Universitatea Craiova - Academica Clinceni / Foto: captură Digi Sport

Video Universitatea Craiova - Academica Clinceni 0-0. Ilfovenii pot termina sezonul pe locul 5, iar oltenii se mulțumesc cu Cupa României

articol scris de Digi Sport
26.05.2021, 20:20
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

După ce a câștigat Cupa României, Universitatea Craiova a încheiat sezonul cu o remiză, 0-0 cu Academica Clinceni, care încă are șanse la locul 5, însă trebuie să aștepte rezultatul meciului Botoșani - Sepsi.

Universitatea Craiova - Academica Clinceni 0-0, în ultima etapă a sezonului

Cu suporteri în tribune pentru prima dată după un an și două luni, Universitatea a început meciul cu acțiunea personală a lui Ofosu. La poarta cealaltă, Academica a ratat o șansă imensă, prin Rusescu, singur cu portarul.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Până la pauză, Clinceniul a mai ratat prin Patriche, iar oltenii, prin Cîmpanu. În repriza a doua, ilfovenii au atacat mai mult, iar Markovic a încercat o scăriță din unghi. Craiova a ratat apoi două ocazii într-un singur minut, prin Cîmpanu și Ivan, iar apoi nici Bălașa nu a reușit să schimbe tabela, din lovitură liberă.

Universitatea Craiova - Academica Clinceni 0-0. Nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică, a debutat la olteni

La cealaltă poartă, Pigliacelli a scos de sub transversală șutul lui Rusescu, iar cea mai mare ocazie a meciului i-a aparținut tot lui Rusescu, care a nimerit transversala. Pe final, Baiaram și-a încercat și el norocul, iar Pârvulescu a semnat ultima ocazie a meciului, însă la scurt timp a fost eliminat, pentru al doilea cartonaș galben.

Singurul moment notabil a mai fost introducerea pe teren a nepotului regretatului Ilie Balaci și în același timp fiul lui Trică, Atanas, în minutul 88.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova - Academica Clinceni 0-0:


Știrea inițială:

LIVE VIDEO | Meciul Universitatea Craiova - Academica Clinceni, din ultima rundă a play-off-ului Ligii 1, va fi transmis în direct, de la ora 18:30, pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Gruparea din Bănie încheie sezonul în fața propriilor suporteri, într-un meci în care luptă doar pentru onoare în compania Academicii Clinceni. Universitatea Craiova nu mai poate scăpa poziția a treia, însă ilfovenii vor să tranșeze lupta de la distanță pentru locul cinci, cu FC Botoșani.

Universitatea Craiova - Academica Clinceni | LIVE VIDEO, ora 18:30, pe Digi Sport 1. Statistici și confruntări directe

După ce a cucerit Cupa României în fața celor de la Astra, Universitatea Craiova o întâlnește pe Academica Clinceni în ultima rundă a sezonului. Oltenii nu vor avea o misiune ușoară în fața trupei lui Ilie Poenaru. Ilfovenii ocupă locul cinci, cu 32 de puncte, cu o singură lungime peste FC Botoșani, care va evolua joi cu Sepsi.

Pe lângă miza importantă pentru ilfoveni, un alt aspect trebuie luat în calcul. Academica are un palmares pozitiv în cele cinci întâlniri directe cu Universitatea Craiova. Clinceni a câștigat două meciuri, în timp ce oltenii s-au impus o singură dată, iar două jocuri s-au încheiat la egalitate.

Mai mult, de la venirea lui Ouzounidis, Craiova nu a reușit să marcheze contra Academicii în două meciuri (0-0 și 0-1). Cicâldău, cu 11 goluri, este golgheterul gazdelor, în timp ce Chunchukov și Rusescu sunt cei mai buni marcatori ai Clinceniului, cu câte șase reușite.

Universitatea Craiova - Academica Clinceni | LIVE VIDEO, ora 18:30, pe Digi Sport 1. Echipe probabile

  • Univ. Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Bălașa, Constantin, Bancu - Mateiu, Nistor - Câmpanu, Cicâldău, Baiaram - Ivan
  • Acad. Clinceni: Ureche - Achim, Bilali, Patriche, Pârvulescu - Moulin, Cascini - Chunchucov, Chandarov, Tănase - Markovic

Etichete: play-off liga 1 , universitatea craiova academica clinceni , etapa 10 play-off liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum au fost surprinși Mihai Pintilii și Elias Charalambous, după ce FCSB a câștigat titlul. Ipostază rară

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv Darius Olaru, pus în dificultate de ”reporterul” David Miculescu. ”Secretul” pasei de gol

Oficial A semnat cu PSG până în 2029: ”E un vis pe care îl trăiesc”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”