Junior Morais si Bogdan Planic, intr-un meci Viitorul - FCSB, pe vremea când erau colegi la FCSB / Sursa: Sport Pictures

Video Viitorul - FCSB 1-1. Ianis Hagi duce titlul și mai aproape de CFR. Două eliminări la Ovidiu

21.04.2019, 23:00
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Viitorul - FCSB 1-1 VIDEO. FCSB a făcut egal pe terenul Viitorului şi a căzut la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj. Gnohere și Ianis Hagi au marcat golurile în meciul pe care ambele echipe l-au terminat cu câte un om mai puțin, după eliminările lui Benzar și Achim.

Echipa lui Teja a fost aproape de gol după doar nouă minute, când Planic a nimerit bara. Jucătorii lui Hagi au dat replica prin Calcan. După pauză, Romario Benzar a fost eliminat, însă Gnohere a marcat în inferioritate numerică.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Marius Avram a restabilit egalitatea numerică - a considerat că Achim a simulat şi i-a dat al doilea cartonas galben. A urmat a doua bară a meciului pentru FCSB, la execuţia lui Teixeira. Ianis Hagi a salvat un punct pentru Viitorul. A egalat în minutul 80.

Chiar înainte de final, Planic a ratat şansa victoriei, iar FCSB a ajuns la două remize la rând în playoff, cu patru etape rămase.


Știrea inițială

Viitorul - FCSB | Cel mai important meci al etapei a 6-a din play-off se va disputa în această seară, la Ovidiu, începând cu ora 21:00, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Jocul este unul extrem de important pentru echipa pregătită de Mihai Teja, care nu trebuie să piardă, dacă vrea să mai păstreze șanse la titlul, ținând cont de faptul că liderul CFR s-a distanțat la șase puncte, după victoria de aseară cu Sepsi, scor 0-1. Putem spune că meciul este unul de totul sau nimic pentru echipa lui Teja.

Meciul este unul important și pentru echipa lui Gică Hagi, care a anunțat că are ca obiectiv locul trei în campionat, dar ”Regele” a lăsat să se înțeleagă că prioritate ar avea Cupa României, acolo unde urmează să dispute returul semifinalei cu Craiova. Viitorul s-a impus în Bănie cu 2-1. Hagi vrea cu orice preț un trofeu, în acest an, ținând cont de faptul că se împlinește un deceniu de când a înființat Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Înaintea partidei din această seară FCSB ocupă locul doi cu 35 de puncte, cu șase mai puține decât CFR, iar Viitorul se află pe locul patru, cu 29 de puncte, cu patru mai puține decât ocupanta locului trei, Craiova. În prima etapă din play-off, Gică Hagi a reușit să-l învingă pe fostul său secund de la Steaua, Mihai Teja, pe Arena Națională, cu scorul de 1-2.

Viitorul - FCSB | Gică Hagi pare tentat să menajeze unii jucători

Ținând cont de faptul că returul din semifinala Cupei cu Craiova se va disputa la patru zile după meciul cu FCSB, din această seară, Gică Hagi pare tentat să folosească și jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon. ”Regele” pare dispus să facă un mix între jucătorii cu mai multe partide și cei care au jucat mai puține meciuri.

”Strategia clubului a fost întotdeauna să folosească tot lotul. Managerul echipei, adică subsemnatul, așa gândește, folosește tot lotul. Noi așa antrenăm și s-a dovedit că am luat decizii bune.

Eu nu am pronunțat niciodată "rezervă" sau "titular". Voi vedea săptămâna asta cine va juca la primul meci, cine va juca la al doilea meci sau poate o să fac un mix”, a anunțat Hagi, la Digi Sport, în urmă cu câteva zile.

Viitorul va disputa returul din semifinalele Cupei României, cu Craiova, joi, 25 aprilie, de la ora 19:45, la Ovidiu. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.

Viitorul - FCSB | Mihai Teja va miza totul pe cartea atacului

De partea cealaltă, Mihai Teja este conștient că echipa sa nu mai are voie să facă pași greșiți și va miza pe carte atacului. Antrenorul FCSB s-a hotărât să atace cu ”tripleta de aur”, formată din Dennis Man, Florin Tănase și Florinel Coman.

