Aurelian Chițu a înscris la meciul cu U Cluj / Foto: Captură Digi Sport

Video ”U” Cluj - U Craiova 1948 1-3. Oltenii s-au distrat la Mediaș! ”Triplă” pentru Chițu, în prima repriză

articol scris de Digi Sport
08.04.2023, 19:22
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

U Craiova 1948 a învins-o fără drept de apel pe U Cluj, scor 3-1, în etapa a treia din play-out-ul SuperLigii României.

În urma acestui rezultat, oltenii trec pe primul loc în play-out, cu 26 de puncte, la două lungimi în fața celor de la Petrolul, în timp ce U Cluj ocupă a cincea poziție, cu 20 de puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

”U” Cluj - U Craiova 1948 1-3. Oltenii, lideri în play-out

Oltenii au tranșat victoria încă din prima repriză a partidei, când Aurelian Chițu a reușit tripla. Formația pregătită de Nicolo Napoli a deschis scorul încă din al cincilea minut al partidei, când Asamoah l-a găsit foarte bine pe Chițu, care a înscris din interiorul careului, cu un șut superb.

Doar două minute mai târziu, Chițu l-a învins din nou pe Gorcea, după ce Miron a pierdut balonul aproape de jumătatea terenului, iar Bahassa a pasat în fața porții.

Replica ardelenilor a venit abia în minutul 12, când Nistor a șutat în forță de la distanță, totuși, Chițu a dat lovitura și în minutul 27, după o acțiune frumoasă a formației din Bănie.

Nistor a încercat să reducă din diferență în minutul 33, cu o execuție de la distanță, iar Gomes a trimis periculos cu capul la o centrare a lui Chipciu.

După pauză, ardelenii puteau marca prin Oancea, însă Gurău a avut o intervenție formidabilă la șutul fotbalistului de la U Craiova 1948.

Misiunea ardelenilor a devenit și mai dificilă în minutul 50, când Miron a fost eliminat după un fault extrem de dur asupra lui Bahassa.

Oltenii au mai irosit câteva șanse importante de gol, iar, pe final, diferența s-a redus după un autogol de Duarte, care a avut o deviere greșită la șutul lui Chipciu.

VIDEO Rezumatul partidei ”U” Cluj - U Craiova 1948 1-3

 ”U” Cluj - U Craiova 1948 1-3

”U” Cluj și U Craiova 1948 au același bilanț în primele două etape disputate în cadrul play-out-ului. Ambele formații au înregistrat câte o victorie și o înfrângere.

În cadrul sezonului regulat, în meciul tur, rezultatul a fost unul de egalitate, scor 1-1, în timp ce la retur, oltenii s-au impus fără emoții, scor 5-0. 

Înaintea meciului din play-out, ”U” Cluj se află pe locul cinci, cu 20 de puncte, în timp ce U Craiova 1948 se află pe poziția a doua, cu 23 de puncte.

Clasament play-out 

Clasament play-out / Foto: Digi Sport

Ce a spus Ioan Ovidiu Sabău despre meciul cu U Craiova 1948

E foarte important, după cum am spus și după meciul de Cupă. Atunci a fost o mare bucurie că ne-am calificat. Pentru mine mult mai important e acest meci de sâmbătă. Trebuie neapărat să câștigăm.

Am avut foarte puțin timp la dispoziție să ne refacem din punct de vedere mental. Am avut ieri (n.r. joi) o zi de recuperare. Sperăm să putem face azi (n.r. vineri) un antrenament oficial pe terenul de joc.

Sper să ne refacem repede din punct de vedere mental. Fizic te refaci, dar mental trebuie să uiți repede de acea calificare și să înțelegi cât de important este meciul cu Craiova.

Așa am văzut și reacția jucătorilor. Așteaptă și ei foarte mult meciul. Sigur, trebuie gândit jocul și tratat cu atenție mare.

Trebuie să ai atitudine, să lupți, dar de fiecare dată jocurile se câștigă cu multă inteligență. Agresivitatea e bună, dar trebuie mult echilibru. Aici se face diferența”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă.

Etichete: clasament play-out , u cluj- u craiova 1948 , etapa trei play-out


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât Davos și Coachella. Miliardari și vedete din toată lumea au zburat la Jamnagar, depășind capacitatea micuțului aeroport cu avioanele lor private și zborurile charter. Cu toții au venit să petreacă împreună cu cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, unul dintre cei trei bărbați care joacă un rol fundamental în procesul de transformare a Indiei într-o superputere economică, potrivit CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”E petardă!”. A fost făcut ”praf”, chiar înainte să ridice titlul de campion cu FCSB

Cei i-au reproșat spaniolii lui Ianis Hagi, după ce a fost decisiv în Alaves - Girona 2-2

Surprinzător! Ce mesaj i-a transmis pe prima pagină L'Equipe lui Kylian Mbappe, după ce și-a anunțat plecarea de la PSG

Britanicii au aflat ce antrenor vrea Rapidul și au descris clubul în două cuvinte

Citeşte şi

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat play-out-ul! Oltenii tremură la retrogradare

Ahmed Bani a tras primele concluzii, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3: ”Sunt foarte dezamăgit”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Reacția lui Djokovic după ce a fost lovit în cap la Roma. Autorul a fost identificat VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale