Stăncioiu, care juca atunci la Sportul Studențesc, ar fi facilitat victoria celor de la Steaua, după ce a comis un penalty intenționat. Apoi a urmat meciul Sportul - Rapid, în care Stăncioiu a avut un conflict cu galeria Rapidului.

Eduard Stăncioiu (42 de ani) a jucat la FCSB în perioada august 2016 - august 2018.

Etichete: rapid , adrian mutu , mihai iosif , dumitru mitica dragomir


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Pe urmele lui Liverpool! Dan Petrescu a ordonat, Ioan Varga a executat. Investiție de 100.000 de euro

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Se știu deja 16 echipe calificate direct în ”noile grupe” din UEFA Champions League! Ce o așteaptă pe FCSB în preliminarii

Remiza cu ”U” Cluj i-a ”pus capac”! Un fan dinamovist și-a spart televizorul: ”Încă se poate uita la emisiune”

Gigi Becali n-a stat deloc pe gânduri: plăți de 25 de milioane de euro!

Video Exclusiv ”E teribil. Inimaginabil”. Florin Prunea i-a făcut ”praf” în direct la TV, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3

Citeşte şi

După ce suporterii Rapidului au decis să nu facă deplasarea la Cluj, fostul lider de galerie a reacționat

Tachtsidis, ironizat după scandalul provocat la CFR Cluj. ”L-am ofertat! Bea bine, cântă grecește perfect”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”