Meciul dintre Universitatea Craiova și Hermannstadt / Foto: Sport Pictures

Video Universitatea Craiova - Hermannstadt 1-0. Victorie cu emoții pentru Reghecampf, la primul meci în Bănie de după revenire

articol scris de Digi Sport
04.08.2023, 23:05
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Universitatea Craiova a câștigat meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 1-0, din cadrul etapei a patra a SuperLigii.

Oltenii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă în minutul 13, după ce Mitriță a fost faultat de doi adversari în careu. Ivan și-a asumat responsabilitatea și a transformat fără emoții.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Universitatea Craiova - Hermannstadt 1-0. Victorie cu emoții pentru Reghecampf, la primul meci în Bănie de după revenire

Până la pauză, Universitatea Craiova își putea dubla avantajul, însă Ișfan și Danciu nu l-au putut învinge pe Letica. Prima ocazie importantă a sibienilor a venit în minutul 51, în urma unei execuții de la distanță din partea lui Gabi Iancu, trecută pe lângă poartă.

Pe finalul meciului, Hermannstadt a forțat egalarea. În minutul 78, Jipa a șutat de la distanță și l-a obligat pe Popescu să respingă în corner. Două minute mai târziu, Alhassan a marcat golul egalizator, însă reușita a fost anulată pentru poziție de offside.

Cea mai mare ocazie a sibienilor a venit în minutul al șaselea de prelungiri, însă Popescu a intervenit eroic la lovitura de cap a lui Biceanu. 

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul al doilea în campionat, cu 8 puncte, la o lungime în spatele FCSB-ului. De partea cealaltă, Hermannstadt este pe poziția a șasea, cu 6 puncte.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova - Hermannstadt 1-0: 


Știrea inițială:

Meciul cu Hermannstadt va fi al doilea pentru Laurențiu Reghecampf (47 de ani) pe banca oltenilor, de la revenirea în Liga 1.

În noul sezon, cei de la Hermannstadt au obținut două victorii și au pierdut o dată, în timp ce Universitatea Craiova a câștigat un meci și a remizat de două ori.

În stagiunea trecută, Hermannstadt s-a impus în tur cu 1-0, iar oltenii și-au luat revanșa și s-au impus la retur, scor 2-0.

După trei etape, cei de la Hermannstadt se află pe locul cinci în clasament, cu șase puncte, în timp ce Universitatea Craiova ocupă poziția a opta, cu cinci puncte.

Clasament SuperLiga

Foto: digisport.ro

Ce a spus Laurențiu Reghecampf înaintea meciului cu Hermannstadt

”Trebuie să așteptăm să erupă vulcanul de pe Oblemenco. Prin evoluțiile noastre, să încercăm să-l umplem și să facem o atmosferă așa cum o știm. Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă care vine după o perioadă bună. Trebuie să luăm în serios această echipă, joacă de câțiva ani împreună, au același antrenor. Le-am transmis jucătorilor să fie atenți, serioși.

Evoluţiile noastre trebuie să fie mai bune decât la ultima partidă. Trebuie să încercăm să marcăm, să închidem jocul cât mai repede şi să ne impunem ritmul nostru de joc. Asta doresc eu de la echipă. Ne avantajează că jucăm cu o echipă ofensivă. O să vedeţi că lucrurile se vor schimba la meciul de mâine. Eu mi-aş dori ca Hermannstadt să vină la Craiova şi să joace un fotbal ofensiv.

N-aveți cum să spuneți așa ceva, că meciul cu Hermannstadt e mai greu decât cel cu CFR. Nu aveți cum să spuneți acest lucru! Fiecare meci este greu în felul noi, dar, totuși, am jucat cu CFR, am jucat cu o echipă care va rămâne în față și va fi una dintre contracandidatele la titlu.

Timpul a fost scurt, nu am avut suficient pentru a pregăti acest meci, însă eu am mare încredere în băieţi şi sunt sigur că atitudinea va fi una pozitivă. Prin muncă şi sacrificiu, vom reuşi să câştigăm cele trei puncte. Va fi un meci dificil dacă ni-l vom face dificil. Adică dacă nu vom avea atitudine şi determinare.

Probleme sunt cu Elvir Koljic, în schimb Baiaram a reintrat în programul normal şi probabil îl veţi vedea şi mâine pe teren. Nu e sută la sută, însă va fi prezent.

Mai avem de lucru, anumite trasee, apoi pe faza defensivă pentru că primim gol uşor. Adversarii au multe ocazii de a ajunge la poartă în urma unor greşeli pe care le facem. Deci dăm foarte uşor mingea adversarilor. Dar aceste lucruri le vom rezolva uşor-uşor, suntem pe drumul cel bun”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

Etichete: laurentiu reghecampf , marius maldarasanu , universitatea craiova - hermannstadt , clasament superliga , etapa 4 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Antrenorul lui Alaves a anunțat ce se întâmplă cu Ianis Hagi, după ce a atins de 3 ori mingea cu Getafe

Inexplicabil: o echipă din Champions League și-a jucat retrogradarea în ultima etapă! Cum s-a terminat

Foto Cristiano Ronaldo s-a dus la ”bătaia greilor”, dar nu se aștepta la așa ceva. Ce a pățit după ce a intrat în sală

Decizia luată de Răzvan Lucescu la PAOK, înaintea meciului care decide titlul în Grecia

Citeşte şi

Decizia luată de Anamaria Prodan, după ce a fost sunată de Reghe în ziua în care și-a pus la punct detaliile pentru nuntă

Laurențiu Reghecampf a sunat-o pe Anamaria Prodan. Ce au decis cei doi. ”N-are sens”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină