Jucătorii de la FCSB, în meciul cu FC Argeș / Foto: Sport Pictures

Trei jucători de la FCSB, în echipa ideală a etapei din Liga 1. Marius Croitoru, antrenorul rundei

articol scris de Digi Sport
03.05.2022, 11:53
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a etapei cu numărul șapte din play-off-ul şi play-out-ul Ligii 1. Marius Croitoru (FC Botoșani) a fost desemnat antrenorul rundei.

Darius Olaru, reușită superbă în meciul FCSB - FC Argeș

FCSB a reușit cea mai clară victorie din această etapă, 4-0 cu FC Argeș, pe Arena Națională.

Darius Olaru a reușit cel mai frumos gol din această rundă – șut de la 25 de metri. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a înscris de două ori împotriva echipei piteștene, fiind desemnat omul meciului.

Echipa ideală a etapei în Liga 1

PORTAR

Robert Popa (FC U 1948 / 19 ani) - A avut șapte şuturi respinse, dintre care trei intră în categoria "supersave-uri". Graţie intervenţiilor sale, craiovenii au terminat meciul fără gol primit.

FUNDAŞI

Ovidiu Popescu (FCSB / 28 de ani) - Utilizat şi în acest meci pe postul de fundaş dreapta, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

Dominik Kovačić (FC U 1948 / 28 de ani) - A înscris golul care le-a adus oltenilor o nouă victorie. Prin acest succes, elevii lui Nicolo Napoli şi-au asigurat matematic prezenţa în Liga 1 şi în ediţia următoare.

Iulian Cristea (FCSB / 27 de ani) - Pe lângă jocul defensiv bun, a înscris pentru a doua oară în acest sezon, în care mai are şi trei pase decisive.

Steliano Filip (Dinamo / 27 de ani) - A contribuit cu două pase decisive la cel mai clar succes reuşit de Dinamo în acest sezon.

MIJLOCAŞI

Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova / 19 ani) - Unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Liga 1, Ştefan Baiaram a marcat pentru a șaptea oară în campionatul actual.

Darius Olaru (FCSB / 24 de ani) - Cu două goluri marcate şi un penalty scos, mijlocaşul roş-albaştrilor poate fi considerat cel mai bun jucător din ultima etapă.

Victor Dican (FC Botoşani / 21 de ani) - Devine un nume care atrage tot mai mult atenţia prin evoluţiile sale. A înscris pentru a doua etapă la rând.

Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 23 de ani) - Şi-a continuat evoluţiile lăudabile din ediţia curentă. A înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ATACANŢI

Daniel Birligea (CFR Cluj / 22 de ani) - Introducerea sa pe teren s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de Dan Petrescu. A înscris în premieră pe prima scenă din România.

Vlad Morar (Dinamo / 28 de ani) - Prin dubla reuşită în ultima etapă, vârful dinamoviştilor a ajuns la 30 de goluri marcate în 127 de meciuri bifate în Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Croitoru (FC Botoşani / 41 de ani) - Conduşi excelent de pe bancă, moldovenii s-au impus într-o deplasare dificilă şi au rămas cu şanse mari în lupta pentru barajul de Conference League

Clasamentul Ligii 1, play-off și play-out

Etichete: liga 1 , echipa ideala , marius croitoru , fcsb , echipa ideala liga 1 , ovidiu popescu , darius olaru , iulian cristea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Exclusiv Siyabonga Ngezana a spus ce muzică s-a ascultat la petrecerea de titlu a FCSB-ului: ”Le știu pe toate”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”