Din informațiile Digi Sport, se pare că cei trei îl vor susține pe Gnohere, care, mai mult ca sigur îi va fi preferat lui Hora. În mare parte, Teja este hotărât asupra echipei de start, având o singură dilemă, dacă să joace în linia de mijloc, lângă Filip, cu Nedelcu sau Teixeira. Cel mai probabil pe linia de fund vor evolua Benzar, Planic, Cristea și Morais. Poarta va fi apărată de titularul incontestabil din acest sezon, Cristi Bălgrădean.

Viitorul - FCSB | Cum ar putea arăta cele două formații

Viitorul (4-3-3): Cojocaru - Boboc, Țîru, Ghiță, De Nooijer - Houri, Băluță, Achim - Hagi, Ganea, Rivaldinho

Antrenor: Gică Hagi

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean - Benzar, Planic, Cristea, Morais - Filip, Teixeira - Man, Tănase, Coman - Gnohere

Antrenor: Mihai Teja

Viitorul - FCSB | Arbitrul partidei

Meciul dintre Viitorul și FCSB va fi condus la centru de Marius Avram. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Ciprian Danșa și Andrei Constantinescu. Rezervă este George Rădulescu, iar observator de arbitri este Dan Victor Berbecaru. Observator din partea Ligii Profesioniste de Fotbal va fi Paul Cazan, fostul jucător al celor de la Sportul Studențesc.

Viitorul - FCSB | Mihai Teja vs. Gică Hagi sau duelul dintre elev și profesor

Derby-ul etapei a 6-a din play-off, coincide și cu duelul dintre Gică Hagi și Mihai Teja sau întâlnirea dintre profesor și elev. Actualul tehnician de la FCSB a fost secundul managerului de la Viitorul, pe când acesta a pregătit Steaua. Chiar dacă vorbim de o perioadă scurtă de timp, iunie - septembrie 2007, Teja nu s-a ferit să-și exprime mereu admirația față de Hagi.

Cei doi s-au întâlnit până acum de trei ori, ca antrenori principali, iar palmaresul confruntărilor directe îi este favorabil lui Gică Hagi. ”Regele” a reușit să-l învingă pe tehnicianul FCSB în august anul trecut, pe când acesta pregătea Gaz Metan, iar în returul sezonului regulat Viitorul a terminat la egalitate cu Mediaș.

Hagi l-a ”bătut” pe Teja și când acesta i-a preluat pe roș-albaștri. În prima etapă din play-off, Viitorul s-a impus pe Arena Națională cu 1-2. Rămâne de văzut dacă la partida din această seară, care se va juca la Ovidiu, elevul va reuși să-și învingă pentru prima dată profesorul.

Viitorul - FCSB | Mihai Pintilii nu a putut fi recuperat

Mihai Teja nu se va putea baza la meciul cu Viitorul pe căpitanul echipei, Mihai Pintilii, care, așa cum Digi Sport v-a anunțat încă de acum câteva zile, s-a pregătit separat în această săptămână și nu a putut fi recuperat pentru meciul cu echipa lui Gică Hagi.

”Pintilii nu e apt și nu va fi în lot. Cred că și săptămâna viitoare se va pregăti separat și apoi va intra alături de echipă"a anunțat Teja înaintea meciului.

În altă ordine de idei, ajunși încă de ieri în Constanța, roș-albaștrii s-au cazat la unul dintre cele mai cunoscute hoteluri de pe litoral, acolo unde s-a filmat și o mare parte din celebrul film românesc ”Nea Mărin miliardar”.

Partida dintre Viitorul și FCSB se va disputa duminnică, de la ora 21:00, la Ovidiu, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Meciul va putea fi urmărit și în format live text și video pe digisport.ro.

Etichete: gica hagi , mihai teja , echipele , viitorul fcsb , hagi teja


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Foto Jucătorul FCSB-ului la care s-a dus Gică Hagi, înaintea meciului direct de pe Arena Națională

Foto Ce banner a apărut în tribune înainte de derby-ul FCSB - Farul Constanța de pe Arena Națională

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”