După golul de la Iași, George Țucudean a ajuns la cota 15 si domină clasamentul golgheterilor în Liga 1

Țucudean se aștepta la plecarea lui Conceicao: "Rezultatele țin un antrenor". Cine l-a lăsat pe Camora fără banderolă

24.02.2019, 00:08
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

VIDEO Poli Iași - CFR Cluj 0-1. George Ţucudean a fost introdus în minutul 90 al partidei şi a reuşit să marcheze golul victoriei în al treilea minut al prelungirilor. Atacantul CFR-ului spune că a fost norocos, "pentru că asta este fotbalul". Cât despre motivele pentru care a lipsit în ultima perioadă, Ţucudean spune că a fost răcit, deşi Alin Minteuan a declarat că atacantul are probleme la o coapsă.

"Era mai frig pe bancă decât în teren, se mai întâmplă să câștigăm și asa, așa e în fotbal.

Medical a fost înainte de meciul cu Craiova. Am făcut o viroză și am decis cu staff-ul să nu fac deplasarea, apoi am decis să forțez meciul cu Gaz Metan. Nu m-am antrenat câteva zile și s-a văzut, am fost foarte șters în meicul ala, n-aveam vlagă și am ieșit la pauză, că mai mult încurcam.

M-am antrenat săptămâna asta bine și antrenorul a decis să intru pe parcurs, ca să nu se întâmple ceva, dar i-am spus înainte de meci că sunt sută la sută și dacă mă bagă de la început sau pe parcurs nu e nicio problemă. Nu ne gândeam că o să ne elimine un jucător în primele minute", a spus Țucudean.

Poli Iași - CFR Cluj 0-1. Cine i-a luat banderola lui Mario Camora

Ţucudean a vorbit şi despre situaţia de la club, unde conducerea a decis să-i ia banderola lui Camora şi i-a dat-o lui Deac: "Cei din conducere au venit și au spus să nu mai fie căpitan Camora, dar pentru mine nu e un lucru tragic, pentru că orice jucator de peste 30 de ani, cu multe titluri și experiență, e un căpitan pentru noi.

Trebuie să ne ridicam, suntem un grup foarte bun care muncește zi de zi și trebuie să vină și roadele munci. Trebuie să câștigăm și în Cupă, e un obiectiv foarte important".

Poli Iași - CFR Cluj 0-1. Conceicao, regretat?! Ce spune Țucudean despre Dan Petrescu

Atacantul care a înscris singurul gol al meciului din Copou a dezvăluit că se aştepta ca Antonio Conceicao să plece de la campioana României. Țucudean spune că nu a fost surprins când a aflat că Alin Minteuan a fost numit principal la CFR Cluj și a dezvăluit că nu ştie detalii în legătură cu o posibilă revenire a lui Dan Petrescu în Gruia.

Avem antrenor, o victorie cu el, deci lucrurile sunt ok. Îmi pare rău pentru domnul Conceicao, dar pe un antrenor îl țin rezultatele. Este clar vina noastră, dânsul nu are nicio vină, că nu a jucat el.

Nu se vorbește în vestiar despre Dan Petrescu, în presă se vorbește...bine, se vorbesc multe în vestiar, dacă ai știi... Noi avem antrenor și e o problemă a conducerii, dacă vor să aducă un alt antrenor", a mai declarat George Țucudean, la finalul partidei.

Video Poli Iași - CFR 0-1

Etichete: cfr cluj , george tucudean , poli iasi , alin minteuan , antonio conceicao


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Denis Drăguș a marcat cu Trabzonspor, iar apoi a ieșit accidentat! Ce a spus românul la final

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Xabi Alonso vrea să aducă la Bayer Leverkusen unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Real Madrid

Citeşte şi

Video Sepsi a acuzat arbitrajul din partida cu CFR, după ce a avut doi eliminați: ”Ne-am obișnuit, așa e la noi!”

Răspunsul dat de Francisc Dican, întrebat despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”