Ursu, fericit după golul marcat în Mioveni - UTA / Foto: captură Digi Sport

Video CS Mioveni - UTA 0-2 | Victorie importantă a arădenilor, care se mențin pe primul loc în lupta pentru Liga 1

20.07.2020, 19:10
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

UTA a obținut o victorie extrem de importantă la Mioveni, 0-2, care o menține pe primul loc al luptei pentru promovarea în Liga 1.

Arădenii au marcat destul de repede, în minutul 4, după o gafă a lui Beța, dar și după un assist de mare efect al lui Alexandru Ioniță, finalizat de Ursu.

Apoi, pe final, arădenii au dat lovitura și au majorat diferența după ce același Beța a gafat. De data aceasta, fostul jucător al Sportului, a comis un henț, motiv pentru care a primit un cartonaș galben. Pentru că era al doilea, a fost eliminat. Rus a marcat și UTA își continuă drumul spre Liga 1.


Min. 90+4 - FINAL!

Min. 86 - GOOOL UTA: 0-2, Rus! Atacantul a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri.

Min. 85 - Penalty pentru UTA! Roumpoulakou a șutat de la marginea careului dar mingea l-a lovit pe Beța și s-a acordat 11 metri.

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+1 - PAUZĂ!

Min. 4 - GOOOL UTA: 0-1, Ursu! Alexandru Ioniță a profitat de o bâlbâială a unuia dintre fundașii argeșenilor, a lobat elegant pe spate și Ursu a finalizat la colțul lung. A fost și o gafă a lui Beța, care nu a știut să gestioneze cum trebuie faza.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut celor de la UTA

Echipele de start

CS Mioveni: F. Croitoru – Ct. Alexe, Beța, Burnea, Ed. Stoica – M. Șerban, Anghelina – Ișfan, Hergheligiu, Coșereanu (cpt.) – Val. Balint
Rezerve: Val. Sima – Rob. Gherghe, Albăstroiu, Rob. Ghiță, Rădescu, Massaro, Măzărache
Antrenor: Claudiu Niculescu

UT Arad: Fl. Iacob – Bustea, Fl. Ilie, Melinte, Roumpoulakou – Oroian, R. Moise, Dam. Isac, Oct. Ursu – Al. Ioniță, Buhăcianu
Rezerve: Balauru – R. Crişan, Andr. Rus, Ciucur, Miculescu, Cr. Puşcaş, Cip. Rus
Antrenor: Laszlo Balint


CS Mioveni întâlnește liderul din Liga 2, UTA Arad, în etapa a treia din play-off-ul Ligii secunde. Arădenii mai au un avans de doar două puncte în fruntea clasamentului după ce au avut un start nereușit, cu o înfrângere și o remiză în primele două partide.

De cealaltă parte, Mioveniul a remizat cu Rapid, 0-0. Mioveni și UTA erau clasate pe primele două locuri în sezonul regulat. Acum, arădenii au rămas lideri, iar Mioveniul e pe 5, însă are un meci mai puțin disputat.

CS Mioveni - UTA, în play-off-ul din Liga 2

Mioveni a beneficiat de o pauză mai lungă, după ce meciul cu FC Argeș a fost amânat, din cauza cazului de coronavirus descoperit la argeșeni, așa că va fi mai odihnită la partida cu UTA.

Se anunță un adevărat derby dacă avem în vedere că CS Mioveni a fost singura echipă care i-a dat gol UTA-ei la Arad în sezonul regulat, iar meciul s-a încheiat 1-1. În returul sezonului regulat, Mioveni a învins UTA cu 3-0.

Meciul CS Mioveni - UTA Arad, care va fi arbitrat de Ionuţ Coza, se dispută astăzi, de la ora 17:30, pe Digi Sport 1. Partida poate fi urmărită și pe digisport.ro și m.digisport.ro, dar și în aplicația Digi Online.

Etichete: liga 2 , cs mioveni , uta arad , mioveni uta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Tavi Popescu a surprins pe toată lumea, după Universitatea Craiova - FCSB! Anunțul făcut în direct

Exclusiv Erori grave de arbitraj la Universitatea Craiova - FCSB! Marius Avram a dat verdictul: "Îmi pare rău de Vidican!"

Costel Gâlcă a transmis un mesaj clar după ce a învins-o pe FCSB

Citeşte şi

Exclusiv Florin Prunea a văzut cum au jucat și ”i-a desființat”: ”Are vagoane în spate, așa aleargă” / ”Ăsta e respect?”

Victor Pițurcă, discurs tranșant despre CSA Steaua: ”Mai bine că a rămas în Liga a 2-a” + Atac la MApN

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”