Academia FCSB este una de top / Foto: Digi Sport

Exclusiv Un fotbalist din Liga 1 se recuperează la baza FCSB-ului: "Le mulțumesc că m-au primit"

articol scris de Digi Sport
07.09.2023, 08:06
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

FCSB a obișnuit de-a lungul timpului să primească mai mulți sportivi la baza din Berceni, iar ultimul dintre aceștia este George Merloi, de la FC Voluntari.

Fotbalistul  începuse foarte bine campionatul, însă s-a accidentat în meciul cu Rapid, scor 2-1, din etapa a patra, și va fi indisponibil aproape tot restul sezonului. 

Merloi se recuperează la baza FCSB-ului: "Le mulțumesc că m-au primit"

George Merloi s-a operat în Italia, iar în aceste momente se recuperează la baza sportivă a celor de la FCSB. Fotbalistul celor de la FCSB a dezvăluit în cât timp va reveni pe teren, dar și că va mai suferi o nouă intervenție chirurgicală în lunile următoare.

"Operația a fost făcuta în Italia, la profesorul Marian, unul dintre cei mai buni ortopezi din lume. După operație, a vent la mine și mi-a zis că a decurs totul ok și că termenul o să fie mai scurt decât cel inițial. O să mai urmeze o operație.

Sper ca în cel mai scurt timp, 5-6-7 luni, să mă întorc. Viața este plictisitoare. Mă trezesc și merg la recuperare, la baza celor de la FCSB. Le mulțumesc pe această cale pentru că m-ai primit și lui Ovidiu Kurti. Stau câteva ore și mă întorc acasă, văd meciuri, filme, citesc o carte", a spus Merloi, la Digisport.ro.

George Merloi a vorbit despre accidentarea gravă

La aproximativ o lună după ce a suferit accidentarea gravă, Merloi a oferit un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport, în cadrul căruia a detaliat ce a simțit în momentul cu pricina, dar și ulterior. 

"Aveam o dorință foarte mare să joc acel meci și a venit acea fază. Și acum stau și râd cu mister și colegii, a fost o fază în care nu trebuia să fiu eu acolo, să recuperez, trebuia să fiu în zona mea și să aștept.

Dar excesul de adrenalină de atunci m-a făcut să vreau să recuperez mingea aia. Toată lumea știe că nu sunt genul care să bage alunecări. Stați puțin, că mă ia cu emoții când revăd faza.

A fost o durere pe care n-am mai simțit-o de când joc fotbal, am simțit că mi-a amorțit tot piciorul pe loc. Le ziceam: 'Bă, s-a rupt'. Am plâns, l-am chemat pe tata, că era în tribună, și când am văzut am început să plâng. Era destul de nasol.

Multe gânduri îmi treceau prin cap, negative. Chestiile astea te întăresc în viață. Dacă mi s-a întâmplat, poate a fost cu un scop. Gânduri, țipete, supărări... Acum nici nu poți să știi când e mai bine să ți se întâmple.

M-am tot gândit, dar n-am găsit răspunsul. Prima noapte a fost cea mai grea, dormeam 3 minute, mă trezeam. De durere și stres.

Chiar într-o seară dormeam și am avut un coșmar, am visat faza și m-am trezit speriat, transpirat. Cred că m-am uitat de 300 de ori la fază, am văzut-o și în slow motion", a povestit Merloi. 

Etichete: superliga , voluntari , fcsb , merloi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027

Un oraș liniștit de coastă din statul indian Gujarat a atras mai multă atenție în luna martie decât Davos și Coachella. Miliardari și vedete din toată lumea au zburat la Jamnagar, depășind capacitatea micuțului aeroport cu avioanele lor private și zborurile charter. Cu toții au venit să petreacă împreună cu cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, unul dintre cei trei bărbați care joacă un rol fundamental în procesul de transformare a Indiei într-o superputere economică, potrivit CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”E petardă!”. A fost făcut ”praf”, chiar înainte să ridice titlul de campion cu FCSB

Valentin Mihăilă: ”Ne-am despărțit, câinele a rămas!”. S-a afișat deja cu noua iubită

Cei i-au reproșat spaniolii lui Ianis Hagi, după ce a fost decisiv în Alaves - Girona 2-2

Surprinzător! Ce mesaj i-a transmis pe prima pagină L'Equipe lui Kylian Mbappe, după ce și-a anunțat plecarea de la PSG

Citeşte şi

A câștigat titlul cu FCSB, iar acum Siyabonga Ngezana visează la grupele Champions League

Exclusiv Florin Prunea e convins: șansele lui Dinamo ”au crescut foarte mult” în meciul ”pe viață și pe moarte” cu UTA Arad

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Reacția lui Djokovic după ce a fost lovit în cap la Roma. Autorul a fost identificat VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit virale