Octavian Popescu, după FCSB - Rapid / Foto: Captură Digi Sport

Valeriu Răchită știe motivul pentru care Octavian Popescu a început să plângă după eșecul cu Rapid

articol scris de Digi Sport
16.11.2023, 20:20
  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

Octavian Popescu (20 de ani) a surprins după eșecul cu Rapid, scor 1-2, atunci când a început să plângă pe teren. Decarul FCSB-ului a fost foarte afectat de eșecul de pe Arena Națională și nu și-a mai putut stăpâni emoțiile.

Valeriu Răchită știe de ce a început să plângă Octavian Popescu după meciul cu Rapid: ”O face pentru Gigi!”

Valeriu Răchită susține că Octavian Popescu a început să plângă doar pentru a fi văzut de patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, dar și de suporterii FCSB-ului, care au fost extrem de nervoși de eșecul formației pregătite de Elias Charalambous.

Mai mult, fostul fotbalist crede că jucătorul roș-albaștrilor a dat dovadă de slăbiciune, lucru ce îl descalifică din poziția de lider, așa cum se dorea a fi la un moment dat Octavian Popescu, atunci când purta chiar și banderola de căpitan.

Noi l-am prins pe Lăcă, când țipa Lăcă în vestiar îngheța și vestiarul advers. Le era frică și lor să iasă pe teren. Asta cu liderul, liderul se naște, nu poți să impui. Îl pusese pe Tavi Popescu căpitan, să fie lider.

Problema e că FCSB nu are lider pe bancă. Popescu e emotiv, în loc să fie mai înrăit, el plânge. Probabil o face pentru Gigi, dar mai ales pentru suporteri, să vadă suporterii”, a spus Valeriu Răchită, conform Fanatik.

Peluza Nord, mesaj pentru Octavian Popescu: ”Gata cu plânsetele!”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, i-a transmis lui Octavian Popescu că galeria FCSB vrea să vadă o schimbare de atitudine, atât din partea lui, dar și din partea celor mai emotivi fotbaliști.

”El trebuie să joace fotbal. Când intri pe teren, trebuie să te mobilizezi, nu să stai cu ochii pe arbitru, să dai cu piciorul prin gazon. Ai pierdut mingea? Mergi și o recuperezi. Atunci e cu totul altceva și poți să ai pretenții să te ia echipa națională, să ajungi fotbalist și să pleci afară, undeva. Trebuie să te mobilizezi singur până atunci și să te ambiționezi.

Poate nu i-a ieșit cum a vrut, dar nu trebuie să plângem și să venim în fața galeriei, am plâns și gata. Nu! Suporterii nu mai acceptă lucrul ăsta. Gata cu plânsetele și cu astea. Nu se vede pe teren? Nu au ambiție, ambiția aia de fotbalist care să-și dea viața pe teren indiferent de ce se întâmplă. Alergi, faci ceva! Dacă nu se dăruiesc, asta le este soarta.

Dacă ești emotiv, stai acasă, în tribune sau pe bancă. Trebuie să accepți și criticile, și laudele în viață. Nu se poate să mergi doar pe laude în viață. Nu o să prindă contracte afară, nu o să poată să joace fotbal în Europa, la revedere! Rămâi aici și stai să fii transferat de la o echipă la alta sau dat împrumut”, a declarat Gheorghe Mustață pentru Fanatik.

Etichete: rapid , gigi becali , vivi rachita , octavian popescu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Dinamo - UTA, Voluntari - U Cluj, Oțelul - Botoșani, Poli Iași - Petrolul, FCU Craiova - Hermannstadt, ACUM. Finalele pentru salvare

Prima reacție a lui Răzvan Lucescu, după ce PAOK a învins-o pe Olympiakos și poate deveni campioana Greciei

Emoții mari pentru echipa națională: încă o accidentare înainte de EURO 2024!

Nebunie la Salonic: PAOK a câștigat derby-ul cu Olympiakos! Trupa lui Răzvan Lucescu, asalt către titlu

Citeşte şi

Exclusiv Jucătorul de la FCSB care nu a fost ”ochit” și adus la echipă de Gigi Becali: ”Mi-au zis că e Maradona!”

Exclusiv Gigi Becali, tranșant după ce FCSB a primit titlul de campioană: ”N-ai văzut?”

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”