Ianis Hagi a înscris golul Viitorului în meciul cu FCSB

Viitorul - FCSB | Ianis Hagi are ţinte mari. Unde visează să joace

22.04.2019, 10:57
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Viitorul - FCSB 1-1 VIDEO. Ianis Hagi e mulţumit cu punctul obţinut de Viitorul cu FCSB (1-1), însă dezamăgit că echipa sa a rămas la trei puncte în spatele Craiovei, aflată pe locul 3 în Liga 1.

"Un meci spectaculos. Orice meci care se joacă la Constanţa este spectaculos indiferent cu ce echipă jucăm, spre sfârşitul meciului cred că orice echipă putea să câştige. Mă bucur că am marcat din nou, că am scos măcar un punct pentru echipă, dar jocul colectiv cred că şi-a spus din nou cuvântul. Suntem fericiţi că până la urmă am scos un punct şi nu am pierdut pentru că, în ce situaţie eram în minutul 70, nu prea ne convenea. Cu un om în minus am primit gol şi era important să revenim. Noi ne-am încurcat puţin pentru că i-am pierdut puţin pe Craiova, s-au distanţat din nou la trei puncte de noi, mai sunt patru meciuri, dar continuăm pentru obiectivele noastre. Suntem angrenaţi în ambele competiţii în play-off, trebuie să ne îndeplinim obiectivul, acela de locul 3 şi în Cupă, normal, să ajungem în finală. Dau 100% pe teren să îmi ajut echipa să câştigăm un trofeu în acest sezon", a declarat mijlocaşul Viitorului, care a înscris golul constănţenilor în minutul 80 al partidei cu FCSB.

Ianis Hagi vrea la unul dintre granzii Europei

Fiul lui Gică Hagi visează să ajungă cât mai curând la unul dintre cele mai importante cluburi ale Europei.

"Mă gândesc să ajung la cel mai înalt nivel, pentru asta muncesc zi de zi, asta îmi doresc de mic, să ajung la cel mai înalt nivel şi să mă menţin acolo, să ajung un pion important pentru orice echipă din top 5 campionate din Europa. Ăsta e ţelul meu, să ajung cât mai sus şi să aduc performanţe şi echipei naţionale. Nu am o preferinţă (n.r. în privinţa campionatului unde vrea să joace), sunt campionate puternice oriunde...Dacă voi face pasul într-o bună zi îmi doresc să ajung la o echipă importantă, care să se bată pentru cele mai importante trofee din lume", a mai spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi (20 de ani) a fost vândut de Viitorul la Fiorentina, în 2016, pentru două milioane de euro, însă răscumpărat în ianuarie 2018 de constănţeni în schimbul a 2,5 milioane de euro.

Hagi are 34 de meciuri şi 12 goluri în acest sezon, în toate competiţiile, pentru Viitorul.

Etichete: gica hagi , fiorentina , ianis hagi , viitorul fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Citeşte şi

Gigi Becali îl vrea cu orice preț pe Louis Munteanu! Ce salariu i-a oferit

Premierul Marcel Ciolacu a aprobat construirea a două stadioane. Prețul: 175.000.000€

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă