Fotbaliștii FCSB-ului, după meciul cu Universitatea Craiova / Foto: Sport Pictures

Verdict în lupta la titlu: ”FCSB e 90% campioană!”. Marele avantaj al ”roș-albaștrilor” în disputa cu CFR Cluj

articol scris de Digi Sport
09.05.2022, 23:51
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu 1-0 și, deși diferența față de liderul CFR Cluj este în continuare de două puncte, este văzută cu prima șansă la titlu.

Ilie Poenaru, unul dintre antrenorii apreciați de Gigi Becali, consideră chiar că, ”în proporție de 90%”, FCSB este deja campioană.

Marele avantaj al FCSB-ului în disputa cu CFR Cluj

Antrenorul care a dus-o pe Academica Clinceni în play-off sezonul trecut este de părere că FCSB are marele avantaj de a-i fi superioară CFR-ului la capitolul pregătire fizică, ceea ce poate conta decisiv în stabilirea campioanei.

La CFR Cluj trebuie schimbată o generație întreagă. S-a instalat uzura. Jucătorii sunt într-o stare de disconfort. Ca antrenor, dacă aș avea puncte avans, nu aș mai face pasul în spate, aș alege pressing avansat, să recuperăm imediat și aș merge pe mingea a doua, să stăm sus tot timpul, să sufocăm adversarul, să stea mingea la noi, să-i arătăm adversarului că nu are șanse cu noi.

CFR poate face asta, dar o poate face cu jucătorii care au stat pe bancă, gen Costache, Păun, Neguț. Ei încă au foame de trofee și vor să joace.

FCSB a bătut la Craiova și cred că e 90% campioană. M-am înșelat să cred tot timpul că la CFR se schimbă ceva până la final. Nu cred că mai poate schimba. Lui CFR îi va fi foarte greu să câștige următoarele două etape.

Fizic, FCSB, la fiecare meci e echipa mai proaspătă, termină meciul în același ritm, iar CFR din minutul 65 cade fizic”, a declarat Ilie Poenaru, la Realitatea Sportivă.

  • CFR Cluj joacă împotriva Universității Craiova și a FCSB-ului în ultimele două runde
  • FCSB are programate un meci în deplasare cu FC Voluntari, care se dispută pe Arena Națională, și partida cu CFR Cluj

De ce jucători mai are nevoie FCSB pentru un parcurs solid în cupele europene

Ilie Poenaru crede că, pentru a avea șanse în cupele europene, FCSB trebuie să-și păstreze cei mai importanți jucători și să completeze lotul cu măcar trei jucători, câte unul pentru fiecare compartiment.

Ca patron al FCSB-ului, nu aș lăsa pe cineva să plece, doar dacă e o ofertă senzațională. Aș rămâne cu același lot și chiar aș mai aduce trei jucători, în axul central”, a spus Ilie Poenaru.

Etichete: titlu liga 1 , fcsb cfr cluj , ilie poenaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv ”Este creația mea” / ”L-am găsit foarte afectat”. Detalii mai puțin cunoscute despre doi dintre titularii FCSB-ului

S-a decis! După ce meci primește FCSB trofeul de campioană, dacă triumfă în SuperLigă

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă