Bogdan Chipirliu și Adi Popa / Foto: Colaj Digi Sport

Video Bogdan Chipirliu și Adi Popa au prefațat jocul cu Dinamo: ”Într-un astfel de meci se egalizează valorile”

articol scris de Digi Sport
07.09.2022, 11:47
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Jocul Dinamo - CSA Steaua, din etapa a șasea din Liga 2, se va disputa vineri, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în direct la Digi Sport 1.

  • Jocul dintre cele două formații va putea fi urmărit și în format LIVE VIDEO pe siteul digisport.rodar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

După zile întregi în care s-au vehiculat mai multe variante de stadioane pe care s-ar putea disputa confruntarea dintre Dinamo și CSA Steaua, conducerea ”câinilor” a emis un comunicat prin care a anunțat că disputa va avea loc pe cel mai mare stadion al țării.

Bogdan Chipirliu și Adi Popa, înainte de meciul cu Dinamo din Liga 2

Bogdan Chipirliu (30 de ani) și Adrian Popa (34 de ani), doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei din Ghencea, au prefațat duelul cu Dinamo. Cei doi se așteaptă la o partidă dificilă, dar speră să le facă o bucurie suporterilor echipei.

Avem un moral bun după ultimele meciuri pe care le-am câștigat. Sper eu să urmeze cea de-a treia. Este prima dată când joc un derby Steaua - Dinamo. Vor fi emoții. Eu zic că va fi un meci frumos.

Din ce am înțeles, deja s-a vândut jumătate din peluză. Nu mă aștept să fie incidente, eu spun că va fi foarte frumos. Nu cred că au mai jucat un derby în afară de Popa și Corbu. E un meci important, dar trebuie să îl tratăm serios, pentru că într-un astfel de meci se egalizează valorile.

Din ce știu, putem promova doar dacă se schimă Legea Sportului. Eu sunt plătit să joc fotbal. Mai departe nu e treaba mea”, a declarat Bogdan Chipirliu, înaintea meciului cu Dinamo.

E bine că e un gazon bun, pentru a avantaja ambele echipe, pentru că am înțeles că vor veni mulți suporteri. Stadionul oferă accesul mai ușor pentru suporteri. Eu mă aștept ca peluza noastră să fie plină.

Eu am mai fost oaspete și știu că suporterii vor pune presiune pe adversar. Vom avea și noi nevoie de suportul lor. Am vorbit în vestiar. Le-am atras atenția colegilor, dar nu pot spune lucruri din vestiar. Noi trebuie să demonstrăm pe teren,

Pentru toată suflarea stelistă, noi vom intra motivați să dăm totul, să le facem o bucurie oamenilor care susțin echipa încă din Liga 4”, a spus și Adi Popa.

VIDEO cu declarațiile lui Bogdan Chipirliu și Adi Popa

Marius Lăcătuș, înaintea meciului Dinamo - CSA Steaua din Liga 2

”Fiara” Lăcătuș (58 de ani), fost jucător la Steaua, spune că în vremea când acesta activa ca jucător, disputele dintre ”roș-albaștri” și dinamoviști aveau o anumită însemnătate și un alt obiectiv.

Practic, pe vremea mea, în meciurile cu Dinamo se decidea lupta la titlu. Conta foarte mult forma de moment în meciul direct, pentru că valorile erau apropiate.

Îmi amintesc cu mare drag de primele mele derby-uri cu Dinamo. Când i-am învins cu 3-0 și am marcat printr-un lob.

Ei veneau după victoriile cu Hamburg, noi eram în reconstrucție și voiam să egalăm măcar performanțele lor sau ale celor de la Craiova. Uite că i-am depășit și nu ne va mai egala nimeni vreodată.

Ambițiile erau mari pe teren, dar ne respectam foarte mult după meci, pentru că ne întâlneam apoi și la echipa națională”, a declarat Marius Lăcătuș, pentru pagina de Facebook a celor de la CSA Steaua.

Etichete: csa steaua , dinamo - steaua , adi popa , bogdan chipirliu , etapa 6 liga 2


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Raul Silva a deschis scorul pentru olteni

Oficial Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League: OUT după 5 ani!

Video Haosul de la FCU Craiova continuă! Și-a făcut praf toți colegii, după eșecul cu UTA: "Jalnici!"

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Citeşte şi

Victor Pițurcă, discurs tranșant despre CSA Steaua: ”Mai bine că a rămas în Liga a 2-a” + Atac la MApN

Video Liga 2 | Unirea Slobozia - Corvinul 1-0. Rezultatele etapei 8 din play-off și clasamentul

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”