Zdenek Ondrasek, atacantul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Transferurile de la FCSB, ironizate: Ondrasek, ”cel mai slab din lume” + cine e fundașul care ”se încalță cu fesul”

articol scris de Digi Sport
17.07.2021, 18:00
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Stipe Vucur și Zdenek Ondrasek au debutat la FCSB în meciul cu FC Botoșani, însă n-au reușit să convingă.

Fundașul central austriac a fost schimbat la pauză, în timp ce atacantul ceh, care a jucat pe toată durata reprizei secunde, nu s-a văzut în joc, motiv pentru care Gigi Becali a anunțat după meci că nu poate face față la FCSB.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Botoșani - FCSB 0-0:

Stipe Vucur și Zdenek Ondrasek, ironizați 

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a primit reproșuri pentru că l-a propus pe Zdenek Ondrasek, cărora le-a răspuns, pe Facebook, susținând că implicarea sa în transfer a fost minimă.

În secțiunea de comentarii a postării a reacționat și Cristian Daminuță, mijlocașul trecut, la începutul carierei, pe la Inter și AC Milan, care i-a ironizat pe Stipe Vucur și Zdenek Ondrasek.

Că vindeți pe 10 milioane, nu contestă nimeni, din contră, chiar mă bucur, vezi că alții pe la 22 de ani sunt campioni europeni și valorează zeci de milioane de euro. Dintre toți atacanții, l-ați luat fi pe cel mai slab din lume. Și ca să mă pronunț în vederea valorii acestui jucător de fotbal, nu-mi trebuie 20 de meciuri, am nevoie de 10 minute ca să văd ce știe și ce poate.

Drept dovadă o să-mi permit să-ți scriu peste o lună, când deja o să fie cu bagajele făcute. Sunt microbist și mai și simpatizez cu culorile voastre. 

Apropo, fundașul de se încalță cu fesul (n.r. Stipe Vucur), unde l-ați găsit? Meme, părerea mea e că, totuși, reprezentați cea mai galonată echipă din țară. An de an transferați spuma țării, iar băieții ăia cu datorii uriașe (n.r. CFR Cluj) ridică trofee. Atunci unde e problema? Întreb și eu”, a scris Cristian Daminuță.

Gigi Becali i-a semnat ”sentința” lui Zdenek Ondrasek după 45 de minute jucate

Zdenek Ondrasek a apucat să joace doar 45 de minute pentru FCSB, în meci oficial, însă Gigi Becali s-a convins că cehul nu este atacantul pe care îl căuta, motiv pentru care a anunțat că, în următoarele jocuri, va apela la o nouă improvizație, trecerea lui Andrei Cordea în centrul liniei ofensive.

Ondrasek? Nu, nu mai vreau să-i critic pe oameni. Nu e ce ne dorim. Nu vreau nici să critic, dar nu, nu poate face față la FCSB. Să vedem cu cine jucăm atacant. Eu cred că ăsta, Cordea, poate fi atacant. Cred că poate juca orice post. E prea bun și prea puternic, poate juca pe orice post.

Echipa va începe cu Andrei Cordea. Vine Cordea și din primul meci începe echipa cu el. A intrat și-ți dai seama că nu-l mai poți scoate din echipă. Moruțan nu poate juca în fața lui Cordea”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Etichete: cristian daminuta , transferuri fcsb , stipe vucur , zdenek ondrasek


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

”Credeți că Dinamo va retrograda?” Mircea Rednic: ”Nu mai vorbiți că sunt dinamovist!”

Jurgen Klopp a lămurit totul, după cearta cu Mohamed Salah

Napoli, gata să plătească 10.000.000€ pentru un fotbalist din SuperLiga

Citeşte şi

Gigi Becali a aflat prețul pentru atacantul mult dorit. Are 16 goluri marcate în acest sezon

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”