Flavius Stoican / Foto: Sport Pictures

Video "Vă spun sincer asta". Declarație surprinzătoare a lui Stoican după Poli Iași - Concordia 1-1. Ce spune despre contract

22.04.2019, 20:48
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

VIDEO Poli Iași - Concordia Chiajna 1-1 | Ieșenii au remizat pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, însă au avut o mulțime de ocazii uriașe, printre care și două bare în prelungiri. Cu toate acestea, antrenorul moldovenilor a fost modest la finalul meciului și a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor la pauză. La iețirea de la cabine, parcă a fost altă echipă, iar Poli a jucat cu totul altceva.

"Un joc modest în prima repriză. În schimb, în repriza a doua, odată cu intrarea lui Francisc Cristea și a lui Semedo, jocul s-a schimbat. Am reușit să egalăm. În prima repriză am luat un gol pe o greșeală personală, jocul nu anunța nimic, am greșit, dar a doua repriză am forțat, am avut situații foarte bune. Până la urmă, cred că e un rezultat echitabil.

Sunt discuțiile noastre în momentul când consideri că jucătorii trebuie scuturați, pentru că avem pretenții și am pretenții. Tot timpul suntem aproape de ei, dar vreau ca răsplata lor să fie pe teren și nu doar în afara terenului, ca și comportament. Vreau pe teren să jucăm. Cum am făcut-o în a doua repriză așa să începem și să o ținem așa până în minutul 94. Una peste alta, în discuțiile pe care le-am avut înainte, le-am spus că va fi un meci greu și le-am spus că cei care intră pe parcurs trebuie să facă diferența.

Astăzi, Francisc Cristea și Semedo au prins mai multe minute și și-au făcut simțită prezența, au adus un plus. Bravo lor. Vă spun sincer că un rezultat de egalitate aztăzi e un punct câștigat, chiar dacă ne doream 3 puncte. Există o presiune, nu știu de ce, dar încerc să le-o scot din cap când jucăm acasă și trebuie neapărat să câștigăm.

Discuțiile mele sunt că o victorie vine în urma unui joc bun, iar astăzi am făcut-o doar pe jumătate. Sperăm data viitoare. Acum trebuie să ne limpezim și să ne concentrăm pe meciul de la Botoșani, pentru că în deplasare chiar jucăm bine", a precizat Stoican la final.

VIDEO cu rezumatul meciului Poli Iași - Concordia Chiajna 1-1:

Flavius Stoican a vorbit despre viitorul său

Flavius Stoican păstrează suspansul în ceea ce privește viitorul său pe banca moldovenilor. Antrenorul ieșenilor a trecut de la a fi adulat la a i se cere demisia, mai ales după înfrângerea cu Voluntari, când fanii n-au mai suportat. În plus, la un moment dat, chiar și conducerea se gândea să-l schimbe.

Cu toate acestea și cu perspectiva unui nou investitor care ar putea veni, dar și cu o arenă nouă promisă, Stoican ar putea să se decidă repede asupra viitorului sezon.

"Gândul meu acum e să câștigăm puncte și să fim liniștiți, pentru că nu suntem liniștiți chiar dacă suntem pelocul 3. Eu nu sunt omul care stă în semnătură, atâta timp cât oamenii sunt mulțumiți de mine și jucătorii răspund la comenzile care li se dau. La final, voi avea discuții cu ce trebuie să facem și ce ne dorim să facem.

Îmi doresc un loc cât mai sus, dar e destul de greu. Acum nu vreau să pic în derizoriu și să anunț ceva. Trebuie o selecție bună, jucătorii care rămân trebuie să conștientizeze asta. Din punct de vedere financiar, oamenii care vin lângă noi trebuie să-și dorească asta. Ca infrastructură, lucrurile merg spre bine, deciu sunt premise ca noi să avem continuitate", a încheiat Flavius Stoican.

Etichete: flavius stoican , poli iasi concordia chiajna , video poli iasi concordia chiajna


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Simona Halep și-a dat acordul și a reacționat: mesajul româncei

Răsturnare de situație! Thomas Tuchel ar putea continua la Bayern Munchen și din vară: ce a spus antrenorul

Exclusiv George Copos lasă de înțeles că Mircea Lucescu vrea la Rapid. ”E unic! L-aș aduce cu ochii închiși”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”