Bogdan Gavrilă a semnat cu Dinamo / Foto: Facebook Dinamo

News Alert Primul transfer făcut de Dinamo în această vară: "Am ales cu inima!"

articol scris de Digi Sport
27.06.2022, 14:26
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Bogdan Gavrilă (30 de ani) este primul jucător transferat de Dinamo în această vară.

Bogdan Gavrilă, primul transfer al lui Dinamo

Mijlocașul revine astfel la formația din Ștefan cel Mare, pentru care a mai evoluat în intervalul 2014-2016.

"Mijlocașul ofensiv Bogdan Gavrilă a semnat astăzi un contract cu Dinamo 1948 și a efectuat primul antrenament în cantonamentul de la Săftica. Născut pe 6 februarie 1992, Bogdan Gavrilă știe ce înseamnă Dinamo, a îmbrăcat tricoul alb-roșu între anii 2014 și 2016, 48 de meciuri, 4 goluri și 5 pase decisive în toate competițiile.

Noul jucător dinamovist a mai jucat în România pentru Chindia Târgoviște, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Politehnica Iași și Gloria Buzău. Ethnikos (Cipru), Valletta și Sirens (Malta) sunt echipele la care Bogdan Gavrilă a mai evoluat în carieră.", se arată pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo.

Mijlocașul a oferit și o scurtă declarație, după ce a fost oficializat transferul la gruparea din Ștefan cel Mare.

"Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo. Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare și sunt încrezător că vom reveni în Liga 1 la finalul sezonului!", a declarat Bogdan Gavrilă, după ce a semnat cu Dinamo.

Jucătorii lui Dinamo, anunțați că se pune sigiliu la Săftica

La Dinamo situația este una din ce în ce mai dificilă. Fără președinte, fără un antrenor oficial, jucătorii au ajuns să facă doar o ședință de pregătire pe zi, pentru că nu mai au asigurată nici masa la prânz.

Bucătarul clubului a plecat, la fel ca și doctorii, astfel că Gheorghe Mihali și Cornel Țălnar, cei care ”administrează” echipa în acest moment, au decis ca zilnic să se facă un singur antrenament.

Resursele ”câinilor” par a se termina pe toate palierele. Jucătorii mai au câteva baxuri cu apă, aduse din sezonul trecut, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla după ce se vor consuma și aceste rezerve.

În plus, azi cei de la Dinamo, jucători, membri din staff, au fost informați să-și strângă lucrurile pentru că s-a pus sigiliu pe clădirea deținută de către Ionuț Negoiță.

Starea de spirit a jucătorilor este una afectată puternic de toate aceste probleme. În plus, sunt mai mulți fotbaliști care nu știu în acest moment dacă se vor mai prezenta sau nu la antrenamente de vineri, 1 iulie 2022, pentru că joi le expiră contractele cu Dinamo. Este vorba despre Rodriguez, Buleică, Ivanov, Patriche, De Moura, Steliano Filip.

O situație aparte o are Ricardo Grigore (23 de ani), care nu mai are de gând să rămână la Dinamo și vrea să plece de la echipă în această perioadă de mercato.

Etichete: transferuri dinamo , jucatori dinamo , bogdan gavrila


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Foto E oficial: "cuplul anului" nu mai există! Mădălina Ghenea a dezvăluit toate motivele despărțirii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Zeljko Kopic a vorbit despre situația tensionată din vestiarul ”Câinilor”

Răzvan Zăvăleanu, mesaj tranșant pentru jucători: ”Trebuie să arate că au o anumită valoare”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”