Marius Șumudică / Foto: Profimedia

Susținere totală pentru Marius Șumudică, pentru preluarea Rapidului: ”Nu e fricos, e caracter puternic”

articol scris de Digi Sport
16.04.2024, 13:56
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

Rapid a pierdut meciul de pe teren propriu cu Sepsi, scor 0-1, în etapa a 4-a a play-off-ului, iar fanii l-au cerut pe Marius Șumudică (53 de ani) în locul Cristiano Bergodi (59 de ani) pe banca tehnică.

După înfrângerea Rapidului cu Sepsi, fanii s-au întrecut în meme-uri pe internet, iar acestea pot fi văzute în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Suporterii Rapidului îl susțin pe Marius Șumudică pentru preluarea Rapidului: ”Nu mai avem nimic de pierdut”

Gheorghe Răducanu, alias Gigi Corsianu, fostul lider de galerie al Rapidului, și l-ar dori alături de fanii giuleșteni pe Marius Șumudică la echipa sa de suflet. Totuși, acesta precizează că nu se va pune nicio presiune pe conducerea clubului giuleștean.

(n.r. Voi sunteți pentru Șumudică?) Știi foarte bine relația mea cu Șumi. Eu îl știu, vorbesc cu el zilnic, îmi e prieten foarte bun. Șumi asta își dorește. E viața lui. A spus că el doarme la stadion dacă i se îndeplinește visul. ‘Dacă aș primi ofertă de la Real Madrid și de la Rapid, eu aș alege Rapidul. Pe mine nu mă interesează altceva’.

Galeria nu poate să aibă un punct de vedere din poziția în care ne aflăm noi. Aici o să decidă conducătorii. Eu cred că e favoritul galeriei și al întregului sau al tuturor rapidiștilor. Mai ales acum în momentul ăsta. Chiar dacă pe unii i-a mai supărat, a mai făcut niște greșeli, la nervi și i-a mai supărat pe rapidiști.

(n.r. Poate să facă șocul la echipă?) Categoric da. Și sper că a învățat din greșelile pe care le-a făcut și o să fie mult mai echilibrat. (n.r. – Conducerea îl vrea pe Șumudică?) Eu știu că da. Din culise știu că îl vor.

(n.r. Dacă Șumudică spune că preia echipa din vară, ați fi dezamăgiți?) La cum îl cunosc pe Șumudică nu cred că o să spună asta în viața lui. Acum depinde de ce își doresc conducătorii.

Dacă conducerea decide ca el să fie pe bancă la meciul cu FCSB, el nu va face pasul în spate niciodată. El e un luptător, e pe viață și pe moarte. Șumi nu e fricos, Șumi e caracter puternic.

(n.r. Și dacă vă dă FCSB patru, îl luați și pe Șumudică la mână?) E, nu. Ce poate să schimbe Șumi acum în trei zile. Doar să facă un șoc să aibă un impact mai mult moral. Din punct de vedere sportiv nu prea are de schimbat.

Trebuie să fie o strategie a conducătorilor. Una e să îl pui acum pe Șumudică și să aibă un obiectiv pentru 5-6 meciuri și alta e să îl pui și să nu îi impui niciun obiectiv. Vezi și tu ce se poate scoate. Asta depinde de ce gândesc jucătorii.

Acum nu mai avem nimic de pierdut. Doar să fie un bonus. Să câștigăm și noi niște puncte să prindem un loc de cupele europene. (n.r. Veți face presiuni asupra conducerii pentru Șumudică?) Sub nicio formă. Noi nu e implicăm cu absolut nimic. Noi suporterii nu ne implicăm cu nimic în deciziile pe care le iau conducătorii”, a spus Gheorghe Răducanu, la Fanatik.

S-a cerut ”demisia” în Giulești, după eșecul cu Sepsi

Gabriel Debeljuh a marcat singurul gol al meciului din Giulești, târziu, în minutul 90+5, moment în care suporterii prezenți în Giulești și-au pierdut răbdarea.

Mii de oameni au strigat la unison ”Demisia, demisia” după ce Gabriel Debeljuh l-a învins pe Marian Aioani la ultima fază importantă a meciului din Giulești.

  • Aproximativ 9.000 de oameni au fost prezenți la Rapid - Sepsi

Din cauza eșecului cu Sepsi, Rapid a rămas singura echipă din play-off care nu a obținut nici măcar un punct în cele patru runde disputate.

Rapid este doar pe locul 5, cu 28 de puncte, iar distanța față de podium, ultimul obiectiv rămas pentru acest sezon, este de trei puncte. CFR Cluj și Universitatea Craiova au 31 de puncte, pe locurile doi și trei.

VIDEO Rezumat Rapid - Sepsi 0-1

Clasamentul play-off-ului SuperLigii

Clasamentul play-off-ului SuperLigii / Foto: Digi Sport

Etichete: marius sumudica , antrenor rapid , cristiano bergodi , clasament play-off , gheorghe raducanu , gigi corsicanu , rapid - sepsi , rezumat rapid sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Video Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Răzvan Lucescu și PAOK au ajuns la o victorie distanță de titlu în Grecia

Ange Postecoglou a decis! Fundașul central pe care nu-l mai vrea la Tottenham

Exclusiv A vrut să-l transfere pe Alex Chipciu, dar i s-a spus că e ”prea bătrân” și totul a picat

Simona Halep, pozată cu un bărbat cu 25 de ani mai mare și cu o avere de 70 de milioane €. Prima reacție: ”Relație amoroasă?”

Citeşte şi

Exclusiv Va fi prezent la derby-ul cu FCSB? Ce se întâmplă cu Neil Lennon, viitorul antrenor al Rapidului

Exclusiv Reacția lui Mircea Lucescu după ce Dan Șucu l-ar fi ales pe Neil Lennon antrenor la Rapid

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”