Gigi Becali, patronul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Victor Becali sare în apărarea patronului de la FCSB: "Dacă face echipa și are rezultate, înseamnă că e bun"

articol scris de Digi Sport
10.06.2022, 08:07
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB a terminat ultima stagiune din Liga 1 pe locul 2 și a fost nevoită să se recunoască învinsă în lupta pentru titlu de către CFR Cluj.

Ardelenii au triumfat pentru a 5-a oară consecutiv în Liga 1 și își continuă hegemonia din campionatul României.

Victor Becali, de partea patronului de la FCSB

După ce s-a vorbit în ultimii ani că antrenorul nu are nicio putere la FCSB, iar toate deciziile importante sunt luate de patronul echipei, Gigi Becali, vărul său, Victor Becali, sare în apărarea șefului grupării bucureștene.

"De ce s-ar băga Gigi Becali să facă echipa dacă sunt rezultate? Se bagă ca să strice? Eu nu-l văd pe Gigi Becali să facă ceva împotriva lui, a intereselor lui. Dacă FCSB joacă bine, are rezultate, iar Gigi Becali face echipa înseamnă că e bun!", a spus Victor Becali pentru Fanatik.

Momentan, FCSB este în negocieri cu Toni Petrea pentru prelungirea contractului, însă în mod normal anunțul oficial trebuie să vină cât de curând, totul fiind pus la punct de către conducerea clubului în privința viitorului antrenor.

Răzvan Lucescu, despre FCSB și Gigi Becali

Răzvan Lucescu (53 de ani), antrenorul lui PAOK Salonic, consideră că FCSB are valori în echipă, însă implicarea totală a lui Gigi Becali îi este dăunătoare.

În același timp, Răzvan Lucescu a transmis că modul de lucru al lui Gigi Becali nu e normal în fotbalul profesionist, dar face parte din ”specificul” acestei regiuni din Europa.

Pe FCSB o consider o echipă bună, chiar dacă nu a câștigat campionatul, a fost acolo tot timpul, cu jucători talentați, a arătat ceva. Apoi e povestea patronului, care a spus foarte clar că 'eu bag bani, mă distrez și vreau să conduc'. Dacă reușește să câștige un campionat așa, bravo lui.

Face parte din realitate. Nu e corect din punct de vedere profesional, nu e normal, dar suntem în partea de est a Europei și se întâmplă astfel de lucruri. Cu siguranță mai există și în alte părți. Fiecare campionat are un specific.

Nu ai fost niciodată într-un safari? Nici noi, dar aducem Africa la tine, azi de la 19:20. Hai în Digi Online să vezi Un safari de neuitat, pe Digi Animal World!

În Grecia, specificul e reprezentat de patroni. E o rivalitate uriașă între patroni, potențialul lor financiar, capacitatea de a construi averi, orgoliul lor nemăsurat. Astea îi fac pe ei protagoniști”, a declarat Răzvan Lucescu, la Fotbal Club.

Gigi Becali se consideră campion: ”Eu n-am pierdut”

Omul de afaceri este de părere că formația sa ar fi luat fără mari emoții campionatul, dacă FCSB nu ar fi primit gol din ofsaid la partida din penultima etapă cu FC Voluntari, scor 2-2.

Gigi Becali spune că arbitrul central s-ar fi putut orienta la golul marcat de gruparea ilfoveană, pentru că pe Arena Națională se testa în acel moment sistemul VAR, iar pe monitorul de la marginea terenului apărea ofsaid. 

Nefiind însă ceva oficial, arbitrul nu a putut să ia o decizie pe baza imaginilor de la marginea terenului.

Eu n-am pierdut. Eu am luat campionatul, numai că e situația asta că e portofelul furat. Cine l-a furat? Dacă vreți, ca să știți voi. Când s-a jucat meciul cu Voluntari, a fost experiență cu sistemul VAR. Și la gol a apărut ofsaid pe monitor. Nu era oficial. Da, asta e”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Etichete: antrenor , victor becali , gigi becali , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Citeşte şi

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură