Alexandru Mitriță (centru), în meciul Universitatea Craiova - Poli Iași / Foto: Sport Pictures

Video Universitatea Craiova - Poli Iași 2-2. Final dramatic de meci. Oltenii au avut un gol anulat în prelungiri

articol scris de Digi Sport
16.12.2023, 19:33
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Universitatea Craiova și Poli Iași au remizat, scor 2-2, pe stadionul Ion Oblemenco, într-un meci din cadrul etapei a 20-a a SuperLigii..

Golurile din această partidă au fost marcate de Alexandru Mitriță (minutul 30) și Ante Roguljic (minutul 45+1) pentru olteni, respectiv Alin Roman (minutele 54 și 69) pentru moldoveni. 

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Universitatea Craiova - Poli Iași 2-2

În prima repriză, oltenii au dominat jocul și au reușit să-și creeze mai multe ocazii la poarta lui Silviu Lung (34 de ani). Astfel, în minutul 7, Alexandru Mateiu i-a pasat în adâncime lui Elvir Koljic, iar atacantul bosniac a șutat puțin pe lângă poartă. Ulterior, în minutul 30, oltenii au deschis scorul prin Alexandru Mitriță, care a șutat puternic de la marginrea careului de 16 metri și l-a învins pe Silviu Lung

Oltenii aveau să mai puncteze o dată pe tabelă în prima repriză, mai exact în minutul 45+1, când Ante Roguljic a marcat din câțiva metri, cu poarta goală, după ce, anterior, Mitriță a șutat în blocajul adversarilor. 

În repriza secundă, oaspeții au venit mai montați de la cabine și au reușit să reducă din diferență în minutul 53 prin Alin Roman, care a executat perfect o lovitură de la 11 metri obținută în prealabil de Andrei Gheorghiță (care a fost faultat în careu de Alexandru Crețu). În minutul 71, Poli Iași a egalat situația pe tabela de marcaj, după ce același Alin Roman a executat o lovitură libera de la peste 30 de metri și l-a învins pe Laurențiu Popescu printr-un șut trimis pe centrul porții. 

În prelungirile partidei, Universitatea Craiova a mai punctat o dată prin Jovan Markovic, care a marcat din câțiva metri după ce a fost găsit excelent în fața porții de Nicușor Bancu, însă reușita atacantului oltean a fost anulată pentru o poziție de offside.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova se află pe locul 3-lea în clasamentul SuperLigii, cu 33 de puncte acumulate după 20 de runde. De partea cealaltă, Poli Iași ocupă poziția a 13-a a ierarhiei, cu 23 de puncte obținute după 20 de runde. 

VIDEO Rezumat Universitatea Craiova - Poli Iași 2-2


Ivaylo Petev: ”Depinde de noi să terminăm anul pe locul doi!”

La conferința de presă premergătoare partidei, Ivaylo Petev, a declarat că, în meciul cu Poli Iaşi, formaţia sa trebuie să se revanşeze după înfrângerea suferită în runda trecută în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 1-2.

Totodată, tehnicianul bulgar a ținut să atragă atenția asupra greșelilor din defensiva echipei sale.

Este un meci în care trebuie să facem tot posibilul să câştigăm. Trebuie să câştigăm doar pentru noi, pentru că trebuie să ne revanşăm după înfrângerea din etapa precedentă. Cel mai bun lucru în fotbal este că după o săptămână poţi să repari ce ai făcut. Iar noi acum trebuie să reparăm.

Nu a fost plăcut, dar ăsta e fotbalul. Trebuie să ne învăţăm lecţia şi să arătăm mai bine. E clar că nu putem să câştigăm 40 de meciuri din 40, multe cluburi mari din lume nu reuşesc asta.

Sigur că nici jucătorii nu se simt foarte bine după această înfrângere, de asta spun că trebuie să reacţionăm bine şi să ne revanşăm.

În meciul trecut am primit două goluri foarte uşor, lucru care a făcut diferenţa în final. Aşa că de la meciul care urmează trebuie să ne străduim şi să fim mai convingători în apărare”, a spus Ivaylo Petev la conferința de presă.

Chiar dacă este convins că acest lucru va fi foarte dificil, Ivaylo Petev speră ca formaţia sa să încheie anul pe locul doi în clasamentul din SuperLiga României.

Totul depinde de noi dacă încheiem anul pe locul doi, trebuie să luptăm, să demonstrăm în fiecare meci, iar, dacă merităm, o să reuşim. Despre campionatul din România pot spune un singur lucru, nu există un meci uşor. Şi asta e bine pentru tot fotbalul românesc. În acest campionat noi putem să ne dezvoltăm ca echipă pentru că avem potenţial”, a menţionat Petev.

Leo Grozavu a amenințat că pleacă de la Poli Iași

Antrenorul care a ajuns în octombrie 2022 în Copou este nemulțumit de condițiile de la club. Acesta își dorește un buget care să îi permită transferuri pentru performanță. În caz contrar, Grozavu este hotărât să plece.

"Fiecare va merge pe drumul lui, dacă lucrurile vor continua cum sunt acum. Era mediocrității s-a dus. La Iași, bugetul e mai mic ca la alte echipe de sub noi, infrastructura nu e ce trebuie pentru performanță.

La un oraș ca Iașiul, echipa trebuie să se bată pentru primele șase locuri, pentru cupele europene. Pentru asta trebuie buget, jucători mai buni, salarii, stadion", a declarat Leo Grozavu, la conferința de presă.

Clasamentul din SuperLiga României

Etichete: ivaylo petev , leo grozavu , universitatea craiova poli iasi , clasament superliga , etapa 20 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți

În ultimele zile, forțele ruse au ocupat în jur de 100 de kilometri de teritoriu ucrainean din regiunea Harkov; în estul Ucrainei, Rusiei i-a luat luni de zile ca să obțină aceleași rezultate, relatează BBC. „Nu a fost nicio primă linie de apărare. Rușii au intrat pur și simplu”, a spus un comandant din trupele speciale care au eliberat teritorii vaste în timpul ofensivei surpriză a armatei ucrainene din toamna anului 2022.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

Exclusiv ”Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', Iliuță!”. Mihai Rotaru, reacție arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

Laurențiu Reghecampf a sunat-o pe Anamaria Prodan. Ce au decis cei doi. ”N-are sens”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Spaniolii l-au chemat pe Ianis Hagi la flash-interviu, după Real Madrid - Alaves! Reacția "Prințului"

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu l-a văzut pe Radu Drăgușin cu Manchester City și a dat verdictul

Cel mai bun cu Real Madrid! Nota lui Ianis Hagi, după ce a încercat să dea golul carierei pe Bernabeu

Dan Șucu a decis: Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului!

Citeşte şi

Cel mai slab Rapid de după Revoluție! Cifrele care arată dezastrul girat de Bergodi și de Lobonț

Cosmin Matei, surprins de victoria la scor cu Farul: ”Nu ne așteptam”. Ce a spus despre cazul său

PEROZO fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Edi Iordănescu a decis pentru EURO 2024! Câți fotbaliști neconvocați în preliminarii ia și cine e pe lista de urgență? citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cea mai proastă veste pentru Simona Halep. Ce s-a decis la Roland-Garros citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, într-o zi obișnuită, fără machiaj de scenă. A ieșit la plimbare cu simpaticul ei cățel, pe străzile din Los Angeles

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